aansprakelijkheids verzekering afsluiten

verzeker je aansprakelijkheid goed en gemakkelijk, binnen 3 minuten

  • tot 15% stapelkorting
  • verzekerd bedrag van 1,5 miljoen
  • wereldwijde dekking

HEMA is stapel op stapelen

HEMA heeft de hoogste pakketkorting van alle Nederlandse verzekeraars!

meer over stapelkorting

aansprakelijkheidsverzekering afsluiten: geen gedoe

Iedereen is zuinig op zijn spullen. En op de spullen van anderen. Maar, een ongeluk zit in een klein hoekje. Een aansprakelijkheidsverzekering afsluiten bij HEMA voorkomt dat je waar ook ter wereld diep in de buidel moet tasten als er iets fout gaat waar jij verantwoordelijk voor bent. Je bent namelijk tot wel 1.000.000.- per schade verzekerd. Zonder dat je hier een hoge maandpremie voor betaalt.

jouw aansprakelijkheid online snel verzekerd

Een aansprakelijkheidsverzekering afsluiten is heel eenvoudig. Dat doe je namelijk online. Gewoon, via onze site. Binnen vijf minuten zijn jij en je gezin volledig gedekt voor schade bij anderen. Het enige wat je hoeft te doen is enkele simpele gegevens invullen, een account aanmaken en activeren nadat je de verzekering hebt afgesloten op verzekeringen.hema.nl of - als bestaande klant - even inloggen. Wij vullen dan automatisch je gegevens voor je in en berekenen direct de hoogte van de stapelkorting die je ontvangt.

aansprakelijkheidsverzekering afsluiten: dekking

Door onze ruime basisdekking kun je in vrijwel alle gevallen een beroep doen op de verzekering. Een aansprakelijkheidsverzekering afsluiten houdt onder meer in dat je gedekt bent wanneer je lichamelijk letsel toebrengt aan iemand anders en schade aan eigendommen van een ander veroorzaakt. Ook de proceskosten bij onenigheid over een schade worden vergoed, evenals schade aan je eigen motorrijtuig bij joyriding door kinderen tot 18 jaar (maximaal 5.000.-), schade door huisdieren en schade bij vrijwilligerswerk. Schade aan je eigen spullen vallen niet onder deze verzekering. Ook is schade aan spullen die je leent of huurt niet altijd verzekerd. Het spreekt voor zich dat schade die je met opzet veroorzaakt nooit vergoed wordt.

wereldwijd tot een miljoen verzekerd

Een aansprakelijkheidsverzekering afsluiten bij HEMA betekent dat je wereldwijd verzekerd bent tot een bedrag van 1.000.000.-. En dat voor een scherpe premie. Ook het eigen risico houden we betaalbaar: je betaalt per schade zelf 100.-. De maandpremie wordt bepaald op basis van jouw gezinssamenstelling. Ben je benieuwd wat HEMA met de premie voor jou doet in geval van schade? In onze overzichtelijke productwijzer lees je alles over onze ruime dekking en uitgebreide aanpak.

bereken je premie