auto­verzekering jongeren

verzeker je auto goed en gemakkelijk, binnen 3 minuten

  • tot 15% stapelkorting
  • scherpe premie, ruime dekking
  • tot 3 jaar nieuw/aankoopwaarde vergoed

HEMA is stapel op stapelen

HEMA heeft de hoogste pakketkorting van alle Nederlandse verzekeraars!

meer over stapelkorting

autoverzekering beginnend bestuurder

De autoverzekering van HEMA is er voor iedereen. Ook als je net je rijbewijs hebt gehaald en je eerste eigen auto wilt verzekeren. Je kunt kiezen uit drie voordelige verzekeringen, die je samen kunt stellen zoals jij dat wilt. Nog geen 25? Hou dan wel rekening met een hogere premie. We leggen je hieronder uit waarom.

opbouwen van schadevrije jaren

De premie van je autoverzekering wordt voor een groot deel bepaald door het aantal schadevrije jaren dat je hebt opgebouwd. Hoe meer jaren je geen schade hebt geclaimd, hoe hoger jouw positie op de bonus-malusladder is. Jouw positie op deze ladder bepaalt de hoogte van de korting die je krijgt op de premie van jouw autoverzekering. Als beginnend bestuurder start je op een lage trede. Je hebt immers nog geen schadevrije jaren opgebouwd. Daardoor is een autoverzekering voor jongeren vaak iets duurder.

waarom je auto verzekeren bij HEMA?

  • online afsluiten en beheren
  • begrijpelijke voorwaarden
  • ruime dekking, scherpe premie
  • 24/7 schade melden
  • tot 15% stapelkorting op je HEMA schadeverzekeringspakket

autoverzekering voor jongeren

Autorijden is vrijheid. Dat begrijpen wij maar al te goed. Bij HEMA hebben we geen speciale jongeren autoverzekering, je kunt gewoon kiezen uit de verschillende complete dekkingen van onze autoverzekering en begint direct met het opbouwen van schadevrije jaren. Rij je veilig en voorzichtig? Dan neemt met elk jaar dat jij geen schade claimt je no-claimkorting toe. Gedraag je dus als een dame of heer in het verkeer en bespaar zo op de premie van je autoverzekering. Wil je ook profiteren van alle HEMA-voordelen? Sluit eenvoudig online de autoverzekering af die bij je past en binnen een paar minuten zijn jij en jouw auto goed en voordelig verzekerd.

jongeren autoverzekering: onze dekkingen

Wil jij de premie voor jouw autoverzekering zo laag mogelijk houden? Denk dan goed na over het type auto dat je koopt. Een degelijke auto met een laag vermogen is een stuk voordeliger te verzekeren dan een sportieve auto. Bij het berekenen van de premie kijken we daarnaast naar je postcode (woonplaats). Ook de dekking die je kiest voor jouw autoverzekering speelt een grote rol. Een WA-verzekering is de meest voordelige optie, maar biedt de meest beperkte dekking. Wil je ook schade aan je eigen auto dekken, dan kun je kiezen voor een WA + beperkt casco of allrisk-verzekering.

meest gestelde vragen

Bij beperkt casco en volledig casco heb je per gebeurtenis een eigen risico van 135.- euro bij autoherstel door ABS. ABS is een bij ons aangesloten autohersteller. Ga je naar een herstelbedrijf dat niet bij ons aangesloten is? Of laat je niet repareren, maar wil je een uitkering in geld? Dan heb je een eigen risico van 300.- euro.

HEMA neemt het aantal schadevrije jaren over waarop jouw huidige korting is gebaseerd. Jouw schadevrije jaren die zijn opgebouwd bij een vorige verzekeringsmaatschappij worden door HEMA opgevraagd bij Roy-data. Je hoeft hier niets voor te doen.

WA + beperkt casco, ook wel WA-plus genoemd, dekt schade aan derden en een aantal veel voorkomende schades aan jouw eigen auto zoals brand, diefstal en storm. Dit zijn invloeden van buitenaf. Dit type autoverzekering dekt dus niet de schade aan jouw eigen auto bij een aanrijding.

Je mag als eigenaar zelf weten wie er in jouw auto rijdt. Iedereen die met jouw toestemming in je auto rijdt en aan de (wettelijke) verplichtingen voldoet om een auto te mogen besturen is dus verzekerd. Rijdt er structureel iemand anders in jouw auto, dan moet je dit aan ons doorgeven. Dit kun je doen via jouw online polismap onder de 'inzien & wijzigen'. Daar kun je een regelmatige bestuurder invullen. Let op: een regelmatige bestuurder moet wel op hetzelfde adres als jij wonen. Als degene die jouw auto bestuurt schade maakt kan dit wel nadelige gevolgen hebben voor de opgebouwde no-claimkorting.

24/7 online schade melden

Voor een vlotte afhandeling is het slim schade zo snel mogelijk aan ons door te geven. Dit kan iedere minuut van de dag, je meldt een schade bij HEMA namelijk eenvoudig online. Gewoon snel, makkelijk en in leesbare taal, zoals je van HEMA gewend bent. Ga naar je online polismap, log in en meld je schade.

schade melden

overstaphulp

Ben je overtuigd, maar heb je geen trek in administratieve rompslomp? We maken het overstappen graag gemakkelijk voor je. Onze gratis overstaphulp zorgt ervoor dat je eenvoudig en zonder problemen kan overstappen naar HEMA Verzekeringen.

overstaphulp

klantenservice

De klantenservice van HEMA Verzekeringen is er voor je als je ons nodig hebt. Heb je een vraag? Bekijk dan eerst de veelgestelde vragen (FAQ’s) op onze klantenservice pagina, grote kans dat het antwoord op jouw vraag hier al tussen staat. Heb je een noodsituatie, dan kun je ons natuurlijk ook telefonisch bereiken. Vergeet niet dat je zo’n beetje alles zelf kunt regelen in de online polismap.