verzekering elektrische auto

verzeker je auto goed en gemakkelijk, binnen 3 minuten

  • scherpe premie, ruime dekking
  • tot 15% stapelkorting
  • tot 3 jaar nieuw/aankoopwaarde vergoed

HEMA is stapel op stapelen

HEMA heeft de hoogste pakketkorting van alle Nederlandse verzekeraars!

meer over stapelkorting

verzekering elektrische auto afsluiten

Wil jij een verzekering voor een elektrische auto afsluiten? Dan hebben wij goed nieuws voor je. Veel elektrische auto’s kun je namelijk eenvoudig en voordelig verzekeren bij HEMA.

elektrische auto verzekeren

HEMA houdt van duurzaam. Daarom kun je bij ons op elk moment van de dag een verzekering voor een elektrische auto afsluiten. Want om jouw milieubewuste mobiliteit te ondersteunen, maken wij geen verschil tussen het type auto dat je rijdt als het op verzekeren aankomt. Je kunt een elektrische auto verzekeren zoals jij dat wilt. Met onze verschillende dekkingen zijn veel soorten electrische auto’s bij ons te verzekeren. Dus kies de dekking die bij jou en jouw auto past en ga onbezorgd op weg.

waarom je auto verzekeren bij HEMA?

  • online afsluiten en beheren
  • begrijpelijke voorwaarden
  • ruime dekking, scherpe premie
  • 24/7 schade melden
  • tot 15% stapelkorting op je HEMA schadeverzekeringspakket

kosten verzekering elektrische auto

Elektrische auto’s zijn enorm populair. Steeds meer mensen kiezen voor een duurzame en milieuvriendelijke auto. Een bewuste keuze, zeker gezien het prijskaartje van de auto’s. Dat is, vooralsnog, aan de stevige kant. Daarom merk je bij het afsluiten van een verzekering voor een elektrische auto dat dit in sommige gevallen iets duurder is dan het verzekeren van een ‘traditionele’ auto of soms zelfs niet mogelijk is bij ons. Ben je benieuwd naar onze scherpe maandpremie? Bereken online de kosten van jouw autoverzekering. En, overtuigd? Dan kun je jouw verzekering direct afsluiten.

welke dekking past bij jouw auto?

Een elektrische auto is een flinke investering. Zoals gezegd merk je dat het verzekeren van een volledig elektrische auto, plug-in hybride of een zogeheten elektrisch model met een range extender duurder is. Ook zijn de reparatiekosten van deze auto’s over het algemeen hoger dan voor een auto die rijdt op gas, diesel of benzine, denk bijvoorbeeld aan de kostbare accu van elektrische auto’s. Daarom raden we je aan om een allrisk-verzekering af te sluiten. Met deze verzekering voor een elektrische auto ben je volledig verzekerd voor schade. Zo is jouw verzekering net zo duurzaam als jouw auto.

meer over onze autoverzekeringen

Wil je meer informatie over de HEMA autoverzekering? We vertellen je graag alles over hoe wij autorijden voor ervaren en beginnende bestuurders nog leuker - en veiliger - maken.

direct jouw auto verzekeren

Jouw auto direct verzekeren? Een autoverzekering afsluiten bij HEMA kan op élk moment. Begrijpelijke voorwaarden, uitgebreide dekking, scherpe premie en online afsluiten.

no-claimbeschermer: schade zonder schade

Schadevrij rijden wordt beloond. Zéker als je een autoverzekering bij HEMA hebt. Met onze no-claimbeschermer kun één keer per jaar schade aan jouw auto of de auto van een ander claimen, zónder gevolgen.

schadeherstel en vervangend vervoer

Staat jouw auto stil na schade of door een ongeluk? HEMA weet hoe belangrijk jouw vrijheid is. Daarom krijg je altijd vervangend vervoer als je de auto laat repareren bij een bij ons aangesloten herstelbedrijf.

aanvullende dekkingen autoverzekering

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Zeker onderweg. Met de ruime dekking van onze autoverzekering kun je met een gerust gevoel de weg op. Wil je nog meer zekerheid? Kies dan voor één van onze aanvullende dekkingen en stap zorgeloos achter het stuur.

meest gestelde vragen

Bij beperkt casco en volledig casco heb je per gebeurtenis een eigen risico van 135.- euro bij autoherstel door ABS. ABS is een bij ons aangesloten autohersteller. Ga je naar een herstelbedrijf dat niet bij ons aangesloten is? Of laat je niet repareren, maar wil je een uitkering in geld? Dan heb je een eigen risico van 300.- euro.

HEMA neemt het aantal schadevrije jaren over waarop jouw huidige korting is gebaseerd. Jouw schadevrije jaren die zijn opgebouwd bij een vorige verzekeringsmaatschappij worden door HEMA opgevraagd bij Roy-data. Je hoeft hier niets voor te doen.

WA + beperkt casco, ook wel WA-plus genoemd, dekt schade aan derden en een aantal veel voorkomende schades aan jouw eigen auto zoals brand, diefstal en storm. Dit zijn invloeden van buitenaf. Dit type autoverzekering dekt dus niet de schade aan jouw eigen auto bij een aanrijding.

Je mag als eigenaar zelf weten wie er in jouw auto rijdt. Iedereen die met jouw toestemming in je auto rijdt en aan de (wettelijke) verplichtingen voldoet om een auto te mogen besturen is dus verzekerd. Rijdt er structureel iemand anders in jouw auto, dan moet je dit aan ons doorgeven. Dit kun je doen via jouw online polismap onder de 'inzien & wijzigen'. Daar kun je een regelmatige bestuurder invullen. Let op: een regelmatige bestuurder moet wel op hetzelfde adres als jij wonen. Als degene die jouw auto bestuurt schade maakt kan dit wel nadelige gevolgen hebben voor de opgebouwde no-claimkorting.

24/7 online schade melden

Voor een vlotte afhandeling is het slim schade zo snel mogelijk aan ons door te geven. Dit kan iedere minuut van de dag, je meldt een schade bij HEMA namelijk eenvoudig online. Gewoon snel, makkelijk en in leesbare taal, zoals je van HEMA gewend bent. Ga naar je online polismap, log in en meld je schade.

schade melden

overstaphulp

Ben je overtuigd, maar heb je geen trek in administratieve rompslomp? We maken het overstappen graag gemakkelijk voor je. Onze gratis overstaphulp zorgt ervoor dat je eenvoudig en zonder problemen kan overstappen naar HEMA Verzekeringen.

overstaphulp

klantenservice

De klantenservice van HEMA Verzekeringen is er voor je als je ons nodig hebt. Heb je een vraag? Bekijk dan eerst de veelgestelde vragen (FAQ’s) op onze klantenservice pagina, grote kans dat het antwoord op jouw vraag hier al tussen staat. Heb je een noodsituatie, dan kun je ons natuurlijk ook telefonisch bereiken. Vergeet niet dat je zo’n beetje alles zelf kunt regelen in de online polismap.