caravanverzekering aanvullende dekking

verzeker je caravan goed en gemakkelijk, binnen 3 minuten

  • zeer laag eigen risico
  • tot 15% stapelkorting
  • 5 jaar nieuwwaardedekking

HEMA is stapel op stapelen

HEMA heeft de hoogste pakketkorting van alle Nederlandse verzekeraars!

meer over stapelkorting

aanvullende dekking caravanverzekering

Met de basisdekking van HEMA is jouw caravan al goed verzekerd. Toch is het soms fijn nét iets meer zekerheid te hebben. Daarom kun je jouw caravanvakantie bij HEMA eenvoudig aanvullend verzekeren. Voor elke wens - én kans op schade - bieden wij een aanvullende caravanverzekering. Zo maak jij jouw verzekering en vakantie helemaal compleet.

direct een aanvullende caravanverzekering afsluiten

Net als het afsluiten van een caravanverzekering voor jouw ‘thuis van huis’, is het afsluiten van een aanvullende dekking caravanverzekering een fluitje van een cent. Dat doe je namelijk online. Gewoon, via onze site. Vul je gegevens en die van de caravan in en bereken direct je voordelige premie. Kies vervolgens de aanvullende caravanverzekering die aansluit bij jouw wensen. Je ziet direct de hoogte van jouw maandpremie. Doorloop de eenvoudige stappen en voor je het weet profiteer ook jij van alle voordelen die HEMA biedt. Een fijne reis gegarandeerd!

waarom je caravan verzekeren bij HEMA?

✓ Online afsluiten en beheren ✓ Standaard vijf jaar nieuwwaardedekking ✓ Zeer laag eigen risico ✓ Begrijpelijke voorwaarden ✓ Ruime dekking, scherpe premie ✓ 24/7 bereikbaar bij schade ✓ Tot 15% stapelkorting op je HEMA schadeverzekeringspakket

ontdek de aanvullende dekkingen van HEMA

De basisdekking van de caravanverzekering van HEMA is een prima verzekering. Voor een scherpe premie profiteer je van een uitgebreide dekking. Heb je behoefte aan nog meer zekerheid? Dat begrijpen we heel goed. Met de aanvullende dekkingen kun je jouw verzekering helemaal op maat maken. Zo weet je zeker dat jij zorgeloos geniet van jouw vakantie en zowel onderweg als op de camping gewoon goed verzekerd bent. Je bepaalt bij HEMA zelf welke aanvullende caravanverzekering je kiest, zo betaal je nooit voor een verzekering die je niet nodig hebt.

hagelschade caravan en stormschade caravan

Met de aanvullende hageldekking verzeker jij je caravan voor schade als gevolg van hagel. Heb je een hagelbestendig dak? Dan ontvang je korting op deze aanvullende dekking caravanverzekering. Deze aanvullende caravanverzekering dekt naast hagelschade aan de caravan ook schade door hagel aan accessoires en de voortent of luifel van jouw caravan. Voor deze dekking geldt een maximale vergoeding. Check onze duidelijke voorwaarden voor meer informatie. Stormschade aan de caravan is standaard verzekerd via de basisdekking. Let op: stormschade die ontstaat terwijl je met je caravan reed met minstens windkracht 7 vergoeden we niet.

caravanverzekering tien jaar nieuwwaarde

Op je nieuwe caravan ben je extra zuinig. Met de aanvullende nieuwwaardedekking verzeker jij je caravan tien jaar tegen de nieuwwaardenieuwwaarde. Let op: deze dekking kun je alleen kiezen wanneer jouw caravan niet ouder is dan twee jaar. Heb je deze aanvullende caravanverzekering afgesloten? Dan is de waarde van jouw caravan direct voor de schade het bedrag dat het zou hebben gekost om voor de schade dezelfde caravan nieuw te kopen. Dit is maximaal 125% van het bedrag dat op de polis in je online polismap staat. Is jouw caravan ouder? In dat geval trekken we 2% van de vergoeding af per jaar dat jouw caravan ouder is dan 120 maanden.

aanvullende caravanverzekering voor inboedel

Je staat er elke keer weer van te kijken hoeveel spullen in jouw caravan passen. Als je schade aan de inboedel van je caravan hebt als gevolg van diefstal of brand, dan is deze tot het maximale bedrag wat op je polisblad staatverzekerd via deze aanvullende caravanverzekering.

klantenservice

De klantenservice van HEMA Verzekeringen is er voor je als je ons nodig hebt. Heb je een vraag? Bekijk dan eerst de veelgestelde vragen (FAQ’s) op onze klantenservice pagina, grote kans dat het antwoord op jouw vraag hier al tussen staat. Heb je een noodsituatie, dan kun je ons natuurlijk ook telefonisch bereiken. Vergeet niet dat je zo’n beetje alles zelf kunt regelen in de online polismap.

24/7 online schade melden

Voor een vlotte afhandeling is het slim schade zo snel mogelijk aan ons door te geven. Dit kan iedere minuut van de dag, je meldt een schade bij HEMA namelijk eenvoudig online. Gewoon snel, makkelijk en in leesbare taal, zoals je van HEMA gewend bent. Ga naar je online polismap, log in en meld je schade.

schade melden

overstaphulp

Ben je overtuigd, maar heb je geen trek in administratieve rompslomp? We maken het overstappen graag gemakkelijk voor je. Onze gratis overstaphulp zorgt ervoor dat je eenvoudig en zonder problemen kan overstappen naar HEMA Verzekeringen.

overstaphulp