basisdekking caravanverzekering

verzeker je caravan goed en gemakkelijk, binnen 3 minuten

  • 5 jaar nieuwwaardedekking
  • zeer laag eigen risico
  • tot 15% stapelkorting

HEMA is stapel op stapelen

HEMA heeft de hoogste pakketkorting van alle Nederlandse verzekeraars!

meer over stapelkorting

standaard gewoon goed verzekerd

Een goede verzekering geeft een veilig gevoel. Met de caravanverzekering van HEMA ben je standaard WA + Volledig Casco (all-risk) verzekerd. Schade aan en diefstal van jouw ‘thuis van huis’ is in onze basisdekking caravanverzekering uiteraard gedekt. En dat geldt ook voor de spullen die tot de standaarduitrusting van je caravan behoren. Daarnaast ben je automatisch verzekerd voor aansprakelijkheid van schade die je caravan veroorzaakt. Tot wel 500.000.-!

basisdekking caravanverzekering: volop vakantie

De basisdekking caravanverzekering van HEMA is er om je te helpen op het moment dat je echt hulp nodig hebt. Daarom is hulpverlening bij een ongeval in binnen- en buitenland automatisch onderdeel van je polis. Andere, belangrijke verzekerde risico’s zijn:

  • botsen, omslaan, van de weg of te water geraken
  • diefstal of total-loss
  • brand, ontploffing, zelfontbranding
  • een andere plotselinge en onvoorziene van buiten komende gebeurtenis

De caravanverzekering vergoedt ook schade die ontstaat doordat iets aan de caravan zelf kapot gaat. Net als schade aan de caravan die ontstaat doordat iets kapot gaat aan de auto die de caravan trekt.

waarom je caravan verzekeren bij HEMA?

✓ Online afsluiten en beheren ✓ Standaard vijf jaar nieuwwaardedekking ✓ Zeer laag eigen risico ✓ Begrijpelijke voorwaarden ✓ Ruime dekking, scherpe premie ✓ 24/7 bereikbaar bij schade ✓ Tot 15% stapelkorting op je HEMA schadeverzekeringspakket

dekking caravanverzekering en eigen risico

Wil jij goed voorbereid en goed verzekerd op vakantie? Met de caravanverzekering van HEMA ben je het hele jaar verzekerd in Nederland, België en Luxemburg en tot 100 kilometer vanaf de Nederlandse grens in Duitsland. In Europa ben je maximaal 6 maanden per jaar verzekerd voor hulpverlening na een ongeval, diefstal of total-loss en aansprakelijkheid. Omdat schade al vervelend genoeg is, houden we het eigen risico zo laag mogelijk. Je betaalt bij HEMA slechts 50.- zelf per schade of gebeurtenis. De basisdekking caravanverzekering van HEMA is jouw hulp bij pech langs de weg, aan jouw caravan of de auto die de caravan trekt. In onze duidelijke voorwaarden lees je alles over de dekking caravanverzekering en in welke situaties schades gedekt worden door jouw verzekering.

aanvullende dekkingen: een complete verzekering

Met onze ruime basisdekking caravanverzekering is jouw caravan standaard goed verzekerd. Toch is het goed mogelijk dat je liever voor nét wat meer zekerheid kiest. Daarom bieden we verschillende aanvullende dekkingen aan, zodat je zelf bepaalt wat je extra wilt verzekeren. Kies bijvoorbeeld voor tien jaar nieuwwaardedekking, een aanvullende hageldekking of verzeker je inboedel en accessoires. Jouw verzekering maak je eenvoudig compleet, gewoon via onze site.

diefstalpreventie: zorg voor de juiste sloten

Een caravan is eenvoudig mee te nemen. Dat geldt voor jou, maar helaas ook voor dieven. Daarom kun je jouw caravan alleen bij ons verzekeren tegen diefstal wanneer de beveiliging op orde is. Heeft jouw caravan een oorspronkelijke cataloguswaarde van meer dan 12.500.- en is de caravan niet ouder dan drie maanden oud op het moment dat je de verzekering afsluit? Dan moet je de caravan beveiligen met een koppelingsslot én een wielklem. Beiden sloten moeten goedgekeurd zijn door het SCM. Caravans met een cataloguswaarde van minder dan 12.500.- moeten beveiligd zijn met een koppelingslot of wielklem (of allebei). Lees altijd de voorwaarden goed door om te weten in welke situaties de basisdekking caravanverzekering schade door diefstal vergoedt.

basisdekking inclusief nieuwwaardedekking

De caravanverzekering van HEMA, daar kun je op vertrouwen. In onze basisdekking caravanverzekering is standaard een nieuwwaardedekking van vijf jaar opgenomen voor caravans die niet ouder zijn dan vijf jaar. Krijg je te maken met schade, is de schade gedekt en is reparatie niet mogelijk? Dan vergoeden wij de nieuwwaarde van jouw caravan. Voor deze gewoon goede verzekering voor jouw ‘thuis van huis’ betaal je bij HEMA een verrassend scherpe premie. Ben jij benieuwd naar de maandpremie van jouw verzekering? Bereken online direct jouw persoonlijke premie en sluit vandaag nog een verzekering af voor jouw caravan.

24/7 online schade melden

Voor een vlotte afhandeling is het slim schade zo snel mogelijk aan ons door te geven. Dit kan iedere minuut van de dag, je meldt een schade bij HEMA namelijk eenvoudig online. Gewoon snel, makkelijk en in leesbare taal, zoals je van HEMA gewend bent. Ga naar je online polismap, log in en meld je schade.

schade melden

overstaphulp

Ben je overtuigd, maar heb je geen trek in administratieve rompslomp? We maken het overstappen graag gemakkelijk voor je. Onze gratis overstaphulp zorgt ervoor dat je eenvoudig en zonder problemen kan overstappen naar HEMA Verzekeringen.

overstaphulp

klantenservice

De klantenservice van HEMA Verzekeringen is er voor je als je ons nodig hebt. Heb je een vraag? Bekijk dan eerst de veelgestelde vragen (FAQ’s) op onze klantenservice pagina, grote kans dat het antwoord op jouw vraag hier al tussen staat. Heb je een noodsituatie, dan kun je ons natuurlijk ook telefonisch bereiken. Vergeet niet dat je zo’n beetje alles zelf kunt regelen in de online polismap.