hondenverzekering aanvullende dekking

verzeker je hond goed en gemakkelijk, binnen 3 minuten

  • uitgebreide dekking
  • scherpe premie voor jonge rasdieren
  • tot 15% stapelkorting

HEMA is stapel op stapelen

HEMA heeft de hoogste pakketkorting van alle Nederlandse verzekeraars!

meer over stapelkorting

aanvullende dekking hondenverzekering: vijf opties

Met de hondenverzekering van HEMA is jouw trouwe viervoeter goed verzekerd. Maar we kunnen ons voorstellen dat je jouw huisdier in alle gevallen de allerbeste zorg wilt bieden. Daarom kun je het beestje eenvoudig aanvullend verzekeren. Met een aanvullende dekking hondenverzekering stel je de verzekering voor jouw huisdier precies samen zoals jij dat wilt.

jouw hond in topvorm door fysiotherapie

Al dat rennen en springen, dat vraagt wat van een hond. Net als mensen, zijn ook honden sterk afhankelijk van hun lijf en leden. Pijn of belemmeringen vallen misschien niet meteen op, maar kunnen bijvoorbeeld wel leiden tot gedragsverandering. Zeker voor honden op leeftijd is fysiotherapie een goede manier om in vorm te blijven. Ben je doorverwezen door jouw dierenarts? Dan dekt de aanvullende dekking hondenverzekering voor fysiotherapie de kosten van verschillende behandelingen (max. 750.- per verzekeringsjaar). Wel dienen deze uitgevoerd te worden door een dierfysiotherapeut die staat ingeschreven bij de Nederlandse Vereniging voor Fysiotherapie bij Dieren (NVFD).

gedragstherapie en preventieve zorg

Een hond laat het duidelijk merken als het beestje zich niet prettig voelt. Blaffen, grommen of vernielen; vaak is het gedrag goed te verklaren. Wil je hulp bij het communiceren met je hond of het oplossen van gedragsproblemen? Via de dekking gedragstherapie vergoeden we, na doorverwijzing van de dierenarts, maximaal zeven behandelingen (max. 750.- per verzekeringsjaar). Doe je er zelf alles aan om ziektes te voorkomen en je hond gezond te houden? Dan vergoeden we via de aanvullende dekking hondenverzekering per verzekeringsjaar maximaal 75.-.

aanvullende dekking hondenverzekering: tandarts

Ook dieren, en zeker honden, kunnen te maken krijgen met gebitsproblemen. En zoals we allemaal weten; aan een bezoek aan de tandarts zit een prijskaartje. Dankzij de aanvullende dekking hondenverzekering voor de tandarts, word je niet opgezadeld met onverwacht hoge kosten. Is behandeling door een tandarts volgens de dierenarts medisch noodzakelijk? Dan vergoeden wij de kosten van onderstaande behandelingen voor vijftig procent (max. 500.- per verzekeringsjaar):

  • Periodieke schoonmaakkosten van het gebit, inclusief narcose en bewaking.
  • Wortelkanaalbehandelingen en het vullen van gaatjes.
  • Medisch noodzakelijke orthodontische ingrepen. Aangeboren gebits- en kaakaandoeningen zijn uitgesloten.

HEMA Verzekeringen vergoedt geen tandprotheses, kiesprotheses en implantaten.

samen met je huisdier op reis

Op vakantie gaan is nog leuker als je trouwe maatje ook meegaat! Daarom kun je bij HEMA een doorlopende reisverzekering voor je hond afsluiten. Deze aanvullende dekking hondenverzekering vergoedt medische zorg (max. 1000.- per verzekeringsjaar) in de gehele Europese Unie, inclusief populaire vakantiebestemmingen als de Azoren, Madeira, Canarische Eilanden en Turkije. De dekking is gelijk aan de dekking in Nederland.

vergoeding chemotherapie en radiotherapie

We begrijpen heel goed dat je er liever niet aan denkt. Maar wanneer jouw hond te maken krijgt met ziekte, wil je alleen het beste voor het beestje. Kanker zorgt niet alleen voor veel verdriet, ook de behandelingskosten zijn ingrijpend. HEMA komt je met deze aanvullende dekking hondenverzekering tegemoet. Bij een oncologische indicatie vergoeden we 50 procent van de kosten, tot een maximumvergoeding van 3.000.-.

verzekerd van een passend afscheid

We hopen dat jouw hond een lang en gezond leven tegemoet gaat. Toch krijgt elk baasje vroeg of laat te maken met het overlijden van het beestje. Omdat je dan al genoeg aan je hoofd hebt, zorgt HEMA ervoor dat dit gewoon goed geregeld is. Wij vergoeden de kosten van crematie en de reis naar het crematorium van jouw keuze binnen Nederland. Deze aanvullende dekking kent een maximale vergoeding van 500.-. Let op: je kunt een aanvullende dekking hondenverzekering niet meer afsluiten nadat de basisverzekering is ingegaan.

bereken je premie