hondenverzekering afsluiten

verzeker je hond goed en gemakkelijk, binnen 3 minuten

  • tot 15% stapelkorting
  • scherpe premie voor jonge rasdieren
  • uitgebreide dekking

HEMA is stapel op stapelen

HEMA heeft de hoogste pakketkorting van alle Nederlandse verzekeraars!

meer over stapelkorting

hondenverzekering afsluiten: de beste zorg telt

Jouw hond is een belangrijk onderdeel van je huishouden, gezin en je leven. Wanneer je trouwe viervoeter te maken krijgt met ziekte dan wil je het beestje graag de beste zorg en aandacht geven. Een hondenverzekering afsluiten bij HEMA verzekert je dat alles in het werk wordt gesteld om jouw hond snel weer op de been te krijgen.

voordelige premie, meer dan complete dekking

Met onze voordelige dierenverzekering kun je medische kosten voor jouw hond compleet verzekeren. Zo zijn honden standaard gedekt voor onder meer consulten en behandelingen bij de dierenarts, röntgenfoto’s, narcose en kosten die gemaakt worden voor geregistreerde medicijnen zoals vastgelegd in de Dierengeneesmiddelenwet. Voor bepaalde dekkingen zijn maximale vergoedingen van toepassing. Bij een hondenverzekering afsluiten kun je jouw troeteldier ook aanvullend verzekeren voor onder meer fysiotherapie en preventieve zorg, gebitsproblemen en kiezen voor een reisverzekering voor je hond.

een hondenverzekering afsluiten via onze site

  • Geef de gegevens van jouw hond op. Op basis van het dier, de geboortedatum en het volgroeid gewicht berekenen we direct je maandpremie.
  • Binnen ons standaard zorgpakket voor huisdieren zijn de medische kosten van jouw hond tot een maximum van 3000.- per verzekeringsjaar gedekt. Wil je jouw huisdier nog meer zorg bieden? Kies dan voor één van de aanvullende dekkingen.
  • Ben je nieuw bij HEMA? Vul dan je persoonsgegevens in en maak een account aan op onze site. In het vervolg kun je al je verzekeringszaken zoals declaraties eenvoudig via de website doorgeven. Bestaande klanten kunnen inloggen, wij vullen vervolgens automatisch jouw gegevens in. Ook berekenen we direct hoeveel stapelkorting je ontvangt.
  • Kloppen al je persoonlijke gegevens en ben je tevreden met de door jou op maat samengestelde verzekering? Dan kun je de hondenverzekering afsluiten. Klik op akkoord en activeer vervolgens je account, zodat je jouw hond alle zorg en aandacht kunt geven.

jouw voordeel bij HEMA

HEMA houdt van dieren. Nét zoveel als jij van je hond houdt. Daarom willen we elke hond alleen de allerbeste zorg bieden. Bij een hondenverzekering afsluiten maken we geen onderscheid in ras, de maandpremie blijft voor elk uniek beestje gelijk. De eigen bijdrage houden we bovendien laag; deze bedraagt voor elke declaratie 45.-. Een tip: spaar je declaraties op en dien deze één keer per jaar tegelijk in. In dat geval hoef je slechts één keer de eigen bijdrage te betalen. Onze dierenverzekering is daarnaast dagelijks opzegbaar. Wel zo helder.

bereken je premie