hondenverzekering basidekking

verzeker je hond goed en gemakkelijk, binnen 3 minuten

  • uitgebreide dekking
  • scherpe premie voor jonge rasdieren
  • tot 15% stapelkorting

HEMA is stapel op stapelen

HEMA heeft de hoogste pakketkorting van alle Nederlandse verzekeraars!

meer over stapelkorting

basisdekking hondenverzekering: de beste zorg

Op het moment dat jouw hond ziek wordt of een ongeluk krijgt, dan wil je jouw huisdier de beste zorg bieden. Dankzij de uitgebreide basisdekking hondenverzekering van HEMA, weet je dat je in geval van nood op ons kunt bouwen. Is een behandeling medisch noodzakelijk, wordt deze vaak toegepast en heeft een dierenarts of -specialist zorgt verleend? Dan vergoeden wij de gemaakte kosten.

jouw hond zo snel mogelijk geholpen

Ook dieren worden helaas weleens ziek. Het liefst wil je dat arme beestje zo snel mogelijk laten helpen. Daarom vergoeden we ook de kosten die verbonden zijn aan het vaststellen van een ziekte of aandoening, die jouw huisdier onder de leden heeft. Dat geldt tevens voor het onderzoek naar letsel dat is ontstaan na een ongeval en de kosten die nodig zijn om de noodzakelijke behandeling uit te voeren. HEMA houdt van zekerheid. Daarom hebben we in onze voorwaarden duidelijk beschreven welke kosten we vergoeding vanuit de basisdekking hondenverzekering en welk maximum daar aan verbonden is.

wanneer gaat de verzekering in?

Houd er rekening mee dat na het afsluiten van een huisdierenverzekering een wachttijd van dertig dagen van toepassing is. In deze periode is jouw hond nog niet verzekerd. Laat je jouw huisdier binnen de eerste dertig dagen chippen? Dan ben je daar, inclusief het consult, wel voor verzekerd. Ook als je huisdier medische zorg nodig heeft na een ongeval valt dit direct onder de basisdekking hondenverzekering en ontvang je een vergoeding.

de verzekering van jouw hond opzeggen

Komt jouw huisdier te overlijden of wordt het beestje vermist? Dan kun je de hondenverzekering van HEMA opzeggen. Al onze verzekeringen zijn namelijk dagelijks opzegbaar. Heb je teveel premie betaald? Dan storten we dit bedrag terug op jouw rekening.

uitsluitingen bij basisdekking hondenverzekering

Niet alle medische ingrepen, behandelingen, zorg of geneesmiddelen vallen onder de basisdekking hondenverzekering. Zo ontvang je bijvoorbeeld geen vergoeding voor dieetvoeding, erfelijke gebreken of klachten en alternatieve geneeswijzen. Precies weten welke uitsluitingen HEMA hanteert? Lees dan op je gemak onze duidelijke voorwaarden door.

bereken je premie