hondenverzekering eigen bijdrage

verzeker je hond goed en gemakkelijk, binnen 3 minuten

  • uitgebreide dekking
  • scherpe premie voor jonge rasdieren
  • tot 15% stapelkorting

HEMA is stapel op stapelen

HEMA heeft de hoogste pakketkorting van alle Nederlandse verzekeraars!

meer over stapelkorting

eigen bijdrage hondenverzekering: betaalbare zorg

Jouw hond verzeker je voordelig met de dierenverzekering van HEMA. Jij en jouw trouwe viervoeter kunnen bij medische kosten rekenen op onze ruime dekking, zonder dat je daar teveel voor betaalt. Als jouw huisdier klachten heeft, is dat al vervelend genoeg. Daarom houden we ook het eigen risico en de eigen bijdrage hondenverzekering laag. Zodat jij en jouw hond altijd kunnen rekenen op de beste zorg.

welk bedrag betaal je per declaratie?

Voor elke declaratie moet je zelf een bedrag betalen. Dit bedrag bestaat uit een eigen risico en een eigen bijdrage hondenverzekering. Het eigen risico is een percentage van de verzekerde medische kosten dat je zelf betaalt. Bij de basisdekking is dit bijvoorbeeld vijftien procent, voor aanvullende dekkingen is het percentage vijftig procent. De eigen bijdrage is het bedrag dat je betaalt voor de verwerking van je declaratie. Telkens als je een declaratie indient, betaal je hiervoor 45.-. Dit bedrag wordt in rekening gebracht nadat het eigen risico is ingehouden op de verzekerde medische kosten.

dien je declaraties in één keer in

Tip: spaar je declaraties op en dien deze één keer per jaar in. Zo betaal je slechts één keer de eigen bijdrage hondenverzekering. Tot maximaal een jaar na de behandeldatum is het mogelijk rekeningen in te dienen. Dit doe je eenvoudig door het declaratieformulier te downloaden via onze website. Vul het formulier in en stuur dit samen met de rekeningen op via mail of per post.

een lage eigen bijdrage hondenverzekering

HEMA houdt van duidelijkheid en een ruime dekking. We houden de maandpremie zo laag mogelijk, net als de eigen bijdrage hondenverzekering. Zo zijn jij en jouw hond voor een scherp bedrag, gewoon goed verzekerd. Ook profiteren van de uitgebreide dekking? Sluit via onze website eenvoudig een verzekering af voor jouw huisdier. Voor rasdieren geldt geen verhoogde premie en de HEMA-verzekeringen zijn dagelijks opzegbaar.

bereken je premie