kattenverzekering aanvullende dekking

verzeker je kat goed en gemakkelijk, binnen 3 minuten

  • uitgebreide dekking
  • scherpe premie voor jonge rasdieren
  • tot 15% stapelkorting

HEMA is stapel op stapelen

HEMA heeft de hoogste pakketkorting van alle Nederlandse verzekeraars!

meer over stapelkorting

aanvullende dekking kattenverzekering van HEMA

Je houdt van jouw kat. Je zorgt goed voor het beestje. Maar ondanks goede voeding en voldoende beweging kan ook jouw kat met klachten te maken krijgen. Soms is een bezoek aan de dierenarts onvermijdelijk. Aan medische zorg hangt een flink prijskaartje. Daarom biedt HEMA naast een uitgebreide basisdekking ook een aanvullende dekking op de kattenverzekering, die bij jou en je kat past. Je beslist zelf welke dekkingen jij en je kat nodig hebben, zonder dat je daar teveel voor betaalt. Zo kun jij altijd voor het welzijn van jouw kat kiezen. Let op: aanvullende dekkingen kun je alleen gelijktijdig afsluiten met je basisverzekering.

tandartsdekking en vergoeding preventieve zorg

Gebitsproblemen zijn voor een kat net zo vervelend als voor jou. Via de aanvullende dekking kattenverzekering tandheelkunde wordt vijftig procent van tandheelkundige ziektekosten vergoed, met een maximum van 500.- per verzekeringsjaar. Heeft jouw kat moeite met bewegen of wil je klachten voorkomen? De dekking fysiotherapie en preventieve zorg vergoedt aanvullende ziektekosten voor dierenfysio, gedragstherapie en preventieve zorg.

neem jouw kat mee op vakantie

Heerlijk, vakantie! Maar wie zorgt voor de kat terwijl jij en je gezin er even tussenuit gaan? Vaak is het een heel geregel om iemand te vinden die op jouw huisdier past. Daar hoef je je met de doorlopende reisverzekering van HEMA geen zorgen meer over te maken. Dankzij deze aanvullende dekking op de kattenverzekering neem je jouw huisdier namelijk gewoon mee op reis. Waar je ook gaat binnen de Europese Unie (inclusief de Azoren, Madeira, Canarische Eilanden en Turkije); jij en je kat zijn voor maximaal 1.000.- per verzekeringsjaar verzekerd voor medische kosten bij een dierenarts of -specialist.

aanvullende dekking kattenverzekering: overlijden

Je denkt er natuurlijk liever niet aan. Maar ook huisdieren worden weleens ziek. Soms zelfs ernstig ziek. Is chemotherapie of radiotherapie noodzakelijk? Dan worden de kosten via de extra dekking chemo- en radiotherapie voor vijftig procent vergoed. Net als mensen hebben ook dieren helaas niet het eeuwige leven. Komt jouw geliefde huisdier te overlijden? Dan wil je het beestje een passend afscheid geven. Dat kan met de crematiedekking. Deze aanvullende dekking kattenverzekering vergoedt de kosten van de crematie van jouw kat en de kosten die verbonden zijn aan het vervoer naar een Nederlands crematorium naar keuze.

bereken je premie