kattenverzekering basisdekking

  • uitgebreide dekking
  • tot 15% stapelkorting
  • scherpe premie voor jonge rasdieren

HEMA is stapel op stapelen

HEMA heeft de hoogste pakketkorting van alle Nederlandse verzekeraars!

meer over stapelkorting

basisdekking kattenverzekering compleet

Katten zijn echte gezelligheidsdieren. Bij HEMA begrijpen we heel goed dat je zo goed mogelijk voor je maatje wilt zorgen, óók op het moment dat jouw kat medische zorg nodig heeft. Via de uitgebreide basisdekking kattenverzekering kun je jouw huisdier de medische zorg geven die het nodig heeft. Een verzekering voor je kat stel je zelf samen en sluit je eenvoudig af via onze website.

zorg wanneer jouw kat zorg nodig heeft

De basisdekking van de kattenverzekering van HEMA vergoedt diverse behandelingen en medische ingrepen op het moment dat jouw kat om zorg verlegen zit. Is jouw kat ziek of krijgt het beestje een ongeluk in Nederland. Is een behandeling medisch noodzakelijk, wordt deze vaak toegepast en wordt de zorg verleend door een dierenarts of -specialist? Dan vergoeden wij de kosten van de behandeling. Onder de dekking vallen bijvoorbeeld ook de kosten en het plaatsen van een identificatiechip, een standaardconsult van de dierenarts, het gebruik van een dierenambulance en de kosten van een advertentie bij vermissing. Wel is een maximale vergoeding van kracht. Wil je precies weten hoe HEMA voor jouw kat zorgt? Neem dan een kijkje in onze duidelijke voorwaarden.

voorwaarde voor basisdekking kattenverzekering

Kies je voor de kattenverzekering van HEMA, dan kies je voor een uitgebreide dekking. Wel stellen we een voorwaarde. Op het moment dat je de verzekering afsluit moet jouw kat klachtenvrij en gezond zijn. Wat ook belangrijk is om te weten, is dat je huisdier in de zes maanden voordat je de verzekering hebt afgesloten niet onder behandeling van een dierenarts mag zijn geweest. Daar valt ook een medicijnenbehandeling onder. Vaccinaties en preventieve zorg zijn uitgesloten en dus wel toegestaan. Voldoet jouw kat niet aan deze voorwaarden? Dan vervalt de dekking en keren we geen vergoeding vanuit de basisdekking kattenverzekering uit.

eigen risico en eigen bijdrage

Als jouw maatje iets mankeert is dat al vervelend genoeg. Daarom houden we bij HEMA de premie van onze verzekeringen zo laag mogelijk. En dat geldt ook voor het eigen risico en de eigen bijdrage. Bij het indienen van je declaraties betaal je een eigen bijdrage van 45.-. Ook betaal je zelf een percentage van de verzekerde medische kosten; het eigen risico. Voor de basisdekking kattenverzekering is dit vijftien procent, voor aanvullende dekkingen vijftig procent.

bereken je premie