kattenverzekering eigen bijdrage

verzeker je kat goed en gemakkelijk, binnen 3 minuten

  • scherpe premie voor jonge rasdieren
  • tot 15% stapelkorting
  • uitgebreide dekking

HEMA is stapel op stapelen

HEMA heeft de hoogste pakketkorting van alle Nederlandse verzekeraars!

meer over stapelkorting

eigen bijdrage kattenverzekering: zo werkt het

Medische zorg voor dieren is kostbaar. Omdat we bij HEMA begrijpen dat je jouw kat de beste zorg wilt bieden, houden we de premie van onze kattenverzekering zo laag mogelijk. Net als het eigen risico en de eigen bijdrage kattenverzekering. Zodat jij jouw huisdier alle liefde en aandacht kunt geven, zonder je zorgen te maken over de financiële gevolgen van een bezoek aan de dierenarts.

welke kosten zijn voor eigen risico?

Is jouw kat voor onderzoek of behandeling bij een dierenarts of -specialist geweest? Dan is een deel van het declaratiebedrag voor eigen risico. Dit betekent dat je een percentage van het bedrag zelf betaalt. Voor behandelingen, medicijnen en andere medische kosten die gedekt worden door de basisdekking is dit vijftien procent van het bedrag. Voor kosten die vallen onder een aanvullende verzekering die je hebt afgesloten bedraagt het eigen risico vijftig procent. Daarnaast is een eigen bijdrage kattenverzekering van toepassing.

wat is mijn eigen bijdrage kattenverzekering?

Per ingediende declaratie betaal je 45.- eigen bijdrage kattenverzekering. Wie slim is spaart al z’n declaraties op en dient deze één keer per jaar in. Dan betaal je dit bedrag namelijk maar één keer. Declaraties kun je tot maximaal één jaar na de behandeldatum bij ons indienen. Download het declaratieformulier, vul het in en stuur het formulier samen met de nota’s per mail of via de post naar ons op.

kies de verzekering die bij jouw kat past

Bij HEMA kun je jouw huisdier precies zo verzekeren als je zelf wilt. Heeft jouw kat meer zorg nodig dat onze uitgebreide kattenverzekering biedt? Kies dan voor één van onze aanvullende dekkingen. Neem je huisdier mee op vakantie met de doorlopende reisverzekering of sluit een tandartsdekking af voor tandheelkundige kosten. Omdat voor HEMA elk dier even belangrijk is, betaal je bij ons geen verhoogde premie voor rasdieren. Wil je meer weten over onze verzekering en de eigen bijdrage bij de kattenverzekering? Lees dan op je gemak onze duidelijke voorwaarden door.

bereken je premie