fietsverzekering aanvullende dekking

  • tot 15% stapelkorting
  • geen eigen risico
  • tot 3 jaar aankoopwaarde vergoed

HEMA is stapel op stapelen

HEMA heeft de hoogste pakketkorting van alle Nederlandse verzekeraars!

meer over stapelkorting

aanvullende dekking fietsverzekering

Nederland fietsland. Daar staan we om bekend. Nergens ter wereld is de fiets zo’n belangrijk vervoersmiddel als in ons land. Daar ben je zuinig op, dat begrijpen we bij HEMA. Om je fiets compleet te verzekeren is het mogelijk een aanvullende dekking bij je fietsverzekering af te sluiten. Zo is je fiets altijd goed verzekerd.

aanvullende dekking fietsverzekering: jouw recht

Stel: je wordt aangereden en wilt de schade op de ander verhalen. Met een rechtsbijstandverzekering heb je recht op juridische bijstand. Belangrijk wanneer je als fietser te maken krijgt met letselschade door een fout van een andere weggebruiker. Met deze aanvullende dekking bij je fietsverzekering hoef je het recht niet in eigen hand te nemen. Dat doen wij namelijk voor je. Met deze dekking maak je voordelig gebruik van professionele juridische hulp op het moment dat je daar om verlegen zit.

ongevallenverzekering opzittenden

Als fietser ben je best kwetsbaar in het verkeer, net als de persoon die bij je achterop zit. De gevolgen van een ongeval zijn haast niet te overzien. Als iemand achterop jouw fiets iets overkomt, dan is het belangrijk dat je een financieel vangnet hebt. Deze aanvullende dekking bij de fietsverzekering keert uit bij overlijden of blijvende invaliditeit. Jij en jouw passagier zijn bij blijvende invaliditeit verzekerd. Bij overlijden ontvangen nabestaanden een bedrag.

de voordelige fietsverzekering van HEMA

De fietsverzekering van HEMA, die zit gewoon goed in elkaar. Of je nu een nieuwe of tweedehands fiets hebt. Je profiteert altijd van een scherpe premie en eenvoudig online afsluiten of opzeggen. En dat geldt ook voor je aanvullende dekking fietsverzekering. Bij HEMA Verzekeringen betaal je nooit te veel. Ook het eigen risico houden we zo laag mogelijk. Per gebeurtenis is jouw eigen risico slechts 25.-.

thuisbrengservice

De Thuisbrengservice kun je als uitbreiding op de Fietsverzekering Basis of Fietsverzekering Extra afsluiten. Mocht je onderweg niet meer verder kunnen met jouw fiets of e-bike, bijvoorbeeld door pech of diefstal, dan brengen jou én je fiets naar een adres naar keuze in Nederland. Of een adres binnen 30 kilometer vanaf de Nederlandse grens. Ben je samen onderweg op de fiets? Dan mag jouw reisgenoot met de fiets ook mee.

bereken je premie