fietsverzekering afsluiten

  • geen eigen risico
  • tot 15% stapelkorting
  • tot 3 jaar aankoopwaarde vergoed

HEMA is stapel op stapelen

HEMA heeft de hoogste pakketkorting van alle Nederlandse verzekeraars!

meer over stapelkorting

fietsverzekering afsluiten: waarom slim?

Nergens ter wereld worden meer fietsen gestolen dan in Nederland. Dat is ook niet zo gek want we zijn een écht fietsland. Een fietsverzekering afsluiten is, zeker wanneer jij je stalen ros nodig hebt om bijvoorbeeld naar je werk of studie te reizen, wel zo verstandig. Bij HEMA is jouw fiets al vanaf 2.50 per maand verzekerd, zodat jij lekker door kunt blijven trappen.

je volledige aankoopprijs 3 jaar vergoed

Een fietsverzekering afsluiten is heel eenvoudig. Dit doe je namelijk gewoon online, hier op de site. In een paar klikken is jouw fiets goed verzekerd tegen diefstal. En omdat we snappen dat je zuinig bent op je tweewieler, doen we bij HEMA niet moeilijk. Bij het afsluiten van een verzekering vergoeden we 3 jaar lang de volledige aankoopprijs. Accessoires zijn tot maximaal 10% van de aankoopprijs meeverzekerd. Ook kun je tweedehands fietsen voordelig bij ons verzekeren.

hoe berekent HEMA mijn premie?

De premie van jouw fietsverzekering is afhankelijk van verschillende factoren. Denk aan het soort fiets, de prijs en het bouwjaar van de tweewieler en je woonadres. In de grote stad worden immers meer fietsen ontvreemd dan in een rustig dorpje. Bij een fietsverzekering afsluiten begin je met het invullen van de gegevens van je fiets; het type, merk en de aankoopprijs. Vervolgens vul je de gegevens van de verzekeringnemer in. Wij berekenen direct jouw voordelige premie!

fietsverzekering afsluiten met meer zekerheid

Je kunt ervoor kiezen je fiets alleen tegen diefstal te verzekeren, maar voor wie toch liever net wat meer zekerheid wil zijn er verschillende aanvullende dekkingen. Zo kun je een rechtsbijstanddekking afsluiten waarmee je op juridische bijstand kunt rekenen in het geval van verkeersconflicten of de dekking ongevallen opzittenden afsluiten. Raak je betrokken bij een ongeval? Dan is schade aan alle personen op de fiets verzekerd.

regel je zaken zelf via je online polismap

Nu je je verzekering hebt samengesteld is het tijd voor de laatste stap. Ben je nieuw bij HEMA? Vul dan je persoonsgegevens in en maak een account aan. Wanneer je account geactiveerd is kun je al jouw verzekeringszaken zelf regelen in jouw online polismap op onze site. Heb je al een account? Log dan in en wij vullen automatisch jouw gegevens in. Ook laten we je meteen zien hoeveel stapelkorting je ontvangt! De laatste stap voor een fietsverzekering afsluiten is op akkoord klikken. Wij zetten alle gegevens voor je in een makkelijk overzicht. Ben je net als wij overtuigd van onze scherpe premie en ruime dekking? Activeer dan je account en ook jij kan je fiets nu met een veilig gevoel op slot zetten.

bereken je premie