Het nieuwe inloggen voor schadeverzekerden

Om het onze verzekerden makkelijker te maken hebben we het inlogproces vereenvoudigd. Vanaf heden log je niet meer in met je gebruikersnaam, maar gewoon met je e-mailadres, want die weet je altijd.

Bestaande klanten

Zowel nieuwe als bestaande klanten loggen nu in met hun e-mailadres en wachtwoord. Voor bestaande klanten betekent dit dat hun gebruikersnaam automatisch is overgegaan naar het inloggen met het e-mailadres. Dat kun je doen op onze website www.verzekeringen.hema.nl bij ‘inloggen verzekeringen’ rechts bovenin. Wat nog makkelijker is, is dat je browser dit e-mailadres onthoudt, zodat je nog minder kans hebt om deze te vergeten.

Het kan natuurlijk alsnog voorkomen dat je je e-mailadres vergeet. Deze kan achterhaald worden door naar de pagina ‘inloggen verzekeringen’ te gaan en dan onderaan op ‘e-mailadres vergeten’ te klikken. Vervolgens kun je er voor kiezen om:

  • jouw e-mailadres per sms toegezonden te krijgen;
  • jouw e-mailadres naar een herstel e-mailadres te laten sturen;
  • jouw persoonsgegevens in te vullen waarna je jouw e-mailadres te zien krijgt.

Als je je wachtwoord kwijt bent, kun je deze ook heel makkelijk opnieuw aanvragen. Hier heb je alleen maar je geboortedatum en je e-mailadres voor nodig. Er wordt dan een nieuw wachtwoord naar je e-mail of mobiele nummer gestuurd. Dit nieuwe wachtwoord is vanaf dat moment 24 uur geldig.