Voor schade naar ABS Autoherstel

In december is het voor veel mensen weer tijd om op wintersport te gaan. De meesten gaan met een volgepakte auto op weg. En hoe fijn is het dan om je geen zorgen te hoeven maken over eventuele schades.

In de winterperiode komen autoschades vaak voor. Steenslag kan hiervan de oorzaak zijn. Dit gebeurt doordat losliggende steentjes, via de autoband van de voorligger, op jouw auto terecht komen. Als je met een hoge snelheid rijdt, kan dit zorgen voor schade aan je autolak. Voor deze schade kun je terecht bij ABS Autoherstel.

Voor ruitschade werken we samen met Autotaalglas en dus niet ABS Autoherstel (ABS Autoherstel is voor alle cascoschades, zoals een deuk of een bumper die eraf ligt).

Ook komt het wel eens voor dat het onderweg gaat hagelen. Hierdoor loopt je auto of caravan kans om hagelschade op te lopen. Wanneer de lak niet beschadigd is maar wel deuken bevat, is ABS Autoherstel in staat deze eruit te halen zonder dat je er nog iets van ziet. Dit is niet alleen kostenbesparend, maar het is ook een snel proces. Op deze manier hoef je je auto niet lang te missen en is het zo opgeknapt.

Je kunt niet alleen voor ruitschade –of hagelschadeherstel bij ABS Autoherstel terecht, maar ook voor andere autoschade, je banden en caravan- en camperherstel. Er wordt in veel gevallen gezorgd voor vervangend vervoer. Zo kan er ook gebruik gemaakt worden van duurzaam elektrisch vervangend vervoer. Als je dicht bij huis werkt, biedt ABS Autoherstel een fiets aan zodat je niet zonder vervoer zit.

In dit artikel leggen we je uit hoe je schade online kan melden: verzekeringen.hema.nl/handige-weetjes/online-schademelden