inboedelverzekering voor telefoon en laptop

verzeker je inboedel goed en gemakkelijk, binnen 3 minuten

  • garantie tegen onderverzekering
  • 24/7 schade melden
  • tot 15% stapelkorting

HEMA is stapel op stapelen

HEMA heeft de hoogste pakketkorting van alle Nederlandse verzekeraars!

meer over stapelkorting

inboedelverzekering voor telefoon en laptop

Smartphones en laptops zijn even onmisbaar als breekbaar. Laat je jouw smartphone vallen of stoot je per ongeluk een glas water om over jouw toetsenbord? Deze schades zijn meestal niet verzekerd onder de inboedelverzekering en dan staat je vaak een dure reparatie te wachten. Door het afsluiten van de aanvullende dekking mobiele elektronica kun je jouw mobiele apparaten goed en simpel verzekeren voor dit soort schade, ook buiten je woning.

telefoon, laptop verzekerd met mobiele elektronica verzekering

Onze smartphones en laptops, we kunnen niet meer zonder. Dagelijks zijn we urenlang met onze mobiele apparaten in de weer. Juist omdat we zo afhankelijk zijn van telefoons en laptops komt schade aan een mobiel apparaat nooit op een goed moment. Gebeurt er iets onverwachts waardoor je telefoon of laptop schade oploopt? Geen zorgen. Met de aanvullende dekking mobiele elektronica voor telefoon en laptop zijn jouw telefoon en laptop verzekerd tegen schade die ontstaat door verschillende ongelukjes, ook buiten de deur. Voor je het weet ben je weer online.

bereken je premie

dekking telefoonschade inboedelverzekering

Met de aanvullende dekking mobiele elektronica bij een inboedelverzekering zijn jouw mobiele apparaten in huis en buitenshuis verzekerd voor verschillende schades. Op je inboedelverzekering is schade aan je mobiele elektronica alleen binnenshuis verzekerd door onder meer brand, water, inbraak en, diefstal.

buitenshuisdekking voor mobiele apparaten

We nemen onze smartphone en laptop tegenwoordig overal mee naar toe. De inboedelverzekering beschermt jouw mobiele apparaten in jouw vertrouwde thuisomgeving voor schade door onder meer brand of diefstal. Wil je ook de schade door vallen en stoten, en ook de schade buitenshuis verzekeren? Kies dan voor de aanvullende dekking mobiele elektronica. Wil je precies weten hoe en waar je verzekerd bent? Lees dan op je gemak onze duidelijke voorwaarden van de inboedelverzekering door.

eigen risico voor telefoon laptop

Je bent met de inboedelverzekering voor je telefoon en laptop verzekerd voor risico’s zoals brand en diefstal. Ook het eigen risico houden we zo laag mogelijk. Op de inboedelverzekering is je eigen risico 150.- per schade. Heb je gekozen voor de aanvullende dekking mobiele elektronica, dan is het eigen risico 50.- per schade. De schade moet je laten repareren via herstellers waar wij mee samenwerken. Zo ben je verzekerd dat de schade goed hersteld wordt.

24/7 schade aan laptop of telefoon melden

Voor een vlotte afhandeling is het slim schade zo snel mogelijk aan ons door te geven. Dit kan iedere minuut van de dag, je meldt een schade bij HEMA namelijk eenvoudig online. Gewoon snel, makkelijk en in leesbare taal, zoals je van HEMA gewend bent. Ga naar je online polismap, log in en meld je schade.

bereken je premie

meer over onze woonverzekering

inboedel- en aansprakelijkheidsverzekering

Waar je ook gaat of staat, een ongelukje is zo gebeurd. Met een inboedel- en aansprakelijkheidsverzekering zijn jouw kostbare eigendommen én die van een ander gewoon goed verzekerd.

inboedel- en opstalverzekering

Met een inboedelverzekering ben je verzekerd voor schade aan de spullen in je woning. Een opstalverzekering dekt schade aan je huis.

garantie tegen onderverzekering

Schade is al vervelend genoeg. Daarom krijg je bij HEMA een garantie tegen onderverzekering. Jouw huis en waardevolle spullen, goed en simpel verzekerd. Nu én in de toekomst.

meest gestelde vragen

Bij HEMA snappen we dat je van al je spullen en jouw huis houdt. Je geniet van alledaagse momenten met alledaagse producten. Het is altijd lastig om de totale waarde in te schatten. Daarom verzekeren wij jouw spullen met de inboedelverzekering en je huis met de opstalverzekering voor een onbeperkt totaalbedrag. De woonverzekering groeit mee met de waarde van jouw dierbaarste bezit. Hierdoor ben je gegarandeerd nooit onderverzekerd. Wel gelden er voor bepaalde spullen maximale verzekerde bedragen, daarover lees je meer in de voorwaarden.

Wanneer je een opstalverzekering hebt zijn zonnepanelen automatisch meeverzekerd. HEMA houdt van duurzaam. We vinden het belangrijk om zelf én met onze producten een positieve bijdrage te leveren aan het dagelijks leven. Van de wereld van nu, voor de wereld van de toekomst. Dat doen we niet alleen, maar met z’n allen. Daarom moedigen we elk duurzaam initiatief van harte aan en helpen we je graag jouw steentje bij te dragen.

bekijk alle veelgestelde vragen

overstaphulp

Ben je overtuigd, maar heb je geen trek in administratieve rompslomp? We maken het overstappen graag gemakkelijk voor je. Onze gratis overstaphulp zorgt ervoor dat je eenvoudig en zonder problemen kan overstappen naar HEMA Verzekeringen.

overstaphulp

klantenservice

De klantenservice van HEMA Verzekeringen is er voor je als je ons nodig hebt. Heb je een vraag? Bekijk dan eerst de veelgestelde vragen (FAQ’s) op onze klantenservice pagina, grote kans dat het antwoord op jouw vraag hier al tussen staat. Heb je een noodsituatie, dan kun je ons natuurlijk ook telefonisch bereiken. Vergeet niet dat je zo’n beetje alles zelf kunt regelen in de online polismap.

24/7 online schade melden

Voor een vlotte afhandeling is het slim schade zo snel mogelijk aan ons door te geven. Dit kan iedere minuut van de dag, je meldt een schade bij HEMA namelijk eenvoudig online. Gewoon snel, makkelijk en in leesbare taal, zoals je van HEMA gewend bent. Ga naar je online polismap, log in en meld je schade.

schade melden