actie: gratis 4 fotobloks t.w.v 50.-

dekking huurdersbelang

sleutels met huishanger

dekking huurdersbelang: woongenot verzekerd

Heb je een nieuwe keuken aangeschaft voor jouw huurhuis? Kies je voor groen met zonnepanelen? Of investeer je zelf in het vergroten van het wooncomfort van jouw huurappartement? Aanpassingen en investeringen die een huurder zelf doet noemen we huurdersbelang. Als je in een huurhuis woont, ben je hier in veel gevallen niet volledig voor verzekerd. Deze verbeteringen aan jouw woning verzeker je met de dekking huurdersbelang.

wat is huurdersbelang?

Je hebt de term vast wel eens voorbij horen komen, maar wat is huurdersbelang nu precies? Verbeteringen en veranderingen aan jouw huurwoning die je zelf aanbrengt noemen we huurdersbelang. Het opknappen van de badkamer of het plaatsen van een nieuwe keuken, prachtig natuurlijk. Maar vaak biedt de opstalverzekering die de huurbaas heeft afgesloten onvoldoende dekking voor jouw investeringen én de verbeteringen die de bewoner vóór jou heeft gedaan. Met de dekking huurdersbelang kun je je passend verzekeren tegen mogelijke schade, zodat je niet voor vervelende financiële verrassingen komt te staan. Deze dekking is standaard opgenomen in de inboedelverzekering. Wel geldt hierbij een maximum bedrag.

overstaphulp

Ben je overtuigd, maar heb je geen trek in administratieve rompslomp? We maken het overstappen graag gemakkelijk voor je. Onze gratis overstaphulp zorgt ervoor dat je eenvoudig en zonder problemen kan overstappen naar HEMA Verzekeringen.

overstaphulp

verdere informatie

  • Woon je in een appartement? Dan wil je dat jouw thuis goed verzekerd is. Voorkom onderverzekering met een aanvullende verzekering voor jouw appartement.

  • Met een inboedelverzekering ben je verzekerd voor schade aan de spullen in je woning. Een opstalverzekering dekt schade aan je huis.

  • Waar je ook gaat of staat, een ongelukje is zo gebeurd. Met een inboedel- en aansprakelijkheidsverzekering zijn jouw kostbare eigendommen én die van een ander gewoon goed verzekerd.