inboedel­verzekering berekenen

verzeker je goed en simpel, binnen 3 minuten

HEMA inboedelverzekering

inboedelverzekering berekenen: jouw maandpremie

Wil jij jouw waardevolle spullen in huis verzekeren tegen schade? Met de inboedelverzekering van HEMA kun je al jouw kostbare eigendommen goed en simpel verzekeren. Ben je benieuwd wat de kosten van deze verzekering zijn? Jouw inboedelverzekering berekenen doe je eenvoudig online, gewoon via onze website.

wat is jouw woonsituatie?

bereken je premie

premie inboedelverzekering berekenen

Voor het berekenen van de premie voor je inboedelverzekering hebben we eerst wat informatie van je nodig. Hoe oud is de verzekeringnemer, woon je alleen of samen en heb je kinderen? Ook waar je woont en het type huis dat je bezit is van belang bij een inboedelverzekering berekenen. Woon je in een drukke stad? Dan is jouw maandpremie over het algemeen iets hoger. Dit komt omdat hier de kans op schade door bijvoorbeeld inbraak of brand helaas groter is dan in een gemoedelijk dorp. Op basis van deze gegevens berekenen we de premie van de inboedelverzekering.

hoe kan ik de waarde van mijn inboedel berekenen?

Zonder dat je het misschien zelf in de gaten hebt bezit je meer van waarde dan je denkt. Natuurlijk wil je goed verzekerd zijn en in geval van schade kunnen rekenen op een vergoeding die past bij de waarde van jouw inboedel. Daarom is de waarde van je inboedel berekenen belangrijk. Weet je niet waar je moet beginnen? Geen zorgen. Dat doen wij namelijk voor je. Voor een inboedelverzekering berekenen kijken we naar je adres. Aan de hand van waar je woont wordt de waarde van jouw inboedel voor de inboedelverzekering bepaald.

premie inboedelverzekering: duidelijke taal

Met de uitgebreide basisdekking van onze inboedelverzekering is er geen enkele reden voor paniek, mocht er iets sneuvelen in huis. Grote kans dat de schade namelijk gewoon gedekt is. En dat is een hele geruststelling. Je bent standaard verzekerd voor schade aan spullen door brand, water, inbraak en diefstal. Wil je precies weten waar je aan toe bent? Download dan onze polisvoorwaarden inboedelverzekering en je weet precies waar je voor verzekerd bent.

aanvullende dekkingen inboedelverzekering

Jouw eigendommen, je kunt er niet zuinig genoeg op zijn. Dat geldt voor jouw spullen, maar wat te denken van jouw huis? Ook voor het beschermen van huis en haard kun je op HEMA rekenen. Ontdek onze voordelige opstalverzekering en bescherm jouw woning - én jouw portemonnee - tegen schade. Liever het zekere voor het onzekere? Geen probleem. Zo kun je ramen en ruiten verzekeren met een aanvullende glasverzekering. Bij het berekenen van jouw opstalverzekering of een inboedelverzekering zie je direct wat de aanvullende dekkingen je per maand kosten en krijg je een handig overzicht van je totale maandpremie.

wat is jouw woonsituatie?

bereken je premie

Heb je een vraag? Stel deze aan onze digitale assistent!