actie: gratis 4 fotobloks t.w.v 50.-

inboedel
verzekering kosten

verhuisdoos

inboedelverzekering kosten: dit ben je kwijt

De spullen in jouw woning verzeker je met een inboedelverzekering. Maar hoe worden de inboedelverzekering kosten eigenlijk bepaald? We vertellen je graag waarom het slim is deze verzekering af te sluiten. Voor een kleine prijs kun je jouw spullen namelijk goed en simpel verzekeren tegen schade door brand, water, inbraak of diefstal. En dat zijn jouw spullen dubbel en dwars waard.

wat kost een inboedelverzekering?

Wat kost een inboedelverzekering nu eigenlijk? De inboedelverzekering kosten zijn voor elk huishouden verschillend. Zo is de maandpremie voor het verzekeren van de inboedel van een vrijstaande woning hoger dan de kosten van een inboedelverzekering voor een appartement. Ook de gezinssamenstelling en wáár je woont zijn van invloed op jouw premie.

inboedelverzekering kosten: kosten per maand

HEMA weet dat jouw spullen voor jou van onschatbare waarde zijn. Daarom kun je je bij ons goed en simpel verzekeren voor schade aan jouw eigendommen. En dat voor de kleinste prijs. Om jouw inboedelverzekering kosten zo laag mogelijk te houden, verzeker je je bij HEMA alleen voor wat je écht nodig hebt. Precies op maat van jouw persoonlijke situatie, zonder extra kosten doordat je dubbel verzekerd bent. Echt HEMA.

kosten inboedelverzekering en dekking

Jouw mooie spullen, daar ben je zuinig op. Met een inboedelverzekering zijn jouw kostbare eigendommen thuis goed en simpel all-risk verzekerd tegen schade door bijvoorbeeld brand, water en inbraak. Ook ongelukjes, zoals schade door vallen en stoten, vallen vaak onder de dekking van de inboedelverzekering. Voor een scherpe maandpremie ben je verzekerd voor een onbeperkt totaalbedrag. En de kosten van een inboedelverzekering? Die vallen reuze mee. Benieuwd naar de inboedelverzekering kosten? Bereken deze snel en eenvoudig direct online.

aanvullende dekkingen inboedelverzekering

Kies jij liever voor net dat beetje extra zekerheid wanneer het om jouw spullen gaat? Dat begrijpen we heel goed. Daarom kun je je bij HEMA verzekeren tegen vrijwel alle schaderisico’s. Dit doe je met onze aanvullende dekkingen voor de inboedelverzekering. Zo kun je onder meer een aanvullende glasverzekering en aansprakelijkheidsverzekering afsluiten. Woon je in een appartement dat je gekocht hebt en knap je jouw woning op? Deze investeringen in jouw woongenot zijn gewoon goed verzekerd met een appartementen-plus verzekering. Huur je een woning, dan zijn verbeteringen passend gedekt met de dekking huurdersbelang. Ben je benieuwd naar de inboedelverzekering kosten voor jouw woning? Bereken dan direct online jouw premie!

  • inboedel- en opstalverzekering

    Met een inboedelverzekering ben je verzekerd voor schade aan de spullen in je woning. Een opstalverzekering dekt schade aan je huis.

  • inboedel- en aansprakelijkheidsverzekering

    Waar je ook gaat of staat, een ongelukje is zo gebeurd. Met een inboedel- en aansprakelijkheidsverzekering zijn jouw kostbare eigendommen én die van een ander gewoon goed verzekerd.

wat is jouw woonsituatie?

bereken je premie