Inboedel­verzekering kosten

verzeker je inboedel goed en gemakkelijk, binnen 3 minuten

  • garantie tegen onderverzekering
  • tot 15% stapelkorting
  • 24/7 schade melden

HEMA is stapel op stapelen

HEMA heeft de hoogste pakketkorting van alle Nederlandse verzekeraars!

meer over stapelkorting

inboedelverzekering kosten: dit ben je kwijt

De spullen in jouw woning verzeker je met een inboedelverzekering. Maar hoe worden de inboedelverzekering kosten eigenlijk bepaald? We vertellen je graag waarom het slim is deze verzekering af te sluiten. Voor een kleine prijs kun je jouw spullen namelijk goed en simpel verzekeren tegen schade door brand, water, inbraak of diefstal. En dat zijn jouw spullen dubbel en dwars waard.

wat kost een inboedelverzekering?

Wat kost een inboedelverzekering nu eigenlijk? De inboedelverzekering kosten zijn voor elk huishouden verschillend. Zo is de maandpremie voor het verzekeren van de inboedel van een vrijstaande woning hoger dan de kosten van een inboedelverzekering voor een appartement. Ook de gezinssamenstelling en wáár je woont zijn van invloed op jouw premie. Daarnaast speelt de dekking die je kiest een belangrijke rol. HEMA biedt tweede dekkingen voor het verzekeren van inboedel: de inboedelverzekering Basis en de inboedelverzekering Extra.

inboedelverzekering kosten: kosten per maand

HEMA weet dat jouw spullen voor jou van onschatbare waarde zijn. Daarom kun je je bij ons goed en simpel verzekeren voor schade aan jouw eigendommen. En dat voor een kleine prijs. Om jouw inboedelverzekering kosten zo laag mogelijk te houden, verzeker je je bij HEMA alleen voor wat je écht nodig hebt. Precies op maat van jouw persoonlijke situatie, zonder onnodige extra kosten. Echt HEMA.

bereken je premie

kosten inboedelverzekering en dekking

Jouw mooie spullen, daar ben je zuinig op. Met een inboedelverzekering zijn jouw kostbare eigendommen thuis goed en simpel verzekerd tegen schade door bijvoorbeeld brand, water en inbraak. Ook ongelukjes, zoals schade door vallen en stoten, vallen onder de inboedelverzekering Extra. Voor een scherpe maandpremie zijn jij en jouw spullen gewoon goed verzekerd. En de kosten van een inboedelverzekering? Die vallen reuze mee. Benieuwd naar de inboedelverzekering kosten? Bereken deze snel en eenvoudig direct online.

aanvullende dekkingen inboedelverzekering

Wil je naast een goede inboedelverzekering ook dekking voor het glas in de woning, sluit dan ook een glasverzekering. Woon je in een appartement dat je gekocht hebt en knap je jouw woning op? Deze investeringen in jouw woongenot zijn gewoon goed verzekerd met een aanvullende dekking eigenaars- en huurdersbelang. Verbeteringen aan jouw woning zijn tot maximaal 35.000.- verzekerd. Ben je benieuwd naar de inboedelverzekering kosten voor jouw woning? Bereken dan direct online jouw premie!

eigenaars- en huurdersbelang

Verzeker investeringen in jouw woonplezier met de dekking eigenaars- en huurdersbelang.

inboedel- en opstalverzekering

Met een inboedelverzekering ben je verzekerd voor schade aan de spullen in je woning. Een opstalverzekering dekt schade aan je huis.

inboedel- en aansprakelijkheidsverzekering

Waar je ook gaat of staat, een ongelukje is zo gebeurd. Met een inboedel- en aansprakelijkheidsverzekering zijn jouw kostbare eigendommen én die van een ander gewoon goed verzekerd.

veelgestelde vragen top 3

Je meldt de schade online en laat ons weten wat er precies is gebeurd. Daarna bepalen we de hoogte van de schade samen met jou, en soms is daar een expert bij nodig.

Bij de inboedelverzekering Extra van HEMA zijn veranderingen en verbeteringen aan de woning die de huurder voor eigen rekening heeft aangebracht standaard verzekerd tot maximaal 10.000.-. Je kunt het maximaal verzekerd bedrag met de aanvullende dekking huurders- of eigenaarsbelang uitbreiden tot 35.000.-. Bij de inboedelverzekering Basis zijn veranderingen en verbeteringen aan de woning niet meeverzekerd.

Bij HEMA snappen we dat je van al je spullen en jouw huis houdt. Je geniet van alledaagse momenten met alledaagse producten. Het is altijd lastig om de totale waarde in te schatten. Daarom verzekeren wij jouw spullen met de inboedelverzekering en je huis met de opstalverzekering voor een onbeperkt totaalbedrag. De woonverzekering groeit mee met de waarde van jouw dierbaarste bezit. Hierdoor ben je gegarandeerd nooit onderverzekerd. Wel gelden er voor bepaalde spullen maximale verzekerde bedragen, daarover lees je meer in de voorwaarden.

klantenservice

De klantenservice van HEMA Verzekeringen is er voor je als je ons nodig hebt. Heb je een vraag? Bekijk dan eerst de veelgestelde vragen (FAQ’s) op onze klantenservice pagina, grote kans dat het antwoord op jouw vraag hier al tussen staat. Heb je een noodsituatie, dan kun je ons natuurlijk ook telefonisch bereiken. Vergeet niet dat je zo’n beetje alles zelf kunt regelen in de online polismap.

overstaphulp

Ben je overtuigd, maar heb je geen trek in administratieve rompslomp? We maken het overstappen graag gemakkelijk voor je. Onze gratis overstaphulp zorgt ervoor dat je eenvoudig en zonder problemen kan overstappen naar HEMA Verzekeringen.

overstaphulp

24/7 online schade melden

Voor een vlotte afhandeling is het slim schade zo snel mogelijk aan ons door te geven. Dit kan iedere minuut van de dag, je meldt een schade bij HEMA namelijk eenvoudig online. Gewoon snel, makkelijk en in leesbare taal, zoals je van HEMA gewend bent. Ga naar je online polismap, log in en meld je schade.

schade melden