aanvullende dekking motorverzekering

verzeker je motor goed en gemakkelijk, binnen 3 minuten

  • no-claim korting tot 75%
  • dagelijks opzegbaar
  • tot 15% stapelkorting

HEMA is stapel op stapelen

HEMA heeft de hoogste pakketkorting van alle Nederlandse verzekeraars!

meer over stapelkorting

maak jouw motorverzekering compleet

De motorverzekeringen van HEMA bieden motorrijders een uitgebreide basisdekking waarvoor je nooit teveel betaalt. Maar soms is het fijn om net iets meer zekerheid te hebben. Speciaal voor elke motorwens bieden we een aanvullende dekking motorverzekering om je verzekering compleet te maken. Zodat je nóg meer geniet in het zadel. Op naar heel veel veilige en zorgeloze motorritjes!

aanvullende dekkingen voor extra zekerheid

Motorrijden is heerlijk. Het gevoel van vrijheid, ontspannen kilometers maken. Hoe fijn lekker toeren ook is, als motorrijder ben je kwetsbaar in het verkeer. Daarom kun je bij HEMA jezelf, opzittenden en jouw motor extra verzekeren met een aanvullende dekking bij de motorverzekering. Met een rechtsbijstandverzekering sta je sterker bij een ongeval of een geschil. Deze dekking vergoedt kosten van juridische hulp. En met een schadeverzekering opzittende zijn zowel jij als jouw passagier verzekerd voor schade of medische kosten na een ongeluk voor maximaal 25.000 per gebeurtenis. Wel zo’n veilig gevoel.

waarom je motor verzekeren bij HEMA?

  • Online afsluiten en beheren
  • Zelf jouw dekking samenstellen
  • Begrijpelijke voorwaarden
  • Ruime dekking, scherpe premie
  • 24/7 bereikbaar bij schade
  • Tot 15% stapelkorting op je HEMA schadeverzekeringspakket

kies de motorverzekering die bij je past

Jouw motor, daar ben je trots op. Bij HEMA geniet je van een ruime basisdekking van de motorverzekering, wélke verzekering je ook kiest. Je vindt namelijk altijd de verzekering die bij jou en jouw motor past. Naast een scherpe premie kun je je dekking eenvoudig zelf samenstellen. Ook dat is écht HEMA.

aanvullende dekkingen voor je motor

Met de motorverzekering van HEMA ben je gewoon goed verzekerd tegen een scherpe premie. Heb je net dat beetje extra zekerheid nodig en wil je extra risico’s uitsluiten? Dan kun je jouw verzekering uitbreiden met aanvullende dekkingen.

aanvullende dekking motorverzekering bij ongeval

Je weet het zeker: de automobilist voor je gaf geen richting aan. Maar hij zegt juist weer dat jíj te hard reed. Wie de schuldige is bij een aanrijding, is soms lastig te bepalen. En probeer dan nog maar eens de schade te verhalen. Speciaal voor het vergoeden van juridische hulp is er de rechtsbijstandverzekering als aanvullende dekking bij een motorverzekering.

schadeverzekering opzittenden: alle schade gedekt

Natuurlijk neem je ook verantwoordelijkheid voor wie bij jou achterop de motor stapt. Deze aanvullende dekking bij een motorverzekering is er voor jou en jouw passagier. Alle schade na een ongeluk aan alle opzittenden is gedekt tot een maximum van 25.000.-. Je kunt rekenen op vergoeding van medische kosten, die je niet door je ziektekostenverzekeraar vergoed krijgt. Ook schade aan kleding en bagage krijg je vergoed.

vervangend vervoer en vergoeding bij diefstal

Als jouw motor stuk is of gestolen, is dat al vervelend genoeg. Dan scheelt het weer als je kunt rekenen op vervangend vervoer en een verzekering die voor je klaarstaat. Zónder dat je je hier aanvullend voor hoeft te verzekeren. Sluit je een WA plus motorverzekering of een all risk motorverzekering af bij HEMA? Dan zorgen wij in verschillende situaties voor vervangend vervoer. Bijvoorbeeld als jouw motor zo beschadigd is door een gebeurtenis van buitenaf dat je er niet meer mee kunt rijden – en de motor ook niet binnen 48 uur te repareren is. Ook heb je recht op vervangend vervoer – of de kosten van vervangend vervoer – als jouw motor gestolen is. Bij diefstal van jouw motor vergoeden we bij deze verzekeringen de dagwaarde van jouw motor. Wel zijn er voorwaarden en uitzonderingen. Lees dus altijd goed onze duidelijke voorwaarden door.

klantenservice

De klantenservice van HEMA Verzekeringen is er voor je als je ons nodig hebt. Heb je een vraag? Bekijk dan eerst de veelgestelde vragen (FAQ’s) op onze klantenservice pagina, grote kans dat het antwoord op jouw vraag hier al tussen staat. Heb je een noodsituatie, dan kun je ons natuurlijk ook telefonisch bereiken. Vergeet niet dat je zo’n beetje alles zelf kunt regelen in de online polismap.

overstaphulp

Ben je overtuigd, maar heb je geen trek in administratieve rompslomp? We maken het overstappen graag gemakkelijk voor je. Onze gratis overstaphulp zorgt ervoor dat je eenvoudig en zonder problemen kan overstappen naar HEMA Verzekeringen.

overstaphulp

24/7 online schade melden

Voor een vlotte afhandeling is het slim schade zo snel mogelijk aan ons door te geven. Dit kan iedere minuut van de dag, je meldt een schade bij HEMA namelijk eenvoudig online. Gewoon snel, makkelijk en in leesbare taal, zoals je van HEMA gewend bent. Ga naar je online polismap, log in en meld je schade.

schade melden