motorverzekering afsluiten

verzeker je motor goed en gemakkelijk, binnen 3 minuten

  • no-claim korting tot 75%
  • dagelijks opzegbaar
  • tot 15% stapelkorting

HEMA is stapel op stapelen

HEMA heeft de hoogste pakketkorting van alle Nederlandse verzekeraars!

meer over stapelkorting

motorverzekering afsluiten: gemakkelijk en snel

Een scherpe premie, een complete dekking en begrijpelijke voorwaarden. Dat is écht HEMA. Ook direct een motorverzekering afsluiten? Binnen vijf minuten is jouw tweewieler in veilige handen. Geniet van een hoge no-claimkorting en stel jouw persoonlijke verzekering helemaal op maat samen. Gewoon, via deze site.

hoe berekent HEMA mijn premie?

De hoogte van je premie is afhankelijk van verschillende zaken. Bij een motorverzekering afsluiten vragen we je onder meer naar je leeftijd, het type motor dat je wilt verzekeren en andere kenmerken zoals de prijs, waar je woont en het aantal kilometers dat je per jaar op je motor rijdt. Heb je schadevrije jaren opgebouwd? Dan profiteer je direct van onze no-claimkorting. Deze korting kan oplopen tot wel 75%!

een motorverzekering afsluiten: snel en voordelig

Wij houden van duidelijkheid en snappen dat je het liefst vandaag nog op je nieuwe motor stapt. Een motorverzekering afsluiten bij HEMA is dan ook binnen een paar minuten geregeld. Hoe? Dat vertellen we je graag.

  1. Vul de gegevens van je motor en van de verzekeringnemer in en bereken je premie
  2. Je ziet direct wat je maandpremie is. Welke van onze drie basisdekkingen past bij jou?
  3. Wil je met een nog veiliger gevoel op de motor stappen? Dan kun je kiezen voor onze aanvullende dekkingen rechtsbijstand en schadeverzekering opzittenden.
  4. Vul je persoonsgegevens in. Heb je al een account bij ons? Log dan in en wij vullen alle gegevens automatisch voor je in. Ook zie je meteen hoeveel stapelkorting je ontvangt.
  5. We laten jouw motorverzekering op maat en gegevens nog een keer voor je zien in een overzicht. Heb je de dekking gevonden die bij je past en ben je net zo overtuigd van onze verzekering als wij zijn? Activeer dan je account als je voor het eerst een verzekering bij ons afsluit en klik op akkoord. Veel rijplezier!

aanvullende dekkingen: de complete verzekering

Zoals gezegd: een motorverzekering afsluiten bij HEMA betekent genieten van vele voordelen. Niet alleen kun je aanspraak maken op de no-claimkorting, betaal je een scherpe premie en stel je jouw verzekering helemaal op maat samen, wij staan ook nog eens snel voor je klaar. Je kunt rekenen op snel schadeherstel of eventueel vervangend vervoer met de aanvullende dekking vervangend vervoer. Is jouw motor gestolen of total loss? Met de aankoopprijsgarantie krijg je tot drie jaar na de aankoop van je motorfiets de gehele nieuwwaarde uitgekeerd (maximaal 25.000.-). Deze aanvullende verzekeringen kun je afsluiten in combinatie met een WA + volledig casco-verzekering.

bereken je premie