basisdekking motorverzekering

verzeker je motor goed en gemakkelijk, binnen 3 minuten

  • dagelijks opzegbaar
  • no-claim korting tot 75%
  • tot 15% stapelkorting

HEMA is stapel op stapelen

HEMA heeft de hoogste pakketkorting van alle Nederlandse verzekeraars!

meer over stapelkorting

basisdekking motorverzekering uitgebreid

Bij HEMA geniet je van een ruime basisdekking motorverzekering, wélke verzekering je ook kiest. Naast een scherpe premie, kun je je dekking eenvoudig zelf samenstellen en profiteer je direct van een hoge no-claimkorting. Zo kun jij met een gerust gevoel opstappen en de ondergaande zon tegemoet rijden.

WA-verzekering: verplicht, maar voordelig

Ieder voertuig dat kentekenplichtig is, moet door de eigenaar verplicht voor Wettelijke Aansprakelijkheid verzekerd worden. Dit kan met de WA-verzekering van HEMA. Schade aan anderen is in de basisdekking motorverzekering tot maar liefst 5.000.000.- gedekt. Ook schade aan spullen van anderen wordt vergoed, tot 2.500.000.-. Bij HEMA betaal je nooit te veel. Dus ook niet voor je eigen risico. Valt de schade onder jouw WA-verzekering? Dan betaal je geen eigen risico.

verzeker schade aan je eigen motor

In het verkeer blijft het oppassen geblazen. Zeker op de motor. We begrijpen goed dat je ook schade aan je eigen motor wilt verzekeren. Dat kan. Met onze WA + Beperkt Casco-verzekering is ook schade aan jouw motor vanuit de basisdekking motorverzekering gedekt. Heb je schade door brand, diefstal, storm of een botsing met een dier? Dan heb je recht op een passende vergoeding.

all risk: de ruimste basisdekking motorverzekering

Jouw motor, dat is je alles. Als liefhebber wil je er niet aan denken dat jouw trots beschadigd raakt of - erger nog - gestolen wordt. De WA + Volledig Casco-verzekering van HEMA is een geruststellend idee. Je bent dan namelijk all risk verzekerd, voor alle schades. Zowel bij anderen, als bij jezelf. Omdat schade al vervelend genoeg is, houden we het eigen risico laag. Bij schade aan of diefstal van jouw motor betaal je zelf slechts 150.-. Een complete basisdekking motorverzekering, voor een scherpe premie en een laag eigen risico? Net als bij de andere motorverzekeringen wordt schadevrij rijden beloond met premiekorting. Dat is écht HEMA.

aanvullende dekkingen voor al jouw motorwensen

Met de basisdekking motorverzekering van HEMA ben je goed verzekerd voor een scherpe premie. Wil je nog meer zekerheid? Dat kan. Met onze aanvullende dekkingen verzeker je je voordelig voor bijvoorbeeld juridische hulp bij een ongeval, neem je verantwoordelijkheid voor wie bij jou achterop de motor stapt of kun je rekenen op vervangend vervoer bij pech. Kies je voor de all riskmotorverzekering? Dan kun je een aanvullende aankoopprijsgarantie afsluiten. Is jouw motor gestolen of total loss? Dan krijg je tot drie jaar na de aanschaf de totale nieuwwaarde uitgekeerd.

bereken je premie