ongevallenverzekering afsluiten

jouw verzekering in 3 minuten geregeld

  • tandheelkundige hulp tot 1.000,- meeverzekerd
  • 24/7 online schade melden
  • uitkering bij blijvende invaliditeit of overlijden na een ongeval

HEMA is stapel op stapelen

HEMA heeft de hoogste pakketkorting van alle Nederlandse verzekeraars!

meer over stapelkorting

ongevallenverzekering afsluiten: een veilig idee

Een ongelukje op de weg, thuis of op reis. Daar wil je liever niet bij stilstaan. Toch kan het iedereen overkomen. Een goede, complete dekking is dan een geruststellende gedachte. Een ongevallenverzekering afsluiten betekent dat je waar ook ter wereld verzekerd bent voor financiële schade door toedoen van een ongeluk.

een complete dekking voor een klein bedrag

Een ongevallenverzekering afsluiten doe je al vanaf 3.50.- per maand. Raken jij of je gezinsleden betrokken bij een ongeluk, dan keren wij een vooraf vastgesteld bedrag uit. Dit bedrag hangt af van het opgelopen letsel. Verzeker jij je tegen ongevallen via HEMA? Dan ontvang je een uitkering bij blijvende invaliditeit of overlijden. In onze verzekering is een standaarddekking tandheelkundige kosten opgenomen. Dit betekent dat gebitsschade door een ongeval tot 1.000.- automatisch is meeverzekerd.

een ongevallenverzekering afsluiten via onze site

Een ongevallenverzekering afsluiten doe je eenvoudig via onze website. In slechts een paar minuten zijn jij en je gezin gedekt voor financiële of lichamelijke schade na een ongeluk. Op basis van de gezinssamenstelling bereken we direct je premie. Vervolgens vul je de gegevens van de verzekeringsnemer in. Heb je al een HEMA-schadeverzekering? Log dan in op de website. Wij laten je direct zien wat het bedrag aan stapelkorting is dat je ontvangt.

bereken je premie

een nieuw HEMA-account aanmaken

Sluit je voor het eerst een schadeverzekering bij ons af? Maak dan eenvoudig een account aan. We zetten de door jouw gekozen verzekering en alle persoonlijke gegevens voor je in een handig overzicht. Klopt alles en ben je overtuigd van onze scherpe premie en ruime dekking? Klik dan op akkoord en activeer je HEMA-account. In je online polismap kun je eenvoudig een schade melden, wijzigingen doorgeven en je huidige verzekeringen inzien. Zoals je ziet, een ongevallenverzekering afsluiten is een kleine moeite voor een prettig, veilig gevoel.