ongevallenverzekering basisdekking

verzeker je goed en gemakkelijk binnen 3 minuten

  • 24/7 online schade melden
  • uitkering bij blijvende invaliditeit of overlijden na een ongeval
  • tandheelkundige hulp tot 1.000,- meeverzekerd

HEMA is stapel op stapelen

HEMA heeft de hoogste pakketkorting van alle Nederlandse verzekeraars!

meer over stapelkorting

basisdekking ongevallenverzekering: voor het gezin

Je denkt er liever niet aan, maar het kan jou of je gezinsleden zomaar gebeuren. Een moment van onoplettendheid van een medeweggebruiker of een ongeluk op het werk kan grote gevolgen hebben. In een vervelende periode zijn geldzorgen wel het laatste waar je je druk over wilt maken. HEMA Verzekeringen zorgt ervoor dat je geen omkijken hebt naar de mogelijke praktische en financiële gevolgen na een ongeval. Vanuit de basisdekking ongevallenverzekering keren we een vooraf vastgesteld bedrag uit op het moment dat jij of iemand uit jouw gezin te maken krijgt met overlijden of blijvende invaliditeit door een ongeval.

in welke gevallen ben ik verzekerd?

Welk bedrag we precies uitkeren bij blijvende invaliditeit hangt af van het letsel dat je hebt opgelopen. Heb je het ongeval opzettelijk veroorzaakt of is er sprake van alcohol- of drugsmisbruik? Dan keren wij geen bedrag uit. Ook schade die veroorzaakt is terwijl je een gevaarlijke sport beoefende wordt niet vergoed. Wil je precies weten in welke gevallen je aanspraak kunt maken op de basisdekking van de ongevallenverzekering? Lees dan op je gemak de begrijpelijke voorwaarden door.

wie is verzekerd?

De basisdekking ongevallenverzekering geldt voor jou en je verzekerde gezinsleden. Bijvoorbeeld je partner, je kinderen en de kinderen van je partner. Wel dienen zij op hetzelfde adres te wonen. Wonen de kinderen voor hun school of studie ergens anders in Nederland? Dan zijn zij ook verzekerd. De verzekering sluit je af voor onbepaalde tijd en geldt in alle landen ter wereld. Er zijn drie gevallen waarbij de verzekering automatisch eindigt:

  • Op de laatste dag van het jaar waarin de verzekerde 75 jaar is geworden
  • Op de laatste dag van het jaar waarin een verzekerd kind 28 jaar is geworden
  • Door het overlijden van de verzekerde

de basisdekking ongevallenverzekering van HEMA

Kies je voor HEMA Verzekeringen, dan profiteer je van een ruime basisdekking van de ongevallenverzekering. Zo keren we bij overlijden (tot 75 jaar) een bedrag van 10.000,- uit aan erfgenamen. Is er sprake van blijvende invaliditeit (tot 75 jaar) bij jou of gezinsleden? Dan bedraagt het uitgekeerde bedrag maximaal 50.000.-. Ook je gebit is bij HEMA in goede handen. Blijkt tandheelkundige hulp noodzakelijk na een ongeval, dan kun je rekenen op een vergoeding van 1000.-. De ongevallenverzekering van HEMA kent geen eigen risico.

bereken je premie

verzeker ook je eigen aansprakelijkheid

Het kan ook gebeuren dat je zelf een ongeluk veroorzaakt en iemand anders schade of letsel toebrengt. Word je daar voor verantwoordelijk gehouden, dan kan dit financiële gevolgen hebben. Ook hier kun je je bij HEMA voor verzekeren. Dat doe je via de aansprakelijkheidsverzekering. Deze verzekering dekt schade bij anderen door jou of jouw gezinsleden en is een verstandige aanvulling op je basisdekking ongevallenverzekering.