actie: gratis 4 fotobloks t.w.v 50.-

appartement plus dekking

roze appartementen

appartement plus dekking: jouw huis, goed verzekerd

Waar je ook woont, je wilt er zeker van zijn dat jouw thuis goed verzekerd is. Nu en in de toekomst. Koop je een appartement of flat en investeer je flink in jouw woongenot? Kies dan voor de aanvullende appartement-plus dekking van HEMA bij je opstalverzekering. Deze verzekering voor jouw appartement voorkomt dat je onderverzekerd bent. Jouw appartement goed en simpel verzekeren? Bij HEMA ben je aan het juiste adres.

bereken je premie

opstalverzekering van je appartement

Je staat er niet bij stil, maar als de opstalverzekering van je appartement via de Vereniging van Eigenaren (VvE) loopt is de kans aanwezig dat je onderverzekerd bent. Dat is het geval als de opstalverzekering niet all-risk is en de herbouwwaarde te laag is vastgesteld. HEMA biedt je met een aanvullende verzekering voor een appartement de broodnodige garanties. De verbeteringen die jij of de vorige bewoner heeft aangebracht aan het appartement zijn Je bent all-risk verzekerd en je krijgt daarvoor direct een garantie tegen onderverzekering.

eigenaarsbelangverzekering en huurdersbelang

Huur je een appartement? Dan heb je alleen een verzekering van je appartement nodig voor je inboedel. De VvE sluit een opstalverzekering af voor het gebouw waarin jouw appartement zich bevindt. Je verzekert je dus alleen voor je bezittingen die je in je huis hebt. Vaak is er ook al een glasverzekering afgesloten voor alle ramen in het gebouw. Check dit altijd even voor de zekerheid in je huurcontract. Investeer je in je appartement om je huis mooier te maken, bijvoorbeeld door het plaatsen van een nieuwe keuken? Dan kun je deze investering ook als huurder extra verzekeren met een eigenaarsbelangverzekering. Bij HEMA kan dit door het afsluiten van een appartement plus dekking. Jij bent namelijk zelf eigenaar van deze prachtige keuken.

appartement plus dekking

De appartement plus dekking vergoedt schade aan alles wat ‘aard- en nagelvast’ zit. Alles wat je dus niet mee kunt nemen mocht je ooit verhuizen is verzekerd. Naast brandschade en waterschade dekt deze verzekering ook schade aan de constructie van het gebouw - denk aan scheuren in de muur of het plafond.

aanvullen met dekking glas

Voor elke eigenaar van een appartement is een goede inboedelverzekering onmisbaar. Met de appartement plus dekking verzeker je jouw inboedel tegen schade door diefstal, brand, water en storm. Zijn ramen en ruiten niet verzekerd via de opstalverzekering van de VvE? Verzeker je glas dan mee op je inboedelverzekering met de aanvullende dekking glas.

meer verzekeringen

  • Waar je ook gaat of staat, een ongelukje is zo gebeurd. Met een inboedel- en aansprakelijkheidsverzekering zijn jouw kostbare eigendommen én die van een ander gewoon goed verzekerd.

  • Schade is al vervelend genoeg. Daarom krijg je bij HEMA een garantie tegen onderverzekering. Jouw huis en waardevolle spullen, goed en simpel verzekerd. Nu én in de toekomst.

  • Bij schade door water of stoom vergoeden we de waterschade aan jouw woning. Soms betalen we ook andere kosten. Dat doen we als de schade of lekkage veroorzaakt is door water of stoom, bijvoorbeeld door kapotte leidingen.

Heb je een vraag? Stel deze aan onze digitale assistent!