opstalverzekering kosten

verzeker je woning goed en gemakkelijk, binnen 3 minuten

  • 24/7 schade melden
  • garantie tegen onderverzekering
  • tot 15% stapelkorting

HEMA is stapel op stapelen

HEMA heeft de hoogste pakketkorting van alle Nederlandse verzekeraars!

meer over stapelkorting

kosten opstalverzekering voor zorgeloos wonen

Jouw woning goed en simpel verzekeren, dat doe je met een opstalverzekering van HEMA. Voor een kleine prijs verzeker je huis en haard voor schade door bijvoorbeeld brand, water, storm en inbraak. Voor het berekenen van de kosten opstalverzekering kijken we naar verschillende factoren. Hoe we de kosten van jouw opstalverzekering berekenen leggen we je graag aan je uit.

wat kost een opstalverzekering?

Als huiseigenaar kun je niet zonder een opstalverzekering. Iedereen die een koopwoning met hypotheek heeft is zelfs verplicht deze verzekering af te sluiten. Logisch, want als er iets met jouw huis gebeurt is de (financiële) schade niet te overzien. Wat kost een opstalverzekering? Voor het berekenen van de kosten van een opstalverzekering kijken we naar een aantal factoren. Dit doen we, zodat je er altijd op kunt vertrouwen dat jouw verzekering precies aansluit bij jouw woning en woonsituatie.

gemiddelde kosten opstalverzekering

Elk huis is anders. En dat geldt ook voor alle opstalverzekering kosten per maand. Iemand die in een tussenwoning woont, betaalt een lagere premie dan de bewoner van een vrijstaande woning. Ook de plek waar je woont speelt een rol. De gemiddelde kosten van een opstalverzekering zijn dus voor elk adres verschillend. Wil je precies weten wat jouw maandpremie is? Bereken dan online snel en eenvoudig wat een opstalverzekering bij HEMA jou kost.

bereken je premie

onze klanten geven ons een

79

kosten opstalverzekering en dekking

Met een opstalverzekering dek je schade aan jouw woning af. Krijg je te maken met schade door bijvoorbeeld brand, inbraak, storm of blikseminslag, dan valt dit onder de dekking. Opstal staat voor jouw huis en alles wat daar aan vast zit. Dus ook de schutting, het tuinhuisje of een inbouwkast. Kies je voor HEMA? Dan profiteer je van een ruime dekking voor de beste prijs. In onze duidelijke voorwaarden. lees je meer over de kosten van een opstalverzekering en de dekking van deze woonverzekering.

opstalverzekering kosten en aanvullende dekkingen

Jouw huis is jouw alles. Wil je net dat beetje extra zekerheid dat je er warmpjes bij zit - én blijft zitten? Maak jouw opstalverzekering dan compleet met onze aanvullende dekkingen. Je selecteert de dekking van jouw keuze bij het afsluiten van jouw woonverzekering en ontvangt direct een overzicht van de kosten opstalverzekering. Onze aanvullende dekkingen:

meer info

Schade is al vervelend genoeg. Daarom krijg je bij HEMA een garantie tegen onderverzekering. Jouw huis en waardevolle spullen, goed en simpel verzekeren. Nu én in de toekomst.

HEMA helpt je direct uit de brand met een goede, uitgebreide verzekering tegen brandschade aan jouw spullen of woning. Jouw waardevolle bezit verzeker je goed en simpel met onze woonverzekering.

Woon je in een appartement? Dan wil je dat jouw thuis goed verzekerd is. Voorkom onderverzekering met een aanvullende verzekering voor jouw appartement.

overstaphulp

Ben je overtuigd, maar heb je geen trek in administratieve rompslomp? We maken het overstappen graag gemakkelijk voor je. Onze gratis overstaphulp zorgt ervoor dat je eenvoudig en zonder problemen kan overstappen naar HEMA Verzekeringen.

overstaphulp

klantenservice

De klantenservice van HEMA Verzekeringen is er voor je als je ons nodig hebt. Heb je een vraag? Bekijk dan eerst de veelgestelde vragen (FAQ’s) op onze klantenservice pagina, grote kans dat het antwoord op jouw vraag hier al tussen staat. Heb je een noodsituatie, dan kun je ons natuurlijk ook telefonisch bereiken. Vergeet niet dat je zo’n beetje alles zelf kunt regelen in de online polismap.

24/7 online schade melden

Voor een vlotte afhandeling is het slim schade zo snel mogelijk aan ons door te geven. Dit kan iedere minuut van de dag, je meldt een schade bij HEMA namelijk eenvoudig online. Gewoon snel, makkelijk en in leesbare taal, zoals je van HEMA gewend bent. Ga naar je online polismap, log in en meld je schade.

schade melden