opstal­verzekering kosten

verzeker je goed en simpel, binnen 3 minuten

blauwe grachtenpand

kosten opstalverzekering voor zorgeloos wonen

Jouw woning goed en simpel verzekeren, dat doe je met een opstalverzekering van HEMA. Voor een kleine prijs verzeker je huis en haard voor schade door bijvoorbeeld brand, water, storm en inbraak. Voor het berekenen van de kosten opstalverzekering kijken we naar verschillende factoren. Hoe we de kosten van jouw opstalverzekering berekenen leggen we je graag aan je uit.

wat kost een opstalverzekering?

Als huiseigenaar kun je niet zonder een opstalverzekering. Iedereen die een koopwoning met hypotheek heeft is zelfs verplicht deze verzekering af te sluiten. Logisch, want als er iets met jouw huis gebeurt is de (financiële) schade niet te overzien. Wat kost een opstalverzekering? Voor het berekenen van de kosten van een opstalverzekering kijken we naar een aantal factoren. Dit doen we, zodat je er altijd op kunt vertrouwen dat jouw verzekering precies aansluit bij jouw woning en woonsituatie.

gemiddelde kosten opstalverzekering

Elk huis is anders. En dat geldt ook voor alle opstalverzekering kosten per maand. Iemand die in een tussenwoning woont, betaalt een lagere premie dan de bewoner van een vrijstaande woning. Ook de plek waar je woont speelt een rol. De gemiddelde kosten van een opstalverzekering zijn dus voor elk adres verschillend. Wil je precies weten wat jouw maandpremie is? Bereken dan online snel en eenvoudig wat een opstalverzekering bij HEMA jou kost.

bereken je premie

kosten opstalverzekering en dekking

Met een opstalverzekering dek je schade aan jouw woning af. Krijg je te maken met schade door bijvoorbeeld brand, inbraak, storm of blikseminslag, dan valt dit onder de dekking. Opstal staat voor jouw huis en alles wat daar aan vast zit. Dus ook de schutting, het tuinhuisje of een inbouwkast. Kies je voor HEMA? Dan profiteer je van een ruime dekking voor de beste prijs. In onze duidelijke voorwaarden. lees je meer over de kosten van een opstalverzekering en de dekking van deze woonverzekering

opstalverzekering kosten en aanvullende dekkingen

Jouw huis is jouw alles. Wil je net dat beetje extra zekerheid dat je er warmpjes bij zit - én blijft zitten? Maak jouw opstalverzekering dan compleet met onze aanvullende dekkingen. Je selecteert de dekking van jouw keuze bij het afsluiten van jouw woonverzekering en ontvangt direct een overzicht van de kosten opstalverzekering. Onze aanvullende dekkingen:

meer info

  • Schade aan jouw woning door brand in is veel situaties gewoon goed verzekerd. Is er opzet in het spel? Dan keert de opstalverzekering geen vergoeding uit voor ontstane schade.

  • Schade is al vervelend genoeg. Daarom krijg je bij HEMA een garantie tegen onderverzekering. Jouw huis en waardevolle spullen, goed en simpel verzekerd. Nu én in de toekomst.

  • Woon je in een appartement? Dan wil je dat jouw thuis goed verzekerd is. Voorkom onderverzekering met een aanvullende verzekering voor jouw appartement.

wat is jouw woonsituatie?

bereken je premie

Heb je een vraag? Stel deze aan onze digitale assistent!