alles over ons

goed en gemakkelijk verzekeren bij HEMA

  • tot 15% stapelkorting
  • dagelijks opzegbaar
  • scherpe premie, ruime dekking

HEMA maakt jouw dagelijks leven leuker en makkelijker. Bekijk waar wij voor staan en wat de voordelen zijn van een verzekering bij HEMA.

HEMA schadeverzekeringen: goed en gemakkelijk verzekerd

HEMA B.V. opende haar eerste winkel in de Kalverstraat in Amsterdam in 1926. Vanaf het eerste moment stond HEMA voor eenvoud, duidelijkheid, kwaliteit en eerlijkheid. Dat geldt ook voor onze verzekeringen. HEMA Schadeverzekeringen kent een kwalitatief en duidelijk aanbod van verzekeringen mét eenheidsprijzen.

waarom verzekeren bij HEMA?

Je kunt bij de HEMA zo’n beetje alles verzekeren wat je lief is: van alleen je huisdier, je auto of je fiets, tot je hele huis. Je profiteert van een ruime complete dekking en bent ook nog eens supervoordelig uit! Hier de voordelen op een rijtje:

  • altijd lage premies en zeer complete dekking
  • online afsluiten en beheren
  • schadeverzekeringen zijn dagelijks opzegbaar
  • stapelkorting tot 15%

stap dan over en bespaar!

Bespaar net als vele andere op de premies van jouw schadeverzekeringen. Onze overstaphulp helpt je graag bij het opzeggen van je oude verzekering. Wil je meer informatie over onze verzekeringen? Bekijk alle schadeverzekeringen en lees over de vele voordelen, complete dekkingen en scherpe premies van HEMA!

HEMA Financial Services B.V.

NDSM-straat 10 1033 SB Amsterdam kvk-nummer: 30076044 btw-nummer: NL001618477B01 AFM nummer: 12005161

Alarmcentrale voor spoedeisende hulp +31 (0) 71 364 18 32

neem contact op via e-mail

Je kunt ons natuurlijk ook een e-mail sturen. Dit kan naar het mailadres info@verzekerdbijhema.nl

Achmea

HEMA Verzekeringen is een initiatief en handelsnaam van Achmea Schadeverzekeringen N.V., onderdeel van de Achmeagroep. De risicodragers van de HEMA Schadeverzekeringen zijn Achmea Schadeverzekeringen N.V. en de Achmeagroep.