rechtsbijstand-
verzekering:
Consument & Wonen

verzeker je goed en simpel, binnen 3 minuten

blauwe herenhuisje
Beste uit de test decemeber 2021

rechtsbijstandverzekering consument en wonen

Ruzie met de buren, gesteggel over de garantie van je nieuwe wasmachine of een aannemer die een loopje neemt met gemaakte afspraken. Met de dekking rechtsbijstandverzekering Consument & Wonen ben je verzekerd van juridische hulp bij dit soort conflicten. Wij komen op voor jouw recht, zodat jij zorgeloos kunt wonen en leven.

dekking rechtsbijstandverzekering consument-wonen

Je bent met de dekking rechtsbijstandverzekering Consument & Wonen verzekerd voor juridische conflicten in de Europese Unie, het Verenigd Koninkrijk, Noorwegen en Zwitserland. De kosten van de juristen en advocaten van Stichting Achmea Rechtsbijstand worden onbeperkt vergoed. Voor de overige kosten gelden wel maximale bedragen. Wil je precies weten waar je wel en niet voor verzekerd bent? Lees dan altijd eerst onze duidelijke voorwaarden op je gemak door.

direct een rechtsbijstandverzekering afsluiten

Voor de dekking rechtsbijstandverzekering Consument & Wonen geldt een wachttijd van drie maanden. Dit houdt in dat je verzekerd bent voor conflicten die ontstaan, drie maanden nadat de verzekering is ingegaan. Ben je overtuigd van onze ruime dekking en uitgebreide juridische hulp? Dan kun je direct een rechtsbijstandverzekering afsluiten. Dit doe je gewoon online, via onze website. Bereken de premie van jouw rechtsbijstandverzekering, kies de dekking die bij je past en vertrouw op professionele juridische hulp voor zeker en zorgeloos wonen en leven.

waarom kies je de HEMA rechtsbijstandverzekering?

  • vrije keuze uit 4 dekkingen
  • grote en kleine conflicten verzekerd
  • extra kosten tot 50.000.- vergoed
  • tot 15% stapelkorting op je HEMA schadeverzekeringspakket
  • online afsluiten en beheren

rechtsbijstandverzekering afsluiten

rechtsbijstandverzekering: stel naar keuze samen

Bij HEMA vind je altijd de rechtsbijstandverzekering die bij je past. Naast de rechtsbijstandverzekering Consument & Wonen kun je ook kiezen voor dekkingen:

wat is jouw gezinssamenstelling?

bereken je premie

meest gestelde vragen dekking Consument & Wonen

  • Met de dekking rechtsbijstandverzekering Consument & Wonen ben je verzekerd voor conflicten waar je als consument vaak mee te maken krijgt. Voorbeelden zijn de aankoop van roerende zaken of diensten, maar ook conflicten rond jouw privacy en cybercrime. Ook juridische conflicten die te maken hebben met jouw woning vallen onder de dekking van de verzekering, net als conflicten over leningen of verzekeringen voor je woning. Je krijgt daarnaast juridische hulp in situaties waarin een conflict is of dreigt te ontstaan tussen jou en de gemeente over je woning of een conflict met een school.

  • Een rechtsbijstandverzekering afsluiten is heel eenvoudig. Dat doe je namelijk direct online via onze website. Kies de verzekering die bij je past, bereken jouw premie en sluit de rechtsbijstandverzekering binnen een paar stappen af.

  • Krijg je te maken met een gerechtelijke of administratieve procedure? Dan heb je de vrije keuze tussen hulp van een advocaat die de rechtshulporganisatie je aanbiedt of een advocaat die je zelf kiest. Let op! Om de kosten vergoed te krijgen van een advocaat die je zelf kiest, moet je die wel door de rechtshulporganisatie laten inschakelen.

Heb je een vraag? Stel deze aan onze digitale assistent!