rechtsbijstand- verzekering premie berekenen

verzeker je rechtsbijstand goed en gemakkelijk, binnen 3 minuten

 • tot 15% stapelkorting
 • dagelijks opzegbaar
 • keuze uit 4 dekkingen

HEMA is stapel op stapelen

HEMA heeft de hoogste pakketkorting van alle Nederlandse verzekeraars!

meer over stapelkorting

rechtsbijstandverzekering premie berekenen

Met de HEMA rechtsbijstandverzekering ben je in veel gevallen goed beschermd bij juridische conflicten of dreigende conflicten. En dat voor een scherpe prijs. Voor een voordelige maandpremie, sta je met HEMA sterker. Ben je benieuwd naar de kosten van deze verzekering? Een rechtsbijstandverzekering premie berekenen is heel eenvoudig. Dat doe je namelijk snel online, gewoon via onze website.

simpel rechtsbijstandverzekering premie berekenen

Via onze website kun je in een paar stappen een rechtsbijstandverzekering premie berekenen en direct afsluiten. We vertellen je graag hoe we de maandpremie van jouw verzekering berekenen. De hoogte van het maandbedrag van jouw rechtsbijstandverzekering, is in de eerste plaats afhankelijk van jouw gezinssituatie en de gewenste dekking(en). Zo weet je zeker dat je op elk moment kunt vertrouwen op passende juridische hulp.

met HEMA sta je sterker

Of je nu op de werkvloer, binnen de familie, in het verkeer of op vakantie met een conflict te maken hebt of krijgt; met de rechtsbijstandverzekering van HEMA sta je sterker. Je hebt namelijk vrije keus uit vier verschillende dekkingen, zodat je altijd kunt rekenen op deskundig advies. Rechtsbijstand is bij ons verzekerd binnen de dekkingen Consument & Wonen, Werk & Inkomen, Familie & Vermogen en Ongeval & Verkeer. Bij rechtsbijstandverzekering premie berekenen kun je jouw verzekering helemaal op maat samenstellen. En dat doe je bovendien voordelig. Want dat is echt HEMA.

jouw premie berekenen in een paar stappen

 1. Kies je gezinssamenstelling. Wij berekenen daarna meteen je premie.
 2. Stel je rechtsbijstandverzekering samen. Je hebt keuze uit 4 dekkingen. Die kun je met elkaar combineren of los van elkaar kiezen.
 3. Ben je een nieuwe klant? Dan vragen we je eerst een account aan te maken. Na het activeren van jouw account kun je via jouw online polismap al jouw verzekeringszaken eenvoudig online regelen. Ben je al klant? Log dan in op onze site en wij vullen automatisch jouw gegevens in. Je ziet direct hoeveel stapelkorting je ontvangt.
 4. We zetten jouw persoonlijke gegevens en de door jouw gekozen verzekering nog een keer voor je in een overzicht. Ben je tevreden met je scherpe maandpremie en de door jou gekozen dekking? Sluit dan direct de verzekering af, activeer je HEMA-account en schakel één van onze professionele juristen in zodra je een conflict hebt.

waarom kies je de HEMA rechtsbijstandverzekering?

 • vrije keuze uit 4 dekkingen
 • grote en kleine conflicten verzekerd
 • extra kosten tot 50.000.- vergoed
 • tot 15% stapelkorting op je HEMA schadeverzekeringspakket
 • online afsluiten en beheren

bereken je premie

rechtsbijstandverzekering: stel naar keuze samen

De HEMA rechtsbijstandverzekering bestaat uit vier dekkingen, namelijk:

onze klanten geven ons een

79

meest gestelde vragen rechtsbijstandverzekering

Een rechtsbijstandverzekering afsluiten is heel eenvoudig. Dat doe je namelijk direct online via onze website. Kies de verzekering die bij je past, bereken jouw premie en sluit de rechtsbijstandverzekering binnen een paar stappen af.

Met de dekking rechtsbijstandverzekering Consument & Wonen ben je verzekerd voor conflicten waar je als consument vaak mee te maken krijgt. Voorbeelden zijn de aankoop van roerende zaken of diensten, maar ook conflicten rond jouw privacy en cybercrime. Ook juridische conflicten die te maken hebben met jouw woning vallen onder de dekking van de verzekering, net als conflicten over leningen of verzekeringen voor je woning. Je krijgt daarnaast juridische hulp in situaties waarin een conflict is of dreigt te ontstaan tussen jou en de gemeente of de school waar je kinderen op zitten.<

Krijg je te maken met een gerechtelijke of administratieve procedure? Dan heb je de vrije keuze tussen hulp van een advocaat die de rechtshulporganisatie je aanbiedt of een advocaat die je zelf kiest. Let op! Om de kosten vergoed te krijgen van een advocaat die je zelf kiest, moet je die wel door de rechtshulporganisatie laten inschakelen.

24/7 online schade melden

Voor een vlotte afhandeling is het slim schade zo snel mogelijk aan ons door te geven. Dit kan iedere minuut van de dag, je meldt een schade bij HEMA namelijk eenvoudig online. Gewoon snel, makkelijk en in leesbare taal, zoals je van HEMA gewend bent. Ga naar je online polismap, log in en meld je schade.

schade melden

klantenservice

De klantenservice van HEMA Verzekeringen is er voor je als je ons nodig hebt. Heb je een vraag? Bekijk dan eerst de veelgestelde vragen (FAQ’s) op onze klantenservice pagina, grote kans dat het antwoord op jouw vraag hier al tussen staat. Heb je een noodsituatie, dan kun je ons natuurlijk ook telefonisch bereiken. Vergeet niet dat je zo’n beetje alles zelf kunt regelen in de online polismap.

overstaphulp

Ben je overtuigd, maar heb je geen trek in administratieve rompslomp? We maken het overstappen graag gemakkelijk voor je. Onze gratis overstaphulp zorgt ervoor dat je eenvoudig en zonder problemen kan overstappen naar HEMA Verzekeringen.

overstaphulp