rechtsbijstand­verzekering:
premie berekenen

verzeker je goed en simpel, binnen 3 minuten

pen

rechtsbijstandverzekering premie berekenen

Met de HEMA rechtsbijstandverzekering ben je in veel gevallen goed beschermd bij juridische conflicten of dreigende conflicten. En dat voor een scherpe prijs. Voor een voordelige maandpremie, sta je met HEMA sterker. Ben je benieuwd naar de kosten van deze verzekering? Een rechtsbijstandverzekering premie berekenen is heel eenvoudig. Dat doe je namelijk snel online, gewoon via onze website.

simpel rechtsbijstandverzekering premie berekenen

Via onze website kun je in een paar stappen een rechtsbijstandverzekering premie berekenen en direct afsluiten. We vertellen je graag hoe we de maandpremie van jouw verzekering berekenen. De hoogte van het maandbedrag van jouw rechtsbijstandverzekering, is in de eerste plaats afhankelijk van jouw gezinssituatie en de gewenste dekking(en). Zo weet je zeker dat je op elk moment kunt vertrouwen op passende juridische hulp.

met HEMA sta je sterker

Of je nu op de werkvloer, binnen de familie, in het verkeer of op vakantie met een conflict te maken hebt of krijgt; met de rechtsbijstandverzekering van HEMA sta je sterker. Je hebt namelijk vrije keus uit vier verschillende dekkingen, zodat je altijd kunt rekenen op deskundig advies. Rechtsbijstand is bij ons verzekerd binnen de dekkingen Consument & Wonen, Werk & Inkomen, Familie & Vermogen en Ongeval & Verkeer. Bij rechtsbijstandverzekering premie berekenen kun je jouw verzekering helemaal op maat samenstellen. En dat doe je bovendien voordelig. Want dat is echt HEMA.

jouw premie berekenen in een paar stappen

 • Kies je gezinssamenstelling. Wij berekenen daarna meteen je premie.

 • Stel je rechtsbijstandverzekering samen. Je hebt keuze uit 4 dekkingen. Die kun je met elkaar combineren of los van elkaar kiezen.

 • Ben je een nieuwe klant? Dan vragen we je eerst een account aan te maken. Na het activeren van jouw account kun je via jouw online polismap al jouw verzekeringszaken eenvoudig online regelen. Ben je al klant? Log dan in op onze site en wij vullen automatisch jouw gegevens in. Je ziet direct hoeveel stapelkorting je ontvangt.

 • We zetten jouw persoonlijke gegevens en de door jouw gekozen verzekering nog een keer voor je in een overzicht. Ben je tevreden met je scherpe maandpremie en de door jou gekozen dekking? Sluit dan direct de verzekering af, activeer je HEMA-account en schakel één van onze professionele juristen in zodra je een conflict hebt.

waarom kies je de HEMA rechtsbijstandverzekering?

 • vrije keuze uit 4 dekkingen
 • grote en kleine conflicten verzekerd
 • extra kosten tot 50.000.- vergoed
 • tot 15% stapelkorting op je HEMA schadeverzekeringspakket
 • online afsluiten en beheren

rechtsbijstandverzekering afsluiten

rechtsbijstandverzekering: stel naar keuze samen

De HEMA rechtsbijstandverzekering bestaat uit vier dekkingen, namelijk:

wat is jouw gezinssamenstelling?

bereken je premie

meest gestelde vragen rechtsbijstandverzekering

 • Met de dekking rechtsbijstandverzekering Consument & Wonen ben je verzekerd voor conflicten waar je als consument vaak mee te maken krijgt. Voorbeelden zijn de aankoop van roerende zaken of diensten, maar ook conflicten rond jouw privacy en cybercrime. Ook juridische conflicten die te maken hebben met jouw woning vallen onder de dekking van de verzekering, net als conflicten over leningen of verzekeringen voor je woning. Je krijgt daarnaast juridische hulp in situaties waarin een conflict is of dreigt te ontstaan tussen jou en de gemeente of de school waar je kinderen op zitten.

 • Een rechtsbijstandverzekering afsluiten is heel eenvoudig. Dat doe je namelijk direct online via onze website. Kies de verzekering die bij je past, bereken jouw premie en sluit de rechtsbijstandverzekering binnen een paar stappen af.

 • Krijg je te maken met een gerechtelijke of administratieve procedure? Dan heb je de vrije keuze tussen hulp van een advocaat die de rechtshulporganisatie je aanbiedt of een advocaat die je zelf kiest. Let op! Om de kosten vergoed te krijgen van een advocaat die je zelf kiest, moet je die wel door de rechtshulporganisatie laten inschakelen.

Heb je een vraag? Stel deze aan onze digitale assistent!