reisverzekering

Jouw vakantie goed en gemakkelijk verzekeren

 • 24/7 hulp bij ziekte, ongeluk of overlijden
 • tot 15% stapelkorting
 • inclusief onderwater- en wintersportdekking
direct je reis verzekeren

HEMA is stapel op stapelen

HEMA heeft de hoogste pakketkorting van alle Nederlandse verzekeraars!

meer over stapelkorting

relaxed op reis met een HEMA reisverzekering

Jouw vakantie, daar kijk je het hele jaar naar uit. Bij HEMA snappen we dat je dan ook echt even zorgeloos weg wilt. Als je kiest voor onze reisverzekering ga je zonder gedoe goed verzekerd op reis en met een gerust gevoel de deur uit. Of je nu één lange reis maakt of vaak een korte trip; tijdens iedere vakantie is je bagage verzekerd en in noodsituaties kun je 24/7 rekenen op hulp van onze alarmcentrale, zolang je niet langer dan 60 dagen aaneengesloten de wereld ontdekt.

de voordelige reisverzekering van HEMA

Als je een reisverzekering afsluit ben je elke vakantie verzekerd. Dat reist wel zo relaxed. Of je nu uitgebreide plannen maakt voor een droomvakantie of last-minute de zon of sneeuw opzoekt: voor een scherpe maandpremie sluit je eenvoudig online een voordelige reisverzekering voor Europa of de hele wereld af. Je betaalt met onze vakantie verzekering niet meer dan nodig is en je bent goed verzekerd. Houd er rekening mee dat er voor bagage enkele uitzonderingen gelden, zo is een laptop, tablet of mobiele telefoon niet verzekerd.

waarom de reisverzekering van HEMA

 • Jouw vakantie goed verzekerd
 • Gemakkelijk online afsluiten en beheren
 • Inclusief onderwater- en wintersportdekking
 • Keuze voor Europa- of werelddekking
 • 24/7 hulp via de alarmcentrale
 • Begrijpelijke voorwaarden
 • Tot 15% stapelkorting op je HEMA schadeverzekeringspakket

kies de dekking reisverzekering voor jouw vakantie

Een reisverzekering stel je bij HEMA zelf samen. Jij bepaalt wat en wie je verzekert. Zo betaal je nooit te veel. Ook het eigen risico houden we zo laag mogelijk. Je betaalt 100.- zelf per gebeurtenis voor schade aan bagage en bij medische kosten. Kies je een voordelige reisverzekering met werelddekking of is een reisverzekering Europa voldoende? Of je nu met vakantie gaat of gewoon een weekendje weg, je kunt het hele jaar onbezorgd en goed verzekerd op reis. De voorpret kan al beginnen als je bedenkt dat de belangrijke dingen standaard verzekerd zijn. Let op: voor sommige schades geldt een maximale vergoeding. In onze duidelijke voorwaarden lees je precies voor welke schade je op reis gedekt bent.

aanvullende dekkingen voor jouw reis

De reisverzekering van HEMA is een goed begin van een onbezorgde vakantie. Voor je het vliegtuig of de auto instapt op weg naar je bestemming weet je dat je gewoon goed verzekerd op reis gaat. Hoewel onze uitgebreide vakantie verzekering je een prettig gevoel geeft, kan het verstandig zijn om een aanvullende dekking af te sluiten. Ook daar helpen we je graag bij. Heb je net die extra zekerheid nodig en wil je bepaalde risico’s extra dekken? Bij HEMA kies je uit aanvullende dekkingen voor pechhulp en vervangend vervoer, geneeskundige kosten, geld, ongevallen en een annuleringsverzekering.

een ruime basisdekking voor jouw vakanties

Met onze reisverzekering is jouw bagage tot 2.500.- per persoon per reis verzekerd. De bagage van je gehele gezin is verzekerd tot maximaal 5.000.- per reis. Wel betaal je per schade altijd de eerste 100.- zelf. Ook zijn er uitzonderingen. Schade aan jouw fototoestel, filmcamera of sieraden vergoeden we tot een maximaal bedrag. Bij een ongeluk of ziekte regelen en vergoeden we vervoer naar huis en hulp aan je gezin. Bijvoorbeeld na een ongeval of bij overlijden. In onze duidelijke voorwaarden lees je alles over jouw verzekerde bagage en de maximale vergoedingen van HEMA bij schade.

je duik- en wintersportvakantie zijn meeverzekerd

Als je je vakantie plant, denk je natuurlijk alleen aan de leuke dingen. En zo hoort het ook. Door één keer een reisverzekering af te sluiten, kun je keer op keer zorgeloos van je vakantie genieten. Korte vakanties in eigen land zijn dan goed verzekerd, maar ook jouw avontuurlijke reizen. Duiken, snowboarden of skiën, als jij even echt wilt ontspannen doen we daar bij HEMA niet moeilijk over. Met onze standaard onderwatersportdekking en wintersportdekking ben je gewoon goed verzekerd voor reizen naar de zon en de sneeuw.

waarom een reisverzekering afsluiten?

Een reisverzekering afsluiten is niet verplicht, maar kan wel heel handig zijn. Je verzekert je namelijk voor hulp in situaties waarin je dit echt nodig hebt. Je denkt er liever niet aan, maar als jou of een van jouw gezinsleden iets overkomt op vakantie wil je kunnen rekenen op de beste ondersteuning. In geval van een noodsituatie staat de alarmcentrale 24 uur per dag voor je klaar. Deze centrale kan hulpdiensten inschakelen en helpt je verder. Een veilig idee. Heb je een ongeluk gehad of heb je schade en heb je een reisverzekering bij HEMA? Bel dan direct met onze alarmcentrale.

 • Vanuit het buitenland: 0031 – 71 – 364 1832
 • Vanuit Nederland: 071 – 3641832

wat kost een reisverzekering?

De kosten van een reisverzekering zijn afhankelijk van de dekking die je kiest. Een reisverzekering vergelijken kan eenvoudig via onze website. Kies jouw dekking (Europa of wereld) en selecteer de aanvullende dekkingen bij jouw reisverzekering. Geef vervolgens jouw gezinssamenstelling door, zo kunnen wij meteen de reisverzekering premie berekenen. En, ben je overtuigd van de prima dekking en scherpe premie? Sluit jouw vakantie verzekering dan met een druk op de knop af. Jij kunt op reis, wij zorgen voor de rest.

online je reisverzekering afsluiten is zo gedaan

Staat jouw vakantie voor de deur, maar moet je nog een reisverzekering afsluiten? Geen probleem. Via onze website kun je in een paar klikken onbezorgd in de auto of het vliegtuig stappen. Onze reisverzekering is eenvoudig en volledig op maat af te sluiten. Dat doe je namelijk direct online, gewoon via onze website. In slechts een paar stappen kun je met een gerust gevoel de voordeur achter je dichttrekken en zonder zorgen op vakantie. Je HEMA-toilettas inpakken duurt nog langer. Veel plezier!

meest gestelde vragen

De basisdekking omvat de belangrijkste onderdelen die je nodig hebt om goed verzekerd op vakantie te gaan. Als er iets uit je bagage wordt gestolen of beschadigd raakt, dan is dat al vervelend genoeg. Bagage is standaard meeverzekerd. Ook hulpverlening en buitengewone kosten vallen onder de basisdekking en zijn dus meeverzekerd. In de reisverzekering zijn onderwater- en wintersport standaard meeverzekerd.

Bij ziekte of een ongeval bel je onze alarmcentrale op telefoonnummer +31 (0)71- 3641832. HEMA zorgt ervoor dat er professionele hulp geregeld wordt en we vergoeden onverwachte kosten die je moet maken zoals extra reis- en verblijfkosten.

Met de reisverzekering mag je maximaal 60 dagen aaneengesloten op vakantie.

De reisverzekering heeft ook dekking in Nederland. De reisverzekering geldt in Nederland als je minimaal 1 overnachting hebt geboekt bij een erkend reis- of vakantieverblijf. Een dagtrip naar het buitenland is ook verzekerd, in het buitenland ben je dus zonder overnachting ook verzekerd.

Met de reisverzekering van HEMA ben je verzekerd voor als je op vakantie gaat. Zakelijke reizen vallen niet onder deze verzekering.

Bij de reisverzekering van HEMA geldt een eigen risico van € 100.- voor de dekking bagage. Voor de overige dekkingen is er geen eigen risico van toepassing.

bekijk veelgestelde vragen reisverzekering

klantenservice

De klantenservice van HEMA Verzekeringen is er voor je als je ons nodig hebt. Heb je een vraag? Bekijk dan eerst de veelgestelde vragen (FAQ’s) op onze klantenservice pagina, grote kans dat het antwoord op jouw vraag hier al tussen staat. Heb je een noodsituatie, dan kun je ons natuurlijk ook telefonisch bereiken. Vergeet niet dat je zo’n beetje alles zelf kunt regelen in de online polismap.

24/7 online schade melden

Voor een vlotte afhandeling is het slim schade zo snel mogelijk aan ons door te geven. Dit kan iedere minuut van de dag, je meldt een schade bij HEMA namelijk eenvoudig online. Gewoon snel, makkelijk en in leesbare taal, zoals je van HEMA gewend bent. Ga naar je online polismap, log in en meld je schade.

schade melden

overstaphulp

Ben je overtuigd, maar heb je geen trek in administratieve rompslomp? We maken het overstappen graag gemakkelijk voor je. Onze gratis overstaphulp zorgt ervoor dat je eenvoudig en zonder problemen kan overstappen naar HEMA Verzekeringen.

overstaphulp