reisverzekering afsluiten

Jouw vakantie goed en gemakkelijk verzekeren

  • inclusief onderwater- en wintersportdekking
  • tot 15% stapelkorting
  • 24/7 hulp bij ziekte, ongeluk of overlijden

HEMA is stapel op stapelen

HEMA heeft de hoogste pakketkorting van alle Nederlandse verzekeraars!

meer over stapelkorting

zorgeloos op reis

Staat jouw vakantie voor de deur, maar moet je nog een reisverzekering afsluiten? Geen probleem. Via onze website kun je in een paar klikken onbezorgd in de auto of in het vliegtuig stappen. Onze voordelige reisverzekering is eenvoudig en volledig op maat af te sluiten.

vandaag afsluiten, morgen op reis

Of je nu op vakantie gaat of er even een weekend tussenuit knijpt; bij HEMA vind je altijd de verzekering die bij jou en jouw gezin past. Zowel binnen Europa, als wereldwijd. Neem je liever het zekere voor het onzekere? Kies dan bij een reisverzekering afsluiten voor één van onze aanvullende dekkingen. Zo kun je je onder meer verzekeren voor geld, geneeskundige kosten, vervangend vervoer en vervoermiddelhulp, ongevallen en annuleren.

een reisverzekering afsluiten in een drie stappen

Een reisverzekering afsluiten bij HEMA kan eenvoudig en snel via onze website. In slechts een paar stappen kun je met een gerust gevoel de voordeur achter je dichttrekken.

stap 1: gegevens huishouden

Vul je gezinssamenstelling en de door jou gewenste dekking in en bereken je premie. Je ziet direct wat je per maand kwijt bent aan jouw verzekering. Kies je basisdekking en eventuele aanvullende verzekeringen.

stap 2: persoonlijke gegevens en maandpremie

Vul je persoonlijke gegevens in of log in op de website. Wanneer je al een schadeverzekering hebt bij HEMA vullen wij jouw gegevens automatisch in. Ook zie je direct wat de hoogte van de stapelkorting is die je ontvangt.

stap 3: een overzicht van je verzekering

We vatten de door jou gekozen verzekering en je gegevens nog een keertje voor je samen. Is alles correct ingevuld en sluit de dekking aan op je persoonlijke wensen? Dan kun jij op reis en zorgen wij voor de rest.

bereken je premie

voordelen doorlopende reisverzekering afsluiten

Een reisverzekering afsluiten bij HEMA loont. Niet alleen betaal je een scherpe premie, ook profiteer je naast een ruime dekking van vele voordelen. Krijg je op vakantie te maken met ernstige schade of heb je acuut hulp nodig? Onze 24-uursalarmcentrale zit voor je klaar. Ben je een avontuurlijk type en kies je voor een actieve vakantie? Dan zit je goed bij ons. Onderwater- en wintersportdekking zijn standaard gedekt. HEMA-verzekeringen zijn bovendien dagelijks opzegbaar.