annuleringsverzekering

goed en gemakkelijk geregeld, binnen 3 minuten

  • inclusief onderwater- en wintersportdekking
  • tot 15% stapelkorting
  • 24/7 hulp bij ziekte, ongeluk of overlijden

HEMA is stapel op stapelen

HEMA heeft de hoogste pakketkorting van alle Nederlandse verzekeraars!

meer over stapelkorting

annuleringsverzekering: redder in nood

Je staat er liever niet bij stil. Die prachtige reis die je altijd al hebt willen maken of die welverdiende vakantie staat voor de deur, maar op het laatste moment kun je vanwege een onverwachte gebeurtenis niet vertrekken. Helaas, daar gaat je reis. Een tegenvaller. Maar dankzij de annuleringsverzekering van HEMA ben je verzekerd voor de financiële gevolgen van het niet op reis kunnen gaan of een voortijdig einde van je vakantie.

onverwachts thuis of naar huis

De annuleringsverzekering van HEMA is een waardevolle aanvulling op de kortlopende of doorlopende reisverzekering. Met deze aanvullende dekking ben je verzekerd wanneer je wegens een dringende reden niet op reis kan of eerder terug moet keren van vakantie. Denk bijvoorbeeld aan ziekte, overlijden van familie, onverwachte werkloosheid of een scheiding. In die gevallen kun je een beroep doen op de annuleringspolis.

annulerings­verzekering: niet met lege handen

Het is een kleine pleister op de wond, dat begrijpen we, maar met het afsluiten van een annuleringsverzekering weet je in elk geval zeker dat je in geval van nood niet helemaal met lege handen staat. Wanneer je een reisverzekering afsluit bij HEMA kun je ervoor kiezen je polis uit te breiden met deze annuleringsverzekering. Wil je recht hebben op een vergoeding vanuit je annuleringsdekking? Dan dien je deze direct in te laten gaan.

aanvullende dekkingen van HEMA

De annuleringsverzekering is één van de aanvullende opties die HEMA biedt. Voor wie met een gerust gevoel op vakantie wil gaan of wil genieten van een zorgeloos verblijf in het buitenland biedt HEMA meerdere dekkingen. Met de basisdekking ben je onder meer verzekerd voor hulpverlening, kosten als gevolg van een ongeval, ziekte of overlijden, de noodzakelijke terugreis naar Nederland en eventuele reis- en verblijfskosten van familieleden. Ook je bagage is gedekt. Daarnaast is het bijvoorbeeld ook mogelijk een aanvullende dekking geneeskundige kosten af te sluiten. Zo trek je de deur met een zonnig humeur achter je dicht!

bereken je premie