doorlopende reisverzekering

Jouw vakantie goed en gemakkelijk verzekeren

  • inclusief onderwater- en wintersportdekking
  • 24/7 hulp bij ziekte, ongeluk of overlijden
  • tot 15% stapelkorting

HEMA is stapel op stapelen

HEMA heeft de hoogste pakketkorting van alle Nederlandse verzekeraars!

meer over stapelkorting

doorlopende reisverzekering: hele jaar verzekerd

Met een doorlopende reisverzekering van HEMA ben je gewoon goed verzekerd voor elke vakantie. Zin om vandaag nog naar Parijs te gaan of voor drie weken naar Spanje af te reizen? Met deze reisverzekering, inclusief wintersport- en onderwatersportdekking, kun je maximaal 60 aaneengesloten dagen onbezorgd en goed verzekerd op reis. Op elk moment. Laat de vakantiepret maar beginnen!

één keer afsluiten, altijd goed verzekerd op reis

De reisverzekering van HEMA is een doorlopende reisverzekering. Dat betekent dat je de verzekering één keer afsluit en zo voor elk weekend of weekje weg verzekerd bent. Zonder dat je hier omkijken naar hebt. Kies voor de dekking Europa of de werelddekking en ga goed verzekerd op reis. Wáár jouw reis ook heen gaat. Want of je nu voor zon, strand en zee of de voorkeur geeft aan wat meer avontuur in de Zwitserse Alpen: de verzekering kent een standaard dekking voor onderwatersport en wintersport.

waarom de reisverzekering van HEMA?

  • Jouw vakantie, goed en simpel verzekerd
  • Gemakkelijk online afsluiten en beheren
  • Inclusief onderwater- en wintersportdekking
  • Keuze voor Europa- of werelddekking
  • 24/7 hulp via de alarmcentrale
  • Begrijpelijke voorwaarden
  • Tot 15% stapelkorting op je HEMA schadeverzekeringspakket

dekking doorlopende reisverzekering

De doorlopende reisverzekering dekt schade als je op reis bent. Zo ben je onder meer verzekerd voor de kosten van een ongeluk of wanneer jij of een van je reisgenoten ziek wordt op vakantie. Ook verlies, schade of diefstal van bagage valt onder de dekking van de doorlopende reisverzekering van HEMA. En het eigen risico houden we zo laag mogelijk. Bij HEMA betaal je alleen eigen risico (100.-) per gebeurtenis voor schade aan bagage en bij medische kosten. Wil je precies weten waar jij voor verzekerd bent? In onze duidelijke voorwaarden vertellen we je alles over de prima dekking van onze reisverzekering.

aanvullende dekkingen voor je reisverzekering

Met de doorlopende reisverzekering van HEMA ben je gewoon goed verzekerd tegen een scherpe premie. Heb je net die extra zekerheid nodig en wil je extra risico’s uitsluiten op vakantie? Dan kun je jouw vakantieverzekering uitbreiden met een van onze aanvullende dekkingen voor een zorgeloze vakantie. Verzeker je aanvullend voor onder meer geneeskundige kosten, pechhulp of een vervangend vervoermiddel of sluit een annuleringsverzekering af voor als je onverhoopt niet op vakantie kunt of jouw reis noodgedwongen eerder moet afbreken.

een ruime basisdekking voor een prima prijs

Waar ter wereld je ook gaat, raakt iets beschadigd en is het verzekerd of wordt je koffer gestolen? HEMA staat voor je klaar. Snel en zonder gedoe. Wij zorgen ervoor dat de kosten (deels) vergoed worden. Onder de basisdekking van de doorlopende reisverzekering vallen onder meer hulpverlening, kosten als gevolg van een ongeval, ziekte of overlijden, de noodzakelijke terugreis naar Nederland en eventuele reis- en verblijfkosten van familieleden. Mocht er onverhoopt iets misgaan, dan staat onze 24-uurs alarmcentrale dag en nacht voor je klaar. Voor bagage gelden uitsluitingen. Zo zijn jouw laptop, tablet of mobiele telefoon niet verzekerd. Lees dus altijd goed onze voorwaarden door, zodat je precies weet waar jij voor verzekerd bent.

wat kost een doorlopende reisverzekering?

De kosten van een doorlopende reisverzekering worden in eerste instantie bepaald door de dekking die je kiest. Bij het afsluiten maak je eerst een keuze tussen de Europadekking of werelddekking. Vervolgens selecteer je de aanvullende dekkingen die jouw vakantieverzekering compleet maken. Op basis van jouw keuzes berekenen wij de premie van jouw doorlopende reisverzekering. Ben je overtuigd van onze scherpe premie, ruime dekking en duidelijke voorwaarden? Dan kun je jouw doorlopende reisverzekering meteen online afsluiten.

direct een doorlopende reisverzekering afsluiten

Een doorlopende reisverzekering afsluiten bij HEMA is heel simpel. Dat doe je namelijk eenvoudig online, gewoon via onze site. Kies de dekking van jouw doorlopende reisverzekering, vul jouw persoonlijke gegevens in en je ziet direct wat jouw maandpremie is. Je bepaalt bij HEMA zelf wat je verzekert, zo betaal je nooit voor zaken die je niet nodig hebt. Ben je helemaal happy met jouw verzekering? Check dan jouw gegevens en sluit jouw reisverzekering af. Vanaf het moment dat wij jouw verzekeringsaanvraag bevestigen ben je verzekerd van jouw voordeur tot jouw vakantieadres en terug.

Bij de reisverzekering van HEMA geldt een eigen risico van 100.- voor de dekking bagage en bij medische kosten. Voor de overige dekkingen is er geen eigen risico van toepassing.

Met de reisverzekering van HEMA ben je verzekerd voor als je op vakantie gaat. Zakelijke reizen vallen niet onder deze verzekering.

De reisverzekering heeft ook dekking in Nederland. De reisverzekering geldt in Nederland als je minimaal 1 overnachting hebt geboekt bij een erkend reis- of vakantieverblijf. Een dagtrip naar het buitenland is ook verzekerd, in het buitenland ben je dus zonder overnachting ook verzekerd.

Met de reisverzekering mag je maximaal 60 dagen aaneengesloten op vakantie.

De basisdekking omvat de belangrijkste onderdelen die je nodig hebt om goed verzekerd op vakantie te gaan. Als er iets uit je bagage wordt gestolen of beschadigd raakt, dan is dat al vervelend genoeg. Bagage is standaard meeverzekerd. Ook hulpverlening en buitengewone kosten vallen onder de basisdekking en zijn dus meeverzekerd. In de reisverzekering zijn onderwater- en wintersport standaard meeverzekerd.

Bij ziekte of een ongeval bel je onze alarmcentrale op telefoonnummer +31 (0)71- 3641832. HEMA zorgt ervoor dat er professionele hulp geregeld wordt en we vergoeden onverwachte kosten die je moet maken zoals extra reis- en verblijfkosten.