reisverzekering eigen risico

jouw reis goed en gemakkelijk verzekerd

  • tot 15% stapelkorting
  • inclusief onderwater- en wintersportdekking
  • 24/7 hulp bij ziekte, ongeluk of overlijden
direct je reis verzekeren

eigen risico reisverzekering bij HEMA. Wat is dat?

Op vakantie! Wat een heerlijk gevoel. Of je nu gaat skiën, een strandvakantie hebt geboekt of de wereldreis waar je zo lang over gedroomd hebt eindelijk begint; dankzij HEMA trek je de deur met een zorgeloos gevoel achter je dicht. Niet alleen omdat je kunt rekenen op een scherpe premie, maar ook omdat in bijna alle gevallen van schade of pech geen eigen risico op de reisverzekering van toepassing is.

eigen risico reisverzekering: alleen voor bagage

Bij HEMA betaal je nooit te veel voor een verzekering. Dus ook niet als je op reis gaat. Met onze doorlopende reisverzekering ben je voor een scherpe premie gewoon goed verzekerd. Ook het eigen risico houden we zo laag mogelijk. Omdat een vakantie al duur genoeg is, geldt het eigen risico reisverzekering alleen voor het onderdeel bagage. Heb je schade aan je bagage? Dan betaal je bij elke schade de eerste 100.- zelf. Alle andere tegenvallers, nemen wij voor onze rekening. Zodat jij meer geld overhoudt voor een onvergetelijke vakantie!

niet betalen voor wat je niet nodig hebt

Naast het lage eigen risico op de reisverzekering en de scherpe premie heeft de reispolis van HEMA meer voordelen. In de basisdekking is een gratis onderwater- en wintersportdekking opgenomen, je verzekering is bovendien eenvoudig zelf samen te stellen. Je kiest zelf wat je wilt verzekeren. Je betaalt dus nooit voor zaken die je niet nodig hebt. In geval van nood staat onze 24-uurs alarmcentrale altijd voor je klaar. Wil je precies weten waar je aan toe bent? In onze voorwaarden, geschreven in begrijpelijke taal, lees je wat wij voor jou, je gezin en je reis betekenen.

jouw reis aanvullend en op maat verzekeren

Afhankelijk van je bestemming of de aard van je vakantie, kunnen we ons goed voorstellen dat je je graag op maat wilt verzekeren. Naast de uitgebreide basisdekking, bieden we daarom ook diverse aanvullende dekkingen. Verzeker bijvoorbeeld geld, geneeskundige kosten of kies voor vervoermiddelhulp. Zet ziekte of een ontslag een streep door jouw reis? Met de annuleringsverzekering van HEMA valt jouw vakantie financieel niet in het water. Natuurlijk zijn ook deze aanvullende dekkingen zonder eigen risico reisverzekering. Dat is écht HEMA.

Bereken Premie