onderwatersportdekking

Jouw vakanties, goed en gemakkelijk verzekerd

  • inclusief onderwater- en wintersportdekking
  • tot 15% stapelkorting
  • 24/7 hulp bij ziekte, ongeluk of overlijden

HEMA is stapel op stapelen

HEMA heeft de hoogste pakketkorting van alle Nederlandse verzekeraars!

meer over stapelkorting

reisverzekering duiken: standaard verzekerd

Heb je een duikbrevet of ben je van plan die te behalen? Of ga je op vakantie de onderwaterwereld ontdekken? Goed nieuws: de reisverzekering van HEMA heeft standaard een onderwatersportdekking. Dat geldt ook voor wintersport, trouwens. Of je nu kiest voor een reisverzekering Europa of werelddekking, je gaat zonder zorgen op duikvakantie!

de duikverzekering voor iedereen

Of je nu al enige ervaring hebt of spontaan besluit je duikbril op te zetten, dankzij de onderwatersportdekking van HEMA krijg je het niet benauwd. Deze dekking maakt namelijk standaard deel uit van onze reisverzekering. Waar je ook naartoe gaat om te duiken, jij en jouw duikuitrusting zijn met onze reisverzekering gewoon goed verzekerd tegen schade. Mocht jou iets overkomen, dan kun je altijd op ons rekenen. Onze alarmcentrale staat 24/7 voor je klaar. Ook schade aan duikspullen is gedekt via jouw reisverzekering voor duiken. Voor schade aan jouw duikuitrusting geldt een maximale vergoeding van 1.250.-.

waarom de reisverzekering van HEMA?

  • Jouw vakantie goed verzekerd
  • Gemakkelijk online afsluiten en beheren
  • Inclusief onderwater- en wintersportdekking
  • Keuze voor Europa- of werelddekking
  • 24/7 hulp via de alarmcentrale
  • Begrijpelijke voorwaarden
  • Tot 15% stapelkorting op je HEMA schadeverzekeringspakket

dekking reisverzekering voor onderwatersport

Word je tijdens het beoefenen van onderwatersport ziek of raak je betrokken bij een ongeluk? De onderwatersportdekking biedt dan hulp en vergoedt daarnaast een aantal kosten. In de basisdekking zijn onder meer (maximale) vergoedingen opgenomen voor hulpverlening, kosten van opsporing, redding en berging. Ook een eventuele terugkeer naar Nederland wordt vergoed wanneer sprake is van ziekte, een ongeval of overlijden. Daarnaast is je uitrusting tot een maximaal bedrag van 1.250.- verzekerd. Net als onze duikverzekering houden we ook de kosten van het eigen risico zo laag mogelijk. Je betaalt bij HEMA alleen een eigen risico van 100.- (per verzekerde per schade) bij schade aan je bagage en bij medische kosten.

aanvullende dekkingen bij je reisverzekering

Met de reisverzekering van HEMA ben je voor maximaal 60 aaneengesloten reisdagen gewoon goed verzekerd. Toch kan het slim zijn om je extra te verzekeren. Want ook al bieden we met een onderwatersportdekking een prima dekking voor jouw duikvakantie, soms wil je gewoon de zekerheid van een complete vakantieverzekering. Hiervoor kun je aanvullende dekkingen afsluiten. Denk bijvoorbeeld aan het aanvullend verzekeren van geneeskundige kosten of een ongevallenverzekering. Zo kun jij met een gerust gevoel de onderwaterwereld ontdekken. Tip: ga je regelmatig met de auto of camper op vakantie? Dan kun je je extra verzekeren voor pechhulp onderweg en vervangend vervoer.

geneeskundige kosten

Je zorgverzekering vergoedt niet altijd (volledig) de kosten van medische behandelingen in het buitenland. Met deze aanvullende dekking bij je reisverzekering worden alle medisch noodzakelijk gemaakte kosten, die jouw ziektekostenverzekering niet dekt, vergoed. Zonder maximum.

hulp vervoermiddel

Ga je met eigen vervoer op reis en valt jouw vervoermiddel uit door een ongeval, diefstal of pech? Dan heb je met deze dekking recht op hulpverlening en/of vergoeding van kosten. Het voertuig mag nog geen acht jaar oud zijn.

vervangend vervoermiddel

Als tijdens de reis jouw vervoermiddel uitvalt met pech, door een ongeval, diefstal of een andere van buiten komende gebeurtenis, zorgt onze alarmcentrale voor vervangend vervoer. Ook extra verblijfkosten worden vergoed.

ongevallen

Je denkt er liever niet aan, toch zit een ongeluk ook op vakantie in een klein hoekje. Bij deze aanvullende dekking wordt een bedrag uitgekeerd bij overlijden of blijvende invaliditeit als gevolg van een ongeval.

geld

Neem je geld of cheques mee op reis? Met deze dekking zijn deze tegen een klein bedrag meeverzekerd. Je bent verzekerd tot wel 250.-.

annuleringsverzekering

Kan je door een dringende reden niet op reis of moet je jouw vakantie noodgedwongen vroegtijdig beëindigen? Een annuleringsverzekering voorkomt dat je in bepaalde gevallen naar jouw reissom kunt fluiten.

de sportieve vakantieverzekering van HEMA

Ben je van plan om te gaan duiken tijdens je vakantie? Dan is het slim van tevoren uitgebreid na te gaan waar je precies voor verzekerd bent. In onze duidelijke voorwaarden lees je welke risico’s wij verzekeren met de onderwatersportdekking en onze reisverzekering. Belangrijk om te weten is dat we geen schade vergoeden die veroorzaakt is terwijl je deelnam aan een gevaarlijke sport. Ook rekenen we erop dat je geen onverantwoorde risico’s neemt waarbij je je leven in gevaar brengt.

aanvullend geneeskundige kosten verzekeren

Via je zorgverzekering ben je niet alleen in Nederland verzekerd van goede zorg, ook in het buitenland worden medisch noodzakelijke kosten in verschillende gevallen vergoed. Eventuele geneeskundige kosten die niet onder de dekking van je zorgverzekering vallen worden door je reisverzekering met onderwatersportdekking alleen vergoed als je de aanvullende dekking medische kosten hebt afgesloten. Met deze aanvullende verzekering worden alle medisch noodzakelijk gemaakte kosten, die jouw ziektekostenverzekering niet dekt, vergoed.

duik in jouw onderwatersportdekking

Spring in de wondere onderwaterwereld! Ontdek imposante koraalriffen, kleurrijke vissen en misschien spot je wel een oud scheepswrak. Snorkelen en duiken tijdens jouw vakantie bieden je een onvergetelijke belevenis. Of je nu kiest voor een Europa- of werelddekking: elke dag van je duikreis, zonvakantie, wintersport of stedentrip is verzekerd. De reisverzekering van HEMA met onderwatersportdekking geeft je de vrijheid om eropuit te gaan wanneer je maar wilt. Waar ga jij dit jaar heen?

meest gestelde vragen

De basisdekking omvat de belangrijkste onderdelen die je nodig hebt om goed verzekerd op vakantie te gaan. Als er iets uit je bagage wordt gestolen of beschadigd raakt, dan is dat al vervelend genoeg. Bagage is standaard meeverzekerd. Ook hulpverlening en buitengewone kosten vallen onder de basisdekking en zijn dus meeverzekerd. In de reisverzekering zijn onderwater- en wintersport standaard meeverzekerd.

Bij ziekte of een ongeval bel je onze alarmcentrale op telefoonnummer +31 (0)71- 3641832. HEMA zorgt ervoor dat er professionele hulp geregeld wordt en we vergoeden onverwachte kosten die je moet maken zoals extra reis- en verblijfkosten.

Met de reisverzekering mag je maximaal 60 dagen aaneengesloten op vakantie.

Bij de reisverzekering van HEMA geldt een eigen risico van € 100.- voor de dekking bagage. Voor de overige dekkingen is er geen eigen risico van toepassing.

De reisverzekering heeft ook dekking in Nederland. De reisverzekering geldt in Nederland als je minimaal 1 overnachting hebt geboekt bij een erkend reis- of vakantieverblijf. Een dagtrip naar het buitenland is ook verzekerd, in het buitenland ben je dus zonder overnachting ook verzekerd.

Met de reisverzekering van HEMA ben je verzekerd voor als je op vakantie gaat. Zakelijke reizen vallen niet onder deze verzekering.

Bekijk de meest gestelde vragem

klantenservice

De klantenservice van HEMA Verzekeringen is er voor je als je ons nodig hebt. Heb je een vraag? Bekijk dan eerst de veelgestelde vragen (FAQ’s) op onze klantenservice pagina, grote kans dat het antwoord op jouw vraag hier al tussen staat. Heb je een noodsituatie, dan kun je ons natuurlijk ook telefonisch bereiken. Vergeet niet dat je zo’n beetje alles zelf kunt regelen in de online polismap.

24/7 online schade melden

Voor een vlotte afhandeling is het slim schade zo snel mogelijk aan ons door te geven. Dit kan iedere minuut van de dag, je meldt een schade bij HEMA namelijk eenvoudig online. Gewoon snel, makkelijk en in leesbare taal, zoals je van HEMA gewend bent. Ga naar je online polismap, log in en meld je schade.

schade melden

overstaphulp

Ben je overtuigd, maar heb je geen trek in administratieve rompslomp? We maken het overstappen graag gemakkelijk voor je. Onze gratis overstaphulp zorgt ervoor dat je eenvoudig en zonder problemen kan overstappen naar HEMA Verzekeringen.

overstaphulp