reisverzekering met pechhulp

Verzekerd van hulp onderweg

  • tot 15% stapelkorting
  • inclusief onderwater- en wintersportdekking
  • 24/7 hulp bij ziekte, ongeluk of overlijden
direct je reis verzekeren

HEMA is stapel op stapelen

HEMA heeft de hoogste pakketkorting van alle Nederlandse verzekeraars!

meer over stapelkorting

24/7 pechhulp in het buitenland bij pech of ongeluk

Ga je met eigen vervoer op reis en valt jouw vervoermiddel uit door een ongeval, diefstal of pech? Met de aanvullende dekking hulp vervoermiddel bij de reisverzekering van HEMA betekent dit niet het einde van je vakantie. Kies jij voor het uitbreiden van je reisverzekering met pechhulp, dan is er altijd hulp onderweg als er iets gebeurt met jouw auto, camper, bromfiets of scooter en je daardoor niet meer verder kunt reizen.

op weg naar veel veilige kilometers

Houd jij van kilometers maken en stap jij graag in de auto op weg naar jouw vakantiebestemming? De aanvullende dekking voor voertuighulp reist met je mee. Heb je problemen waardoor je niet verder kunt reizen, bijvoorbeeld door diefstal van jouw auto, schade aan jouw vervoermiddel door brand, een ongeluk of een andere gebeurtenis van buitenaf en kun je hierdoor niet meer veilig rijden? Of heeft jouw auto of camper een mechanisch probleem waardoor verder rijden geen optie is? Dan kun je een beroep doen op deze uitbreiding van je reisverzekering met pechhulp. Voor je het weet ben jij weer onderweg.

waarom de reisverzekering van HEMA

  • Jouw vakantie goed verzekerd
  • Gemakkelijk online afsluiten en beheren
  • Inclusief onderwater- en wintersportdekking
  • Keuze voor Europa- of werelddekking
  • 24/7 hulp via de alarmcentrale
  • Begrijpelijke voorwaarden
  • Tot 15% stapelkorting op je HEMA schadeverzekeringspakket

dekking reisverzekering met pechhulp

Stuur je naar Zuid-Frankrijk of rijd je naar Oostenrijk? Je gaat er natuurlijk niet van uit, maar pech onderweg kan iedereen overkomen. Wil je via jouw reisverzekering ook pechhulp verzekeren? Dat snappen we heel goed. Daarom kun je bij HEMA kiezen voor de aanvullende dekking voertuighulp, zodat je zeker weet dat jij altijd aankomt op bestemming. De dekking staat je bij als jouw vervoermiddel ermee ophoudt, maar ook als de bestuurder niet verder kan rijden. Pechhulp, hulpverlening en (noodzakelijke) kosten worden in veel situaties gedekt door deze verzekering of vergoed tot een maximaal bedrag. Belangrijk om te weten is dat het voertuig nog geen acht jaar oud mag zijn en dat je het vervoermiddel altijd goed onderhouden hebt.

wat vergoedt mijn reisverzekering bij autopech?

In de basisdekking van de reisverzekering is pechhulp niet standaard meeverzekerd. Je hebt alleen recht op een vergoeding van kosten vanuit je reisverzekering bij autopech als je hier een aanvullende dekking voor afgesloten hebt of via een autoverzekering met Europese dekking. Dus wil jij naast jouw reis met jouw reisverzekering ook pechhulp verzekeren? Dan sluit je de dekking hulp vervoermiddel af bij HEMA. Zo kun je in veel situaties rekenen op snelle hulp bij het slepen van jouw auto naar de dichtstbijzijnde garage, het opsturen van onderdelen die nodig zijn voor de reparatie en het vervoer van het voertuig terug naar Nederland.

Deze aanvullende dekking biedt ook hulp voor vervoermiddelen die je gehuurd hebt, zowel voor vakanties in Nederland als in het buitenland. In onze[ duidelijke voorwaarden](file:///C:/Users/levit/Downloads/bijzondere-voorwaarden-reis.pdf) lees je precies welke dekking deze reisverzekering voor je auto biedt en op welke vergoedingen je mogelijk recht hebt.

reisverzekering met vervangend vervoer

Valt jouw vervoermiddel tijdens de reis uit met pech. Bijvoorbeeld door een ongeval, motorpech of diefstal? Naast de aanvullende dekking hulp vervoermiddel bij een reisverzekering met pechhulp, biedt HEMA ook de aanvullende dekking vervangend vervoer. Met deze dekking bij je reisverzekering voor vervangend vervoer staat er altijd een auto voor je klaar, mocht je niet verder kunnen reizen met je eigen auto. Is jouw panne of pech verzekerd? Dan verzorgt de alarmcentrale van onze reisverzekering een vervangende auto, vergelijkbaar aan het model dat je rijdt. Check altijd de voorwaarden van onze reisverzekering en aanvullende dekkingen en ontdek in welke situaties je verzekerd bent op reis.

overstaphulp

Ben je overtuigd, maar heb je geen trek in administratieve rompslomp? We maken het overstappen graag gemakkelijk voor je. Onze gratis overstaphulp zorgt ervoor dat je eenvoudig en zonder problemen kan overstappen naar HEMA Verzekeringen.

overstaphulp

24/7 online schade melden

Voor een vlotte afhandeling is het slim schade zo snel mogelijk aan ons door te geven. Dit kan iedere minuut van de dag, je meldt een schade bij HEMA namelijk eenvoudig online. Gewoon snel, makkelijk en in leesbare taal, zoals je van HEMA gewend bent. Ga naar je online polismap, log in en meld je schade.

schade melden

klantenservice

De klantenservice van HEMA Verzekeringen is er voor je als je ons nodig hebt. Heb je een vraag? Bekijk dan eerst de veelgestelde vragen (FAQ’s) op onze klantenservice pagina, grote kans dat het antwoord op jouw vraag hier al tussen staat. Heb je een noodsituatie, dan kun je ons natuurlijk ook telefonisch bereiken. Vergeet niet dat je zo’n beetje alles zelf kunt regelen in de online polismap.