studenten en de reisverzekering

Goed en simpel verzekerd op reis

  • 24/7 hulp bij ziekte, ongeluk of overlijden
  • tot 15% stapelkorting
  • inclusief onderwater- en wintersportdekking
direct je reis verzekeren

HEMA is stapel op stapelen

HEMA heeft de hoogste pakketkorting van alle Nederlandse verzekeraars!

meer over stapelkorting

reisverzekering voor studenten

Ga je voor studie of stage naar het buitenland? Of is het eindelijk tijd om de boeken even neer te leggen en die wereldreis te maken? Zeker bij een langer verblijf over de grens is het verstandig om een reisverzekering af te sluiten. Bij HEMA kunnen studenten met de reisverzekering voor een periode van maximaal 60 aaneengesloten dagen de wereld ontdekken. Ook als je vrijwilligerswerk gaat doen ben je verzekerd in het buitenland. Let op: ga je werken in het buitenland? Met de reisverzekering zijn studenten en verzekerden die in een ander gaan werken niet verzekerd.

standaard dekking onderwater- en wintersport

De reisverzekering van HEMA is er voor iedereen, jong en oud. Ben jij na al dat studeren toe aan een korte break? Dat snappen we heel goed. Daarom gaan ook studenten met de reisverzekering van HEMA gewoon goed verzekerd naar de sneeuw en de zon. Wat jouw reisdoel of bestemming ook is, met onze doorlopende reisverzekering ben je bij een verblijf van maximaal 60 dagen achter elkaar in het buitenland gewoon goed verzekerd. Bij HEMA profiteer je van een ruime basisdekking. Onze reisverzekering is standaard inclusief wintersportdekking en onderwatersportdekking.

waarom de reisverzekering van HEMA

  • Jouw vakantie goed verzekerd
  • Gemakkelijk online afsluiten en beheren
  • Inclusief onderwater- en wintersportdekking
  • Keuze voor Europa- of werelddekking
  • 24/7 hulp via de alarmcentrale
  • Begrijpelijke voorwaarden
  • Tot 15% stapelkorting op je HEMA schadeverzekeringspakket

reisverzekering stage in het buitenland

Als je voor een langere periode naar het buitenland gaat dan wil je er natuurlijk voor zorgen dat je jouw reis, gezondheid en waardevolle spullen verzekerd zijn. En moet je noodgedwongen naar huis terugkeren vanwege een noodgeval, bijvoorbeeld een familielid dat ernstig ziek is? Dan komt een reisverzekering als geroepen. Een stage in het buitenland voor studenten is met de reisverzekering van HEMA verzekerd. Houd er alleen wel rekening mee dat je maximaal 60 aaneengesloten dagen in het buitenland mag verblijven. Neem altijd onze duidelijke voorwaarden goed door, zo weet je precies wanneer en in welke situaties je verzekerd bent.

reisverzekering studie in het buitenland

Ga je in het buitenland studeren en wil je een reisverzekering voor een studie in het buitenland afsluiten? Kies je voor de reisverzekering van HEMA, dan kun jij je volledig focussen op jouw opleiding. Je bent voor een verblijf van maximaal 60 aaneengesloten dagen in het buitenland verzekerd voor schade aan bijvoorbeeld je bagage en bij ziekte of een ongeval. Let op: de dekking voor studenten van de reisverzekering geldt alleen voor wat jij in je vrije tijd doet. Moet je een opdracht uitvoeren of werkzaamheden verrichten voor je studie, dan is de school verantwoordelijk voor wat je tijdens het werk doet. Ook bijbaantjes vallen niet onder de dekking van de reisverzekering voor studenten.

studenten reisverzekering via ouders

Ga je voor je studie op kamers wonen en wil je verzekerd blijven op de polis van de reisverzekering van het gezin of jouw ouder(s)? Goed nieuws: als je voor studie niet meer thuis woont hoef je zelf geen reisverzekering af te sluiten voor een vakantie wanneer je op de reispolis van je ouders staat. Ga je voor studie of stage naar het buitenland? Check dan goed de voorwaarden, zodat je precies weet waar je voor verzekerd bent en welke dekking voor studenten de reisverzekering biedt. In veel gevallen is het verstandig om een eigen reisverzekering af te sluiten, zeker wanneer je voor langere tijd in het buitenland verblijft. Zo kun je jouw verzekering helemaal afstemmen op jouw reisdoel en voorkom je dat je onderverzekerd bent.

klantenservice

De klantenservice van HEMA Verzekeringen is er voor je als je ons nodig hebt. Heb je een vraag? Bekijk dan eerst de veelgestelde vragen (FAQ’s) op onze klantenservice pagina, grote kans dat het antwoord op jouw vraag hier al tussen staat. Heb je een noodsituatie, dan kun je ons natuurlijk ook telefonisch bereiken. Vergeet niet dat je zo’n beetje alles zelf kunt regelen in de online polismap.

24/7 online schade melden

Voor een vlotte afhandeling is het slim schade zo snel mogelijk aan ons door te geven. Dit kan iedere minuut van de dag, je meldt een schade bij HEMA namelijk eenvoudig online. Gewoon snel, makkelijk en in leesbare taal, zoals je van HEMA gewend bent. Ga naar je online polismap, log in en meld je schade.

schade melden

overstaphulp

Ben je overtuigd, maar heb je geen trek in administratieve rompslomp? We maken het overstappen graag gemakkelijk voor je. Onze gratis overstaphulp zorgt ervoor dat je eenvoudig en zonder problemen kan overstappen naar HEMA Verzekeringen.

overstaphulp