reisverzekering werelddekking

Wereldwijd goed en gemakkelijk verzekerd op reis

  • inclusief onderwater- en wintersportdekking
  • 24/7 hulp bij ziekte, ongeluk of overlijden
  • tot 15% stapelkorting

HEMA is stapel op stapelen

HEMA heeft de hoogste pakketkorting van alle Nederlandse verzekeraars!

meer over stapelkorting

overal ter wereld, gewoon goed verzekerd

Wordt het deze keer een tropisch eiland, een safari of een tocht door de jungle? Of misschien toch een roadtrip door de Verenigde Staten? Wat jouw vakantiebestemming ook is, met de HEMA reisverzekering met werelddekking ben je op al deze plekken gewoon goed verzekerd voor maximaal 60 aaneengesloten reisdagen. En in noodsituaties kun je 24/7 rekenen op de hulp van onze alarmcentrale. Een fijn idee.

een reisverzekering buiten Europa én daarbinnen

Een reisverzekering met werelddekking geeft je de vrijheid om zorgeloos de wereld te verkennen. Maar dat hoeft natuurlijk niet. Ook als je dichter bij huis blijft geeft de reisverzekering wereld je dezelfde zekerheid. Met deze uitgebreide reisverzekering voor wereldreizigers van HEMA ben je in veel situaties gewoon goed verzekerd tegen schade. Denk aan schade aan je bagage door diefstal, maar ook als je bijvoorbeeld ziek wordt op reis of jij – of iemand uit jouw gezin – betrokken raakt bij een ongeluk. In noodsituaties staat onze alarmcentrale dag en nacht voor je klaar. Welke schade en wanneer we schade precies vergoeden lees je in onze duidelijke voorwaarden.

waarom de reisverzekering van HEMA?

  • Jouw vakantie goed verzekerd
  • Gemakkelijk online afsluiten en beheren
  • Inclusief onderwater- en wintersportdekking
  • Keuze voor Europa- of werelddekking
  • 24/7 hulp via de alarmcentrale
  • Begrijpelijke voorwaarden
  • Tot 15% stapelkorting op je HEMA schadeverzekeringspakket

reisverzekering werelddekking: onze dekking

De reisverzekering met werelddekking vergoedt schade tijdens jouw vakantie. Krijg je te maken met diefstal, raak je betrokken bij een ongeval of is jouw bagage beschadigd of verdwenen? Dan staat jouw verzekering in veel gevallen voor je klaar. Daarnaast krijg je 24 uur per dag, 7 dagen per week hulp van onze professionele hulpcentrale in geval van nood. Bij een ongeluk of ziekte zorgen wij dat jij en jouw gezin alle hulp krijgen en weer veilig thuis komen. WIl je precies weten waar je voor verzekerd bent met de reisverzekering wereld? Neem dan op je gemak onze begrijpelijke voorwaarden door.

aanvullende dekking voor extra zekerheid

Met een reisverzekering met werelddekking zijn al jouw vakanties goed en simpel verzekerd. Maar misschien wil je ook je medische kosten in het buitenland verzekeren of heb je nog geen annuleringsverzekering. Wil jij koste wat kost voorkomen dat jouw droomreis in het water valt door pech, een ongeluk, ziekte of diefstal? Kies dan voor een van de aanvullende dekkingen bij jouw reisverzekering, zodat jij onbezorgd kunt genieten van jouw wereldreis. Jij bepaalt zelf wat je verzekert. Zo betaal je nooit voor wat je niet nodig hebt.

geneeskundige kosten

Je zorgverzekering vergoedt niet altijd (volledig) de kosten van medische behandelingen in het buitenland. Met deze aanvullende dekking bij je reisverzekering worden alle medisch noodzakelijk gemaakte kosten, die jouw ziektekostenverzekering niet dekt, vergoed. Zonder maximum.

hulp vervoermiddel

Ga je met eigen vervoer op reis en valt jouw vervoermiddel uit door een ongeval, diefstal of pech? Dan heb je met deze dekking recht op hulpverlening en/of vergoeding van kosten. Het voertuig mag nog geen acht jaar oud zijn.

vervangend vervoermiddel

Als tijdens de reis jouw vervoermiddel uitvalt met pech, door een ongeval, diefstal of een andere van buiten komende gebeurtenis, zorgt onze alarmcentrale voor vervangend vervoer. Ook extra verblijfkosten worden vergoed.

ongevallen

Je denkt er liever niet aan, toch zit een ongeluk ook op vakantie in een klein hoekje. Bij deze aanvullende dekking wordt een bedrag uitgekeerd bij overlijden of blijvende invaliditeit als gevolg van een ongeval.

geld

Neem je geld of cheques mee op reis? Met deze dekking zijn deze tegen een klein bedrag meeverzekerd. Je bent verzekerd tot wel 250.-.

annuleringsverzekering

Kan je door een dringende reden niet op reis of moet je jouw vakantie noodgedwongen vroegtijdig beëindigen? Een annuleringsverzekering voorkomt dat je in bepaalde gevallen naar jouw reissom kunt fluiten.

reisverzekering wereld: ook voor duiken en skiën

Wie kiest voor de HEMA reisverzekering werelddekking, kiest voor een ruime dekking en een scherpe premie. Je stelt jouw verzekering zelf samen waardoor je niet meer betaalt dan nodig is. Bovendien is in de reisverzekering met werelddekking een standaard onderwater- en wintersportdekking opgenomen. Dus of je nu de koraalriffen van Curaçao gaat bewonderen of op stand gaat skiën in het Amerikaanse Aspen; je bent overal ter wereld verzekerd bij het verleggen van je grenzen.

reisverzekering werelddekking: check je bestemming

De naam doet vermoeden dat je deze reisverzekering met werelddekking nodig hebt wanneer je buiten Europa op vakantie gaat. Toch zijn er flink wat uitzonderingen. Populaire vakantiebestemmingen buiten Europa, zoals de Azoren, Canarische Eilanden, Madeira en de niet-Europese landen aan de Middellandse Zee zijn namelijk ook gedekt via een reisverzekering met Europa-dekking. Check voor vertrek het dekkingsgebied van jouw verzekering, zodat je niet onnodig teveel betaalt of onverzekerd op reis gaat. In onze duidelijke voorwaarden lees je precies welke bestemmingen onder de verschillende dekkingsgebieden vallen.

werelddekking reisverzekering eenvoudig wijzigen

Heb je een reisverzekering met werelddekking afgesloten, maar kies je voor een Europese bestemming of ben je voorlopig niet van plan een verre reis te maken? Dan kun je de reisverzekering voor buiten Europa eenvoudig omzetten in een verzekering met Europa-dekking. Dit doe je door online je verzekering aan te passen via je eigen polismap. Zo voorkom je dat je onnodig teveel betaalt en houd je meer geld over voor leuke dingen. En andersom werkt het net zo gemakkelijk. Zodat jij - waar je ook naartoe gaat - altijd gewoon goed verzekerd bent.

meest gestelde vragen

Met de reisverzekering van HEMA ben je verzekerd voor als je op vakantie gaat. Zakelijke reizen vallen niet onder deze verzekering.

De basisdekking omvat de belangrijkste onderdelen die je nodig hebt om goed verzekerd op vakantie te gaan. Als er iets uit je bagage wordt gestolen of beschadigd raakt, dan is dat al vervelend genoeg. Bagage is standaard meeverzekerd. Ook hulpverlening en buitengewone kosten vallen onder de basisdekking en zijn dus meeverzekerd. In de reisverzekering zijn onderwater- en wintersport standaard meeverzekerd.

Bij ziekte of een ongeval bel je onze alarmcentrale op telefoonnummer +31 (0)71- 3641832. HEMA zorgt ervoor dat er professionele hulp geregeld wordt en we vergoeden onverwachte kosten die je moet maken zoals extra reis- en verblijfkosten.

Bij de reisverzekering van HEMA geldt een eigen risico van 100.- voor de dekking bagage en bij medische kosten. Voor de overige dekkingen is er geen eigen risico van toepassing.

De reisverzekering heeft ook dekking in Nederland. De reisverzekering geldt in Nederland als je minimaal 1 overnachting hebt geboekt bij een erkend reis- of vakantieverblijf. Een dagtrip naar het buitenland is ook verzekerd, in het buitenland ben je dus zonder overnachting ook verzekerd.

Met de reisverzekering mag je maximaal 60 dagen aaneengesloten op vakantie.

bekijk de meest gestelde vragen

24/7 online schade melden

Voor een vlotte afhandeling is het slim schade zo snel mogelijk aan ons door te geven. Dit kan iedere minuut van de dag, je meldt een schade bij HEMA namelijk eenvoudig online. Gewoon snel, makkelijk en in leesbare taal, zoals je van HEMA gewend bent. Ga naar je online polismap, log in en meld je schade.

schade melden

overstaphulp

Ben je overtuigd, maar heb je geen trek in administratieve rompslomp? We maken het overstappen graag gemakkelijk voor je. Onze gratis overstaphulp zorgt ervoor dat je eenvoudig en zonder problemen kan overstappen naar HEMA Verzekeringen.

overstaphulp

klantenservice

De klantenservice van HEMA Verzekeringen is er voor je als je ons nodig hebt. Heb je een vraag? Bekijk dan eerst de veelgestelde vragen (FAQ’s) op onze klantenservice pagina, grote kans dat het antwoord op jouw vraag hier al tussen staat. Heb je een noodsituatie, dan kun je ons natuurlijk ook telefonisch bereiken. Vergeet niet dat je zo’n beetje alles zelf kunt regelen in de online polismap.