polismap

veelgestelde vragen

veelgestelde vragen polismap

Wanneer het inloggen in jouw online polismap niet lukt, check dan eerst goed of je de juiste inloggevens invoert. Het wachtwoord is hoofdlettergevoelig. Dat betekent dat je hoofdletters dient te gebruiken als je hebt gekozen voor een wachtwoord met hoofdletters. Let goed op dat je als volgt inlogt in jouw online polismap:

  • je gaat naar verzekeringen.hema.nl
  • klik rechts bovenin op 'inloggen verzekeringen'
  • kies voor 'inloggen online polismap'
  • log in met jouw e-mailadres en wachtwoord Weet je jouw wachtwoord niet meer? Klik dan op 'wachtwoord vergeten'. Je ontvangt direct een e-mail met je wachtwoord op het bij ons bekende e-mailadres.
Lees verder

Je kunt je gegevens direct zelf wijzigen in jouw online polismap. Ga naar verzekeringen.hema.nl en kies voor 'inloggen verzekeringen' rechts bovenin en vervolgens voor 'inloggen mijn polismap'. Nadat je bent ingelogd, klik je op 'persoonsgegevens' in het linkermenu en vervolgens op 'wijzigen'. Wijzigingen zijn direct actief nadat je op 'bevestigen' hebt geklikt. Hetzelfde geldt voor het wijzigen van je inloggegevens.

Lees verder

Wanneer het inloggen in de online polismap niet werkt, check dan eerst goed of je de juiste inloggevens invoert. Het wachtwoord is hoofdlettergevoelig. Dat betekent dat je hoofdletters dient te gebruiken als je hebt gekozen voor een wachtwoord met hoofdletters. Let goed op dat je als volgt inlogt in uw online polismap: -ga naar verzekeringen.hema.nl -klik rechtsboven op 'inloggen verzekeringen' -kies voor inloggen online polismap -in het inlogscherm vult je jouw e-mailadres en wachtwoord in Weet je jouw wachtwoord niet meer? Klik dan op 'wachtwoord vergeten'. Je ontvangt direct een email met jouw wachtwoord op het bij ons bekende e-mailadres

Lees verder

In je online polismap kun je jouw polissen bekijken en wijzigen. Je kunt ook andere wijzigingen doorvoeren, bijvoorbeeld een adreswijziging, een wijziging van je e-mailadres of wachtwoord. Je kunt een schadeformulier printen, of een nieuwe polis afsluiten.

Lees verder

De online polismap is gratis. En blijft ook gratis.

Lees verder

Bij verzekeringen.hema.nl werken we niet met polisnummers. Je hebt één relatienummer voor al jouw verzekeringen. Je kunt je relatienummer terugvinden in jouw online polismap. Ga naar verzekeringen.hema.nl en klik op 'inloggen verzekeringen' en vervolgens op 'inloggen mijn polismap'.

Lees verder

Je kunt je gegevens direct zelf wijzigen in jouw online polismap. Ga naar verzekeringen.hema.nl en kies voor 'inloggen verzekeringen' rechts bovenin en vervolgens op 'inloggen mijn polismap'. Nadat je bent ingelogd klik je op 'persoonsgegevens' in het linkermenu en vervolgens op 'wijzigen'. Wijzigingen zijn direct actief nadat je op 'bevestigen' hebt geklikt. Hetzelfde geldt voor het wijzigen van jouw inloggegevens.

Je kunt alle gegevens online bekijken en ook wijzigen in jouw online polismap. Je verzekeringsoverzicht kun je daar ook bekijken, en eventueel printen. HEMA verzekeringen is een internetverzekeraar, daarom ontvang je jouw polis niet per post.

Lees verder

HEMA verzekeringen is een internetverzekeraar, daarom ontvang je jouw polis niet per post. Je kunt jouw polis downloaden en printen vanuit jouw online polismap.

Lees verder

Als je de activatielink niet hebt ontvangen of kwijt bent, stuur dan een mail naar info@verzekerdbijHEMA.nl.

Lees verder

Wanneer je een verzekering bij HEMA afsluit ontvang je van ons een e-mail om jouw online polismap te activeren. Wanneer je jouw polismap nog niet via deze email hebt geactiveerd kun je niet inloggen. Dit is een veiligheidsmaatregel, zo kan alleen de ontvanger van de activatiemail inloggen. Als het klikken op de link in de activatiemail niet werkt, dan wordt deze waarschijnlijk door jouw emailprogramma afgebroken. Dat kun je zien doordat er maar 1 deel van de link knippert in de e-mail. Wij adviseren je om de link in delen te kopieren en achter elkaar in de adresbalk van jouw internetbrowser te plakken. Daarna kun je jouw polismap activeren.

Lees verder

Bij HEMA kun je geen online polismap delen. Elke polismap is aan een individueel persoon gekoppeld.

Lees verder

Je hebt van ons een email ontvangen met een link om jouw online polismap te activeren. Omdat je jouw polismap nog niet via deze email hebt geactiveerd kun je nu niet inloggen. Dit is een veiligheidsmaatregel, zo kan alleen de ontvanger van de activatiemail inloggen. Door op de link in de activatiemail te klikken kun je alsnog jouw online polismap activeren. Heb je de activatiemail niet meer? Stuur dan een mail naar info@verzekerdbijHEMA.nl.

Lees verder

Wanneer je een verzekering afsluit bij HEMA, dan ontvang je eerst een bevestigingsmail en daarna een e-mail met daarin een activatie-link. Door te klikken op deze link registreer je jouw persoonlijke online polismap.

Lees verder

Wanneer het inloggen in de online polismap niet werkt, check dan eerst goed of je de juiste inloggevens invoert. Het invoeren van deze gegevens is gevoelig voor hoofdlettergebruik. Dat betekent dat je hoofdletters dient te gebruiken als die ook aangegeven zijn. Weet je jouw wachtwoord niet meer? Ga naar 'inloggen polismap'. Klik op 'wachtwoord vergeten'. Je ontvangt direct een email met jouw wachtwoord op het bij ons bekende emailadres.

Lees verder

Je kunt jouw gegevens direct zelf wijzigen in jouw online polismap. Ga naar verzekeringen.hema.nl en kies voor 'inloggen verzekeringen' rechts bovenin en vervolgens voor 'inloggen mijn polismap'. Nadat je bent ingelogd, klik je op 'persoonsgegevens' in het linkermenu en vervolgens op 'wijzigen'. Wijzigingen zijn direct actief nadat je op 'bevestigen' hebt geklikt. Hetzelfde geldt voor het wijzigen van je inloggegevens.

Lees verder

Bij verzekeringen.hema.nl regel je alles zelf online. Van het berekenen van de premie tot het afsluiten van een verzekering, je kunt alles zelf aanpassen in jouw online polismap. Om in te loggen klik je op 'inloggen verzekeringen' rechts bovenin en kies je vervolgens voor 'inloggen mijn polismap'. Daar vind je ook de voorwaarden, je polisoverzicht en de groene kaart (je internationaal verzekeringsbewijs). Op die manier houden we de kosten laag en onze verzekeringen voordelig.

Lees verder

Je kunt je gegevens direct zelf wijzigen in jouw online polismap. Ga naar verzekeringen.hema.nl en kies voor 'inloggen verzekeringen' rechts bovenin en vervolgens op 'inloggen mijn polismap'. Nadat je bent ingelogd, klik je op 'persoonsgegevens' in het linkermenu en vervolgens op 'wijzigen'. Wijzigingen zijn direct actief nadat je op 'bevestigen' hebt geklikt. Hetzelfde geldt voor het wijzigen van jouw inloggegevens.

Lees verder

In de online polismap, die je via onze website kunt bereiken heb je een digitaal overzicht van al jouw verzekeringen. Je kunt in de online polismap zelf een wijziging doorvoeren, een schade melden of jouw verzekeringsoverzicht bekijken. Je ontvangt nieuwe polissen en nota's digitaal.

Lees verder

Ja, jouw online polismap is veilig omdat er gebruik gemaakt wordt van een beveiligde verbinding. HEMA maakt voor de polismap gebruik van Secure Socket Layer (SSL), dit is een beveiligingstechniek die ervoor zorgt dat alle gegevens versleuteld worden verzonden. Zodra een SSL-verbinding actief is, verschijnt er (rechts onderaan) in jouw internetbrowser een geel slotje. Daarnaast kan niemand wijzigingen aanbrengen in jouw polissen omdat jij de enige bent met toegang tot jouw online polismap. Alleen jij weet de inlognaam en jouw wachtwoord.

Lees verder

Als je een verzekering van HEMA hebt afgesloten dan heb je van ons een email ontvangen met daarin een link. Door op de link te klikken kun je de online polismap activeren. Ben je de activatiemail kwijt of heb je hem niet ontvangen, stuur dan een e-mail naar info@verzekerdbijHEMA.nl.

Lees verder

Wanneer het inloggen in de online polismap niet werkt, check dan eerst goed of je de juiste inloggevens invoert. Het invoeren van deze gegevens is gevoelig voor hoofdlettergebruik. Dat betekent dat je hoofdletters dient te gebruiken als die ook aangegeven zijn. Weet je jouw wachtwoord niet meer? Ga naar 'inloggen polismap'. Klik op 'wachtwoord vergeten'. Je ontvangt direct een email met jouw wachtwoord op het bij ons bekende emailadres.

Lees verder