beleef een 3-daagse trip naar Italië met Team Jumbo-Visma

lekker eropuit dit voorjaar

Heb je ook zo’n zin in het voorjaar? Weer lekker op pad met dagjes uit, mooie fietstochten of misschien wel een toertocht op de motor. Wat je eropuit plannen ook zijn met HEMA ga je goed verzekerd op weg. En dat maken we nu nog leuker!

Sluit nu één van onderstaande verzekeringen af en profiteer direct van een goede dekking en voordelige premie. Bovendien maak je kans op mooie prijzen, zoals een trip naar Italië waar je mee gaat rijden met Team Jumbo-Visma (in een volgauto) tijdens een etappe van de Giro d’Italia.

prijzenpakket

 • HOOFDPRIJS: rijd mee met TJV en beleef de koers van dichtbij

  Maak kans om samen met één introducé met Team Jumbo-Visma mee te rijden tijdens Giro d’Italia. Je maakt de koers van dichtbij mee vanuit een volgauto. Het arrangement is inclusief vliegtickets en 2 hotel overnachtingen in Salo, Italië.

   Opzet van de dag (indicatief):

  • Maandagavond 23 mei vliegen we vanuit Amsterdam naar Milaan. Vanuit daar rijden we met de auto naar Salo. Hier verblijven we 2 nachten.
  • Op dinsdag 24 mei rijden jullie mee in een volgauto van Team Jumbo-Visma. Jullie zullen langs het parcours de koers van dichtbij volgen. Op meerdere plaatsen zal gestopt worden om het team te zien passeren en te kunnen voorzien van benodigdheden (bidons en wielen). Jullie mogen hierbij meehelpen. Er wordt gezorgd voor voldoende eten en drinken tijdens de dag.
  • Woensdag 25 mei vliegen we weer terug naar Amsterdam.
 • Maak kans op een door een wielrenner van Team Jumbo-Visma gesigneerd shirt of één van de andere Team Jumbo-Visma prijzen.

 • Maak kans op 1 van de 10 HEMA Instax camera’s.

sluit snel een van de onderstaande verzekeringen af

zo werkt hetbekijk actievoorwaarden voorjaarsactie

Heb je een vraag? Stel deze aan onze digitale assistent!