woon­verzekering foto actie

4 fotoblokken op muur
12 fotoblokken op muur

gratis 4 fotobloks t.w.v 50.-

ontvang 4 gepersonaliseerde gratis fotobloks t.w.v. 50.-

Sluit voor 1 september 2021 een HEMA Woonverzekering af en ontvang - gratis thuisgestuurd - vier HEMA fotobloks t.w.v. 50.-. Om je thuiskantoor mee te pimpen, nog een weg te dromen van die prachtvakantie of dat intieme moment te herbeleven.

meer info over de woonverzekering

zo werkt het

 • Sluit vóór 1 september 2021 een HEMA inboedel- en/of opstalverzekering af. De kortingsactie is zichtbaar tijdens het bestelproces.

 • Na een succesvolle volledige maandincasso ontvang je binnen drie weken een mail van ons met een unieke actiecode.

 • Deze code kun je tot en met 31 december 2021 inwisselen voor vier fotobloks op Wanddecoratie: zelf maken met je foto's - HEMA.

bekijk actievoorwaarden woonverzekering foto-actie (PDF)

meest gestelde vragen

  • Het eigen risico van de HEMA woonverzekering houden we graag zo laag mogelijk. Per schadegeval is deze 100.-.

   In een aantal gevallen geldt een uitzondering:

   • Het eigen risico bij stormschade is altijd 225.- bij de opstalverzekering.
   • Bij schade door diefstal van sieraden, bijzondere bezittingen en audiovisuele- en computerapparatuur is het eigen risico altijd 225.- bij de inboedelverzekering.

  • Bij HEMA snappen we dat je van al je spullen en jouw huis houdt. Je geniet van alledaagse momenten met alledaagse producten. Het is altijd lastig om de totale waarde in te schatten. Daarom verzekeren wij jouw spullen met de inboedelverzekering en je huis met de opstalverzekering voor een onbeperkt totaalbedrag. De woonverzekering groeit mee met de waarde van jouw dierbaarste bezit. Hierdoor ben je gegarandeerd nooit onderverzekerd. Wel gelden er voor bepaalde spullen maximale verzekerde bedragen, daarover lees je meer in de voorwaarden.

  • Wanneer je een opstalverzekering hebt zijn zonnepanelen automatisch meeverzekerd. HEMA houdt van duurzaam. We vinden het belangrijk om zelf én met onze producten een positieve bijdrage te leveren aan het dagelijks leven. Van de wereld van nu, voor de wereld van de toekomst. Dat doen we niet alleen, maar met z’n allen. Daarom moedigen we elk duurzaam initiatief van harte aan en helpen we je graag jouw steentje bij te dragen.

bekijk alle veelgestelde vragen

Heb je een vraag? Stel deze aan onze digitale assistent!