garantie tegen onder­verzekering

verzeker je woning goed en gemakkelijk, binnen 3 minuten

  • garantie tegen onderverzekering
  • 24/7 schade melden
  • tot 15% stapelkorting

HEMA is stapel op stapelen

HEMA heeft de hoogste pakketkorting van alle Nederlandse verzekeraars!

meer over stapelkorting

garantie tegen onderverzekering: wat houdt het in?

Jouw huis en waardevolle spullen wil je goed verzekeren. Nu, maar ook in de toekomst. Daarom groeit de woonverzekering van HEMA met jou en jouw leven mee. Met onze garantie tegen onderverzekering kun je op elk moment in jouw leven vertrouwen op de verzekering die bij je past. Jouw huis en eigendommen, goed en simpel verzekerd. Echt HEMA.

garantie tegen onderverzekering

Kies je voor de woonverzekering van HEMA dan heb je garantie tegen onderverzekering. Onze woonverzekering groeit namelijk mee met de waarde van jouw dierbaarste bezit. Wel gelden voor sommige spullen maximaal verzekerde bedragen, lees daarom onze begrijpelijke voorwaarden. Wij verzekeren jouw woning en spullen op elk moment in jouw leven voor een onbeperkt totaalbedrag. Heb je jouw huis ingrijpend gerenoveerd of heb je eindelijk de inrichting van je dromen aan kunnen schaffen? Met onze garantie tegen onderverzekering zit je er warmpjes bij. Heb jij al een woonverzekering bij HEMA en verandert je woonsituatie? Check dan wel even je polismap of de nieuwste gegevens bij ons bekend zijn.

wat is onderverzekering?

Wat is onderverzekering eigenlijk? Als alle spullen in jouw huis meer waard zijn dan het totale verzekerde bedrag van jouw woonverzekering, ben je onderverzekerd. Hierdoor kan je bij schade of verlies soms niet alles vergoed krijgen. En dat is natuurlijk zonde. Als je bij het afsluiten van je woonverzekering bij HEMA de gestelde vragen naar waarheid hebt ingevuld, geven wij je een garantie tegen onderverzekering. Zo goed en simpel is het. Echt HEMA.

bereken je premie

garantie tegen onderverzekering opstal

Door de jaren heen maak je jouw huis steeds een stukje mooier. Van kleine opknapbeurt tot grote renovatie, door jouw inspanningen - en misschien wel uitbreidingen - groeit de waarde van je woning. De opstalverzekering van HEMA biedt je een garantie tegen onderverzekering. Zo kom je niet voor vervelende financiële verrassingen te staan bij schade. Je voorkomt namelijk dat je voor een te laag bedrag verzekerd bent. We garanderen dat de werkelijke schade aan je woning wordt vergoed.

garantie tegen onderverzekering inboedel

Jouw waardevolle spullen betekenen alles voor je. Je bent er zuinig op, je hebt er immers zelf hard voor gewerkt. Al jouw nieuwe aankopen zorgen ervoor dat het totaalbedrag van jouw inboedel groeit. Met de garantie tegen onderverzekering inboedel weet je zeker dat je bij schade aan jouw spullen de werkelijke waarde vergoed krijgt via de inboedelverzekering. De garantie tegen onderverzekering zorgt er dus voor dat het volledige schadebedrag wordt uitgekeerd. Wel gelden voor sommige spullen maximaal verzekerde bedragen, lees daarom onze begrijpelijke voorwaarden.

veelgestelde vragen top 3

Bij HEMA snappen we dat je van al je spullen en jouw huis houdt. Je geniet van alledaagse momenten met alledaagse producten. Het is altijd lastig om de totale waarde in te schatten. Daarom verzekeren wij jouw spullen met de inboedelverzekering en je huis met de opstalverzekering voor een onbeperkt totaalbedrag. De woonverzekering groeit mee met de waarde van jouw dierbaarste bezit. Hierdoor ben je gegarandeerd nooit onderverzekerd. Wel gelden er voor bepaalde spullen maximale verzekerde bedragen, daarover lees je meer in de voorwaarden.

Bij de inboedelverzekering Extra van HEMA zijn veranderingen en verbeteringen aan de woning die de huurder voor eigen rekening heeft aangebracht standaard verzekerd tot maximaal 10.000.-. Je kunt het maximaal verzekerd bedrag met de aanvullende dekking huurders- of eigenaarsbelang uitbreiden tot 35.000.-. Bij de inboedelverzekering Basis zijn veranderingen en verbeteringen aan de woning niet meeverzekerd.

Je meldt de schade online en laat ons weten wat er precies is gebeurd. Daarna bepalen we de hoogte van de schade samen met jou, en soms is daar een expert bij nodig.

klantenservice

De klantenservice van HEMA Verzekeringen is er voor je als je ons nodig hebt. Heb je een vraag? Bekijk dan eerst de veelgestelde vragen (FAQ’s) op onze klantenservice pagina, grote kans dat het antwoord op jouw vraag hier al tussen staat. Heb je een noodsituatie, dan kun je ons natuurlijk ook telefonisch bereiken. Vergeet niet dat je zo’n beetje alles zelf kunt regelen in de online polismap.

overstaphulp

Ben je overtuigd, maar heb je geen trek in administratieve rompslomp? We maken het overstappen graag gemakkelijk voor je. Onze gratis overstaphulp zorgt ervoor dat je eenvoudig en zonder problemen kan overstappen naar HEMA Verzekeringen.

overstaphulp

24/7 online schade melden

Voor een vlotte afhandeling is het slim schade zo snel mogelijk aan ons door te geven. Dit kan iedere minuut van de dag, je meldt een schade bij HEMA namelijk eenvoudig online. Gewoon snel, makkelijk en in leesbare taal, zoals je van HEMA gewend bent. Ga naar je online polismap, log in en meld je schade.

schade melden