woon-
verzekering actie

vrouw op bank
cadeaukaart van 25 euro

nu met 25% korting en gratis HEMA cadeaukaart t.w.v. 25.-

25% korting op je inboedelverzekering en gratis HEMA cadeaukaart t.w.v. 25,-

Sluit voor 1 april onze woonverzekering af en profiteer van leuke extra’s. Je ontvangt de eerste drie maanden maar liefst 25% korting op de maandpremie. En om je woning wat op pimpen voor de ‘donkere maanden’ ontvang je nu tijdelijk een HEMA-cadeaukaart t.w.v. 25.-. En uiteraard ben je met de woonverzekering van HEMA goed verzekerd.

meer info over de woonverzekering

zo werkt het

 • Sluit vóór 1 april 2022 bij HEMA online een inboedelverzekering af en je bent direct goed verzekerd.

 • Nadat wij de tweede premiebetaling goed hebben ontvangen, ontvang jij binnen 3 weken de HEMA cadeaukaart t.w.v. 25.- digitaal per e-mail.

 • Tegelijkertijd ontvang je naast de cadeaukaart ook nog eens de eerste drie maanden 25% korting op de maandpremie.

bekijk actievoorwaarden woonverzekering (PDF)

meest gestelde vragen

  • Het eigen risico van de HEMA woonverzekering houden we graag zo laag mogelijk. Per schadegeval is deze 100.-.

   In een aantal gevallen geldt een uitzondering:

   • Het eigen risico bij stormschade is altijd 225.- bij de opstalverzekering.
   • Bij schade door diefstal van sieraden, bijzondere bezittingen en audiovisuele- en computerapparatuur is het eigen risico altijd 225.- bij de inboedelverzekering.

  • Bij HEMA snappen we dat je van al je spullen en jouw huis houdt. Je geniet van alledaagse momenten met alledaagse producten. Het is altijd lastig om de totale waarde in te schatten. Daarom verzekeren wij jouw spullen met de inboedelverzekering en je huis met de opstalverzekering voor een onbeperkt totaalbedrag. De woonverzekering groeit mee met de waarde van jouw dierbaarste bezit. Hierdoor ben je gegarandeerd nooit onderverzekerd. Wel gelden er voor bepaalde spullen maximale verzekerde bedragen, daarover lees je meer in de voorwaarden.

  • Wanneer je een opstalverzekering hebt zijn zonnepanelen automatisch meeverzekerd. HEMA houdt van duurzaam. We vinden het belangrijk om zelf én met onze producten een positieve bijdrage te leveren aan het dagelijks leven. Van de wereld van nu, voor de wereld van de toekomst. Dat doen we niet alleen, maar met z’n allen. Daarom moedigen we elk duurzaam initiatief van harte aan en helpen we je graag jouw steentje bij te dragen.

bekijk alle veelgestelde vragen

vaak samen afgesloten verzekeringen

alle verzekeringen

Heb je een vraag? Stel deze aan onze digitale assistent!