inboedel- en aansprakelijk­heidsverzekering

verzeker je woning goed en gemakkelijk, binnen 3 minuten

  • tot 15% stapelkorting
  • garantie tegen onderverzekering
  • 24/7 schade melden

HEMA is stapel op stapelen

HEMA heeft de hoogste pakketkorting van alle Nederlandse verzekeraars!

meer over stapelkorting

inboedel- en aansprakelijkheidsverzekering

Een inboedel- en aansprakelijkheidsverzekering worden nog weleens door elkaar gehaald. Logisch, want er zijn zoveel verzekeringen - soms zie je door de bomen het bos even niet meer. Daarom leggen we je graag uit wat het verschil tussen een inboedelverzekering en aansprakelijkheidsverzekering is. En het beste nieuws? Bij HEMA kun je zowel jouw inboedel als jouw aansprakelijkheid in één keer goed en simpel verzekeren.

verschil inboedel en aansprakelijkheidsverzekering

De inboedel- en aansprakelijkheidsverzekering zijn twee aparte verzekeringen, die tegelijkertijd alles met elkaar te maken hebben. Want net zoals jij zuinig bent op je eigendommen, ga je ook voorzichtig om met de spullen van iemand anders. Met een inboedelverzekering verzeker je jouw waardevolle spullen in huis tegen schade, zodat je thuis veilig en zorgeloos geniet van al dit moois. De aansprakelijkheidsverzekering biedt dekking voor schade die je per ongeluk aan iemand anders of andermans spullen toebrengt. Laat je tijdens een verjaardag een glas wijn op een nieuw tapijt vallen of stoot je per ongeluk een dure vaas om? Als je zowel een inboedelverzekering als een aansprakelijkheidsverzekering hebt, ben je uitgebreid verzekerd.

aansprakelijkheidsverzekering: wereldwijde dekking

De inboedelverzekering, die kennen we allemaal wel. De aansprakelijkheidsverzekering daarentegen is een stuk minder bekend. Best gek want waar je ook gaat of staat, een ongelukje is zo gebeurd. Met de HEMA aansprakelijkheidsverzekering ben jij wereldwijd tot een bedrag van wel 1.5 miljoen verzekerd voor schade aan andermans bezittingen. Dus ook als je bij vrienden in Amerika op bezoek gaat en daar per ongeluk een duur servies laat vallen, is jouw aansprakelijkheid verzekerd. Wil je zowel je eigen spullen als die van je vrienden zo goed mogelijk beschermen? Sluit dan een inboedel- en aansprakelijkheidsverzekering af en dek in één klap alle schades.

bereken je premie

opstal, inboedel en aansprakelijkheidsverzekering

De inboedel- en aansprakelijkheidsverzekering is dus jouw uitgebreide dekking voor schade aan jouw en andermans spullen. Binnen de woonverzekering is er ook nog de opstalverzekering. Deze verzekering maakt het plaatje van zorgeloos wonen en leven helemaal compleet. Maar welke verzekering dekt nou precies welk voorval? We zetten het in een notendop voor je op een rij:

  • inboedelverzekering: dekt schade aan je bezittingen die zich in je huis bevinden
  • aansprakelijkheidsverzekering: dekt schade die jij toebrengt aan andermans bezittingen
  • opstalverzekering: dekt schade aan je huis

haal HEMA in huis

Met HEMA wordt elk huis een echt thuis. Ontdek het leukste woonassortiment voor elk seizoen. Van winterse gezelligheid tijdens de donkere dagen tot het hele jaar door lentekriebels. In ons uitgebreide assortiment voor wonen en slapen vind je alle accessoires voor zorgeloos, sfeervol en kleurrijk wonen.

24/7 online schade melden

Voor een vlotte afhandeling is het slim schade zo snel mogelijk aan ons door te geven. Dit kan iedere minuut van de dag, je meldt een schade bij HEMA namelijk eenvoudig online. Gewoon snel, makkelijk en in leesbare taal, zoals je van HEMA gewend bent. Ga naar je online polismap, log in en meld je schade.

schade melden

klantenservice

De klantenservice van HEMA Verzekeringen is er voor je als je ons nodig hebt. Heb je een vraag? Bekijk dan eerst de veelgestelde vragen (FAQ’s) op onze klantenservice pagina, grote kans dat het antwoord op jouw vraag hier al tussen staat. Heb je een noodsituatie, dan kun je ons natuurlijk ook telefonisch bereiken. Vergeet niet dat je zo’n beetje alles zelf kunt regelen in de online polismap.

overstaphulp

Ben je overtuigd, maar heb je geen trek in administratieve rompslomp? We maken het overstappen graag gemakkelijk voor je. Onze gratis overstaphulp zorgt ervoor dat je eenvoudig en zonder problemen kan overstappen naar HEMA Verzekeringen.

overstaphulp