actie: gratis 4 fotobloks t.w.v 50.-

stormschade verzekeren

onweerswolk

stormschade verzekeren aan jouw woning

In Nederland krijgen we er jaarlijks een paar keer mee te maken: stevige storm. Bij een code geel, oranje of rood houden huizenbezitters het hart vast. Storm kan namelijk zomaar flinke schade veroorzaken aan jouw woning. Met de opstalverzekering van HEMA gaat de wind snel liggen. Je kunt namelijk goed en simpel stormschade verzekeren aan jouw huis.

welke stormschade is verzekerd?

Als het in Nederland stormt, dan loopt de schadelast al snel in de miljoenen euro’s. Is de wind gaan liggen en heeft een storm voor schade aan jouw woning gezorgd? Dan klaren wij de lucht. Met de opstalverzekering van HEMA is stormschade verzekerd. Deze verzekering voor huis en haard zorgt ervoor dat je niet wordt weggeblazen door hoge kosten. Een losse stormschade verzekering afsluiten is dus niet nodig.

stormschade melden

We vragen je zo snel mogelijk de stormschade te melden. Samen bepalen we hoe groot de schade is. Soms schakelen we een deskundige in om een schadebepaling te doen. We kunnen het schadebedrag op twee manieren uitkeren. Door het verschil in de waarde van je woning voor en na de schade te betalen of door de herstelkosten te vergoeden. Je leest hier meer over in onze voorwaarden. Let op: ruim de schade niet direct op, het is namelijk belangrijk dat we deze eerst goed op kunnen nemen.

Top 3 veelgestelde vragen

  • Schade aan jouw woning door brand in is veel situaties gewoon goed verzekerd. Is er opzet in het spel? Dan keert de opstalverzekering geen vergoeding uit voor ontstane schade.

  • Bij schade door water of stoom vergoeden we de waterschade aan jouw woning. Soms betalen we ook andere kosten. Dat doen we als de schade of lekkage veroorzaakt is door water of stoom, bijvoorbeeld door kapotte leidingen.

  • Heb jij zonnepanelen op of aan jouw woning geplaatst? Daar zijn we blij mee want HEMA houdt van duurzaam. Zonnepanelen zijn standaard verzekerd via de opstalverzekering.

Heb je een vraag? Stel deze aan onze digitale assistent!