stormschade verzekeren

verzeker je goed en simpel, binnen 3 minuten

HEMA stormschade verzekeren

stormschade verzekeren aan jouw woning

In Nederland krijgen we er jaarlijks een paar keer mee te maken: stevige storm. Bij een code geel, oranje of rood houden huizenbezitters het hart vast. Storm kan namelijk zomaar flinke schade veroorzaken aan jouw woning. Met de opstalverzekering van HEMA gaat de wind snel liggen. Je kunt namelijk goed en simpel stormschade verzekeren aan jouw huis.

welke stormschade is verzekerd?

Als het in Nederland stormt, dan loopt de schadelast al snel in de miljoenen euro’s. Is de wind gaan liggen en heeft een storm voor schade aan jouw woning gezorgd? Dan klaren wij de lucht. Met de opstalverzekering van HEMA is stormschade verzekerd. Deze verzekering voor huis en haard zorgt ervoor dat je niet wordt weggeblazen door hoge kosten. Een losse stormschade verzekering afsluiten is dus niet nodig.

stormschade melden

We vragen je zo snel mogelijk de stormschade te melden. Samen bepalen we hoe groot de schade is. Soms schakelen we een deskundige in om een schadebepaling te doen. We kunnen het schadebedrag op twee manieren uitkeren. Door het verschil in de waarde van je woning voor en na de schade te betalen of door de herstelkosten te vergoeden. Je leest hier meer over in onze voorwaarden. Let op: ruim de schade niet direct op, het is namelijk belangrijk dat we deze eerst goed op kunnen nemen.

tot 15% stapelkorting

HEMA heeft de hoogste pakketkorting van alle Nederlandse verzekeraars!

meer over stapelkorting stapelkorting

veelgestelde vragen top 3

  • Je meldt de schade online en laat ons weten wat er precies is gebeurd. Daarna bepalen we de hoogte van de schade samen met jou, en soms is daar een expert bij nodig.

  • Wij verzekeren jouw spullen voor een onbeperkt totaalbedrag. De woonverzekering groeit mee met de waarde van jouw dierbaarste bezit. Hierdoor ben je gegarandeerd goed verzekerd. Wel gelden er in sommige situaties maximaal verzekerde bedragen voor je spullen, meer daarover lees je in onze voorwaarden.

  • Bij de inboedelverzekering Extra van HEMA zijn veranderingen en verbeteringen aan de woning die de huurder voor eigen rekening heeft aangebracht standaard verzekerd tot maximaal 10.000.-. Je kunt het maximaal verzekerd bedrag met de aanvullende dekking huurders- of eigenaarsbelang uitbreiden tot 35.000.-. Bij de inboedelverzekering Basis zijn veranderingen en verbeteringen aan de woning niet meeverzekerd.

Heb je een vraag? Stel deze aan onze digitale assistent!