HEMA zorgverzekering

  • 100% vergoeding bij gecontracteerde zorgaanbieders
  • online en telefonisch bereikbaar
  • genieten van 10% extra gelukskorting bij HEMA

10% winkelkorting

Met de HEMA zorgverzekering ontvang je het hele jaar +10% korting in onze winkels en op hema.nl.

HEMA zorgverzekering: een combinatiepolis

De basisverzekering van HEMA is een combinatiepolis. In de Zorgvinder zie je per zorgaanbieder of er afspraken zijn gemaakt. Mocht je naar een zorgaanbieder willen die niet is gecontracteerd, dan wordt er 70% tot 100% van de kosten vergoed. Je krijgt gecontracteerde zorg 100% vergoed.

Mocht blijken dat de zorg die je nodig hebt onvoldoende beschikbaar is, dan wordt in de meeste gevallen 100% van de zorgkosten vergoed. Dat is de zorgplicht van de verzekeraar. Voor geestelijke gezondheidszorg en mondzorg bestaat in de basisverzekering van HEMA deze zorgplicht niet. Hiervoor verwijzen we je graag naar onze verzekeringsvoorwaarden.

kies basisverzekering

een aanvullende verzekering voor extra zekerheid

Wie liever het zekere voor het onzekere neemt en niet voor vervelende financiële verrassingen wil komen te staan, bieden wij verschillende aanvullende verzekeringen aan. Hiermee ben je verzekerd voor zorg, die niet onder de basisverzekering valt. Een aanvullende verzekering kan aanvullende dekking bieden voor kosten zoals fysiotherapie, kraamzorg en orthodontie.

bekijk aanvullende verzekering

een tandartsverzekering die je laat stralen

Bij HEMA Zorgverzekering kun je kiezen uit drie verschillende verzekeringen. Je beslist zelf voor welk bedrag je verzekerd wilt zijn. Een tandartsverzekering is er met dekking tot 250.- , 500.- en 750.-. Voor elke dekking geldt dat de vergoeding 80% bedraagt tot het maximale bedrag.

bekijk aanvullende verzekering

alle premies op een rij

385.- eigen risico: 135.-
885.- eigen risico: 116.-

aanvullend 1: 8.50
aanvullend 2: 17.50
aanvullend 3: 32.50

tandarts 1: 13.50
tandarts 2: 24.-
tandarts 3: 39.-