dekking aansprakelijkheids verzekering

verzeker je aansprakelijkheid goed en gemakkelijk, binnen 3 minuten

  • wereldwijde dekking
  • verzekerd bedrag van 1,5 miljoen
  • tot 15% stapelkorting

HEMA is stapel op stapelen

HEMA heeft de hoogste pakketkorting van alle Nederlandse verzekeraars!

meer over stapelkorting

jouw aansprakelijkheid, goed verzekerd

Het is natuurlijk nooit je bedoeling om spullen van anderen te beschadigen of anderen iets aan te doen. Maar hoe voorzichtig en oplettend je ook bent, een kopje koffie stoot je zomaar om of een tennisracket vliegt voor je het weet uit je handen. En ook al is er geen sprake van opzet, jij kunt hiervoor aansprakelijk zijn. Beschadig je onverhoopt iets wat niet van jou is, dan staat HEMA voor je klaar. De ruime dekking van onze aansprakelijkheidsverzekering maakt dat jouw aansprakelijkheid goed verzekerd is.

wat dekt een aansprakelijkheidsverzekering?

De dekking van onze aansprakelijkheidsverzekering maakt dat schade die jij of je gezinsleden per ongeluk bij anderen veroorzaken tot wel 1.500.000.- verzekerd is. Wereldwijd. En dat voor een scherpe premie. Ontstaat er door jouw toedoen schade tijdens het oppassen, logeren of het verrichten van een vriendendienst? Als je volgens de wet aansprakelijk bent, helpen wij je in veel schadesituaties uit de brand. Ook voor schade als bezitter van een woning - inclusief de grond en fundering - en de bebouwing of beplantingen die daar bij horen is je aansprakelijkheid verzekerd. Zélfs een iets te enthousiaste actie van je huisdier valt onder de dekking.

waarom de aansprakelijkheidsverzekering van HEMA?

✓ Online afsluiten en beheren ✓ Verzekerd bedrag van 1.5 miljoen ✓ Wereldwijd verzekerd ✓ Begrijpelijke voorwaarden ✓ Ruime dekking, scherpe premie ✓ 24/7 bereikbaar bij nood ✓ Tot 15% stapelkorting op je HEMA schadeverzekeringspakket

wat valt onder de aansprakelijkheidsverzekering?

Met de dekking van de aansprakelijkheidsverzekering van HEMA ben je standaard voor heel veel ongelukjes verzekerd. Denk aan lichamelijk letsel dat je zonder opzet toebrengt aan een ander, schade aan eigendommen van iemand anders, maar ook schade die jouw huisdier veroorzaakt. En dat alles voor een prima premie. Want bij HEMA betaal je nooit teveel. Ook het eigen risico van de aansprakelijkheidsverzekering houden we zo laag mogelijk. Van het bedrag dat wij vergoeden trekken we 100.- af. Dit bedrag is je eigen risico. Wil je precies weten wat we wel en niet verzekeren? In onze duidelijke voorwaarden lees je hoe deze verzekering werkt.

aansprakelijkheidsverzekering buitenland

Ga je op reis of verblijf je buiten Nederland? Door de wereldwijde dekking kun je ook op jouw aansprakelijkheidsverzekering in het buitenland rekenen. De verzekering geldt weliswaar wereldwijd, wel is er een aantal uitzonderingen. In specifieke situaties is het dekkingsgebied beperkter. Zo is schade die door jouw woning aan anderen ontstaat waarvoor jij aansprakelijk bent alleen in Nederland gedekt. Heeft een ander schade door jouw tweede woning, een vakantiewoning of stacaravan ergens in Europa? Dan valt deze schade onder de dekking van de aansprakelijkheidsverzekering. Schade wordt alleen vergoed als je een vakantieverblijf bezit om te verhuren en jij als verhuurder aansprakelijk bent. We betalen niet voor schade die ontstaat door andere gebouwen die je verhuurt.

dekking aansprakelijkheidsverzekering particulier

De aansprakelijkheidsverzekering (AVP) van HEMA is een particuliere verzekering. Dit betekent dat we jouw aansprakelijkheid verzekeren in het dagelijks leven. Net als die van jouw gezin en huisdieren. De dekking van onze aansprakelijkheidsverzekering voor een particulier vergoedt geen schade die je veroorzaakt tijdens je werk. Ben je zzp’er of heb je een bedrijf met personeel? Om je zakelijke aansprakelijkheid te verzekeren, moet je een aansprakelijkheidsverzekering voor bedrijven (AVB) afsluiten.

Ben je benieuwd voor wie en wanneer deze verzekering geldt? Wil je meer weten over de dekking van onze aansprakelijkheidsverzekering? Of wat je moet doen als je schade hebt? Al je vragen worden in onze voorwaarden in gewone-mensentaal beantwoord. Zo weet jij precies waar je aan toe bent in geval van schade. Of check onze veelgestelde vragen. Grote kans dat het antwoord op jouw vraag hier tussen staat.

24/7 online schade melden

Voor een vlotte afhandeling is het slim schade zo snel mogelijk aan ons door te geven. Dit kan iedere minuut van de dag, je meldt een schade bij HEMA namelijk eenvoudig online. Gewoon snel, makkelijk en in leesbare taal, zoals je van HEMA gewend bent. Ga naar je online polismap, log in en meld je schade.

schade melden

klantenservice

De klantenservice van HEMA Verzekeringen is er voor je als je ons nodig hebt. Heb je een vraag? Bekijk dan eerst de veelgestelde vragen (FAQ’s) op onze klantenservice pagina, grote kans dat het antwoord op jouw vraag hier al tussen staat. Heb je een noodsituatie, dan kun je ons natuurlijk ook telefonisch bereiken. Vergeet niet dat je zo’n beetje alles zelf kunt regelen in de online polismap.

overstaphulp

Ben je overtuigd, maar heb je geen trek in administratieve rompslomp? We maken het overstappen graag gemakkelijk voor je. Onze gratis overstaphulp zorgt ervoor dat je eenvoudig en zonder problemen kan overstappen naar HEMA Verzekeringen.

overstaphulp