brommerverzekering

  • scherpe premie, ruime dekking
  • tot 15% stapelkorting
  • 24/7 schade melden

HEMA is stapel op stapelen

HEMA heeft de hoogste pakketkorting van alle Nederlandse verzekeraars!

meer over stapelkorting

HEMA brommerverzekering: goed en gemakkelijk

Jouw brommer verzekeren doe je goed en gemakkelijk met de brommerverzekering van HEMA. Kies voor onze standaard goede WA-verzekering of verzeker je ook tegen schade aan je eigen brommer en accessoires met een allriskverzekering. Een brommerverzekering afsluiten is bovendien heel eenvoudig. Dat doe je namelijk gewoon online.

complete dekking, uitstekende voorwaarden

Je eigen brommer, daar ben je trots op. En die wil je natuurlijk goed verzekeren zonder daar teveel voor te betalen. Een goede en voordelige brommerverzekering is dan precies wat je zoekt. Bij HEMA kun je terecht voor de wettelijk verplichte WA-verzekering en een complete allriskdekking. En dat voor een scherpe prijs. Ben je overtuigd? Dan kun je jouw HEMA brommerverzekering snel en zonder gedoe online afsluiten.

waarom je brommer verzekeren bij HEMA?

  • Online afsluiten en beheren
  • Begrijpelijke voorwaarden
  • Ruime dekking, scherpe premie
  • 24/7 bereikbaar bij schade
  • Tot 15% stapelkorting op je HEMA schadeverzekeringspakket

kies de dekking die bij jou en jouw brommer past

Jouw brommer verzeker je goed en simpel met onze uitgebreide brommerverzekering. Bij HEMA profiteer je van een uitgebreide dekking en duidelijke voorwaarden, welke verzekering je ook kiest. Of je nu de verplichte WA-verzekering voldoende vindt of liever alle risico’s op financiële schade uitsluit met een complete allrisk brommerverzekering. Met HEMA ben je altijd veilig en vertrouwd onderweg.

brommerverzekering: goed verzekerd op pad

Wie voor de brommerverzekering van HEMA kiest heeft twee opties. De standaard goede WA-dekking, voor schade die je bij anderen veroorzaakt, en WA + volledig casco (allrisk). Wie voor de laatste optie kiest is ook gedekt voor schade aan eigen brommer, helm en accessoires. Met de basisdekking van de WA-verzekering en allriskverzekering ben je al goed verzekerd, maar wie voor net dat beetje extra zekerheid wil kiezen kan een aanvullende dekking afsluiten. HEMA biedt twee aanvullende dekkingen aan, namelijk: een rechtsbijstandverzekering en een ongevallenverzekering opzittenden.

premie brommerverzekering berekenen

Een voordelige brommerverzekering, mét een complete dekking. Dat kan omdat je bij HEMA alleen betaalt voor wat je nodig hebt. En omdat je alles zelf online kunt regelen. Wil je weten hoe scherp de maandpremie voor jouw brommer daadwerkelijk is? Online kun je eenvoudig de kosten van jouw brommerverzekering berekenen. Gewoon via onze site.

direct jouw brommerverzekering afsluiten

Ook een brommerverzekering afsluiten is heel eenvoudig. Je kunt de brommerverzekering van HEMA in een handomdraai zelf afsluiten via de website: 24 uur per dag, 7 dagen per week. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is het invullen van enkele gegevens. Houd het kentekenbewijs van jouw brommer bij de hand want deze gegevens hebben we nodig voor het berekenen van jouw premie. Vervolgens vul je je persoonlijke gegevens in en kies je de verzekering die bij jou en jouw brommer past. Is alles akkoord? Bevestig dan de verzekering. Zonder gedoe ben je binnen een paar minuten gewoon goed verzekerd. Dat is écht HEMA.

aanvullende dekkingen voor je brommer

Met de brommerverzekering van HEMA ben je gewoon goed verzekerd tegen een scherpe premie. Heb je net dat beetje extra zekerheid nodig en wil je extra risico’s uitsluiten? Dan kun je jouw verzekering uitbreiden met aanvullende dekkingen:

meest gestelde vragen

Nee. Een opgevoerde scooter of brommer is niet verzekerd. Veroorzaak je met jouw opgevoerde scooter of brommer schade aan anderen, dan is de verzekeraar wettelijk verplicht die schade aan het slachtoffer te vergoeden. Maar vervolgens zal de verzekeraar die schade op jou verhalen. Uiteindelijk draai je dus zelf op voor de schade. Bovendien kun je rekenen op een boete van justitie.

Elke, brommer en snorfiets moet verzekerd zijn voor wettelijke aansprakelijkheid (WA). Dit betekent dat als jij iemand aanrijdt de schade van die ander door de verzekeringsmaatschappij wordt vergoed.

Ja. Je bent verplicht om een wettelijk voorgeschreven helm te dragen. Doe je dit niet dan ben je niet verzekerd. Ook passagiers moeten een helm dragen. Een helm moet voldoen aan geldende veiligheidseisen en voorzien zijn van een keurmerk. Het is niet toegestaan de helm los te dragen. Als je de helm niet niet goed vastmaakt kun je een boete krijgen.

Je mag iemand anders op jouw brommer laten rijden, mits de ander in het bezit is van een geldig brommercertificaat of rijbewijs en dit incidenteel gebeurt. Als de regelmatige bestuurder iemand anders is dan op de polis staat dan kan dit verstrekkende gevolgen hebben voor de uitkering bij schade.

Om jouw brommer tegen diefstal te verzekeren, kies je voor de WA + Volledig Casco dekking (allrisk). Let op: diefstal is uitsluitend verzekerd als de brommer op slot was gezet met zowel het standaard slot als een ART categorie 3 goedgekeurd slot. Op www.stichtingart.nl kun je zien welke sloten hieraan voldoen.

bekijk veelgestelde vragen brommerverzekering

24/7 online schade melden

Voor een vlotte afhandeling is het slim schade zo snel mogelijk aan ons door te geven. Dit kan iedere minuut van de dag, je meldt een schade bij HEMA namelijk eenvoudig online. Gewoon snel, makkelijk en in leesbare taal, zoals je van HEMA gewend bent. Ga naar je online polismap, log in en meld je schade.

schade melden

klantenservice

De klantenservice van HEMA Verzekeringen is er voor je als je ons nodig hebt. Heb je een vraag? Bekijk dan eerst de veelgestelde vragen (FAQ’s) op onze klantenservice pagina, grote kans dat het antwoord op jouw vraag hier al tussen staat. Heb je een noodsituatie, dan kun je ons natuurlijk ook telefonisch bereiken. Vergeet niet dat je zo’n beetje alles zelf kunt regelen in de online polismap.

overstaphulp

Ben je overtuigd, maar heb je geen trek in administratieve rompslomp? We maken het overstappen graag gemakkelijk voor je. Onze gratis overstaphulp zorgt ervoor dat je eenvoudig en zonder problemen kan overstappen naar HEMA Verzekeringen.

overstaphulp