rechtsbijstand-
verzekering

pen
Beste uit de test decemeber 2021

wat is jouw gezinssamenstelling?

bereken je premie

goed en simpel verzekeren bij HEMA

rechtsbijstandverzekering: sta sterker in je recht

Met juridische zaken heb je liever helemaal niets te maken. Maar soms kan het niet anders. En dan kunnen de kosten van een advocaat of juridisch adviseur snel oplopen. Bij HEMA sluit je zonder gedoe een goede rechtsbijstandverzekering af. Met keuze uit vier dekkingen stel je altijd de verzekering samen die bij je past. En dat doe je bovendien voordelig. Want ook daar heb je natuurlijk recht op.

rechtshulp goed en simpel verzekeren

Schade na een ongeluk in het verkeer. Een bouwbedrijf dat zich niet aan afspraken houdt. Een ontslag – zonder dat hier een goede reden voor is. Een hoogoplopende ruzie in de familiesfeer over de verdeling van een erfenis. In het leven kun je onverwachts te maken krijgen met een juridisch conflict. Naast dat niemand op deze conflicten zit te wachten zijn de kosten rond een juridisch geschil vaak torenhoog. Met de voordelige rechtsbijstandverzekering van HEMA zijn jij én jouw gezinsleden verzekerd van passende rechtshulp. Met HEMA sta je sterker.

wat is een rechtsbijstandverzekering?

Iedereen kan met een juridisch conflict te maken krijgen. Met de rechtsbijstandverzekering van HEMA ben je verzekerd voor juridische hulp door een rechtshulporganisatie bij een juridisch conflict of een dreigend juridisch conflict. Je kiest zelf voor welke (mogelijke) conflicten je een verzekering wilt afsluiten. Wil je precies weten hoe scherp onze premie is? Bereken je premie simpel en snel, gewoon hier op de site.

krijg direct professionele ondersteuning

Op het moment dat je geconfronteerd wordt met een juridische kwestie, wil je kunnen vertrouwen op professionele hulp. Met een rechtsbijstandverzekering kun je daar op rekenen. Je krijgt deskundig advies van een rechtshulporganisatie. Een geruststellende zekerheid, zeker als je vindt dat jou onrecht is aangedaan.

waarom kies je de HEMA rechtsbijstandverzekering?

  • vrije keuze uit 4 dekkingen
  • grote en kleine conflicten verzekerd
  • extra kosten tot 50.000.- vergoed
  • tot 15% stapelkorting op je HEMA schadeverzekeringspakket
  • online afsluiten en beheren

rechtsbijstandverzekering afsluiten

rechtsbijstandverzekering: stel naar keuze samen

Bij HEMA vind je altijd de rechtsbijstandverzekering die bij je past. Je kunt kiezen voor een rechtsbijstandstandverzekering met de volgende dekkingen:

wat is jouw gezinssamenstelling?

bereken je premie

meest gestelde vragen rechtsbijstandverzekering

  • Met de dekking rechtsbijstandverzekering Consument & Wonen ben je verzekerd voor conflicten waar je als consument vaak mee te maken krijgt. Voorbeelden zijn de aankoop van roerende zaken of diensten, maar ook conflicten rond jouw privacy en cybercrime. Ook juridische conflicten die te maken hebben met jouw woning vallen onder de dekking van de verzekering, net als conflicten over leningen of verzekeringen voor je woning. Je krijgt daarnaast juridische hulp in situaties waarin een conflict is of dreigt te ontstaan tussen jou en de gemeente of de school waar je kinderen op zitten.

  • Een rechtsbijstandverzekering afsluiten is heel eenvoudig. Dat doe je namelijk direct online via onze website. Kies de verzekering die bij je past, bereken jouw premie en sluit de rechtsbijstandverzekering binnen een paar stappen af.

  • Krijg je te maken met een gerechtelijke of administratieve procedure? Dan heb je de vrije keuze tussen hulp van een advocaat die de rechtshulporganisatie je aanbiedt of een advocaat die je zelf kiest. Let op! Om de kosten vergoed te krijgen van een advocaat die je zelf kiest, moet je die wel door de rechtshulporganisatie laten inschakelen.

Heb je een vraag? Stel deze aan onze digitale assistent!